- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.681
Sagol canim. Ben de soktayim. Olmicak heralde demistim. Allah cok buyuk. Anahtar yine sabirmis her seyde oldugu gibi.Ahahahaha kıy bana erkekim
Çare?
Dondurma
Yeni sloganımız
Ayyy abla ciddimiiiiiiiii
Şuan aşırı sevindimmmmmm
Ayyyy o gözyaşları mutluluktanSagol canim. Ben de soktayim. Olmicak heralde demistim. Allah cok buyuk. Anahtar yine sabirmis her seyde oldugu gibi.Uc gundur agliyorum hormonlar altust.
Aminn canim amin herkesin hepimizinAyyyy o gözyaşları mutluluktan
Hep mutluluktan aksn
İnşallah açılışı sen yaptnAminn canim amin herkesin hepimizin
Ben inaniyorum hepsi olacak hizlicaİnşallah açılışı sen yaptn
Arkandan kızlar gelecek abla
Indallah saglikla gelsinKızlar size bişey söyleyecem.. Şimdi soranlar olduda.. Ben ne diyeceğimi bilemedim hani üzerime vazife değil ama konu sahibi onay verince bilgilendiriyim dedim..
MNbeyaz 'ın 2li testinde ultrasonda sorun yoktu, kanda hafif bir problem göründü... Bu yüzden nifty testi yaptıracak.. Biliyosunuzdur 2li test down sendromu riski için..
Pazartesi kan verecek.. Sonuçlarda 1 hafta 10 günde anca çıkarmış..
Bebişi için dua edelim bişey çıkmasın
Aa edelim tabii. Tertemiz çıkar inşallah her şey. Sağlıkla gelsin bebişKızlar size bişey söyleyecem.. Şimdi soranlar olduda.. Ben ne diyeceğimi bilemedim hani üzerime vazife değil ama konu sahibi onay verince bilgilendiriyim dedim..
MNbeyaz 'ın 2li testinde ultrasonda sorun yoktu, kanda hafif bir problem göründü... Bu yüzden nifty testi yaptıracak.. Biliyosunuzdur 2li test down sendromu riski için..
Abla uzun zamandır böyle güzel bir haber almamıştımKizlar size isi dicem. Ben hamileyim galiba. Kan testim pozitif. Henuz nolur bilmiyorum cok yeni. Size haber vereyim dedim ilk az kahrimiz cekmediniz. Yakinda bir baslik acip seruvenimi anlaticam ama su an aptal gibiyim, gercektem. Saglikla devam eder insallah biraz endiseliyim. Surekli basim donuyor. Doktorum da burda degil, doktora gitmedigim icin galiba biraz. Allahtan isteyen herkese en kisa zamanda guzel sonuclar almasini diliyorum! Cok istiyorum ki bu baslikta herkes en kisa zamanda hamile kalmis olsun. Mucizelere inaniyorum.
Canim ne guzel yazmissinAbla uzun zamandır böyle güzel bir haber almamıştım
Tüylerim diken diken ve nerdeyse ağlayacağım
Seni düşünemiyorum bilee
Çok çok çok sevindim
Hayırlı olsunnnnnnnn
Her zaman duamız onlaKızlar size bişey söyleyecem.. Şimdi soranlar olduda.. Ben ne diyeceğimi bilemedim hani üzerime vazife değil ama konu sahibi onay verince bilgilendiriyim dedim..
Valla wc gittim ağlıyorum... Evdekiler yanlış anlamasın diye.... Kendim olmuş kadar çok sevindim inan abla...Canim ne guzel yazmissinCok tesekkur ederim Insallah Senin de guzrl haberlerini alalim.en kisa zamanda inan tum kalbimle diliyorum
YaaValla wc gittim ağlıyorum... Evdekiler yanlış anlamasın diye.... Kendim olmuş kadar çok sevindim inan abla...
Sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle al kucağına...
Ay teyzoş oluyoruz ya
Cok gecmis olsun. Yemekleri uzun uzun cignemek yani her lokmayi 10-12 kez iyi gelebilir. Sindirime cok faydasi var, hem kilo da almazsin. Cok zordur tahmin edebiliyorumHayırlı olsun
İkinci çocuğu düşünmezsem sırf reflü yüzünden düşünmem sanirim.
Üç gündür sürünüyorum, Allah beterinden korusun.
Hayırlı olsun
İkinci çocuğu düşünmezsem sırf reflü yüzünden düşünmem sanirim.
Üç gündür sürünüyorum, Allah beterinden korusun.
Yerleşme kanamaso olabilir ablaSize de sorayim da iki gundur igne ucu kadar cok cok az pembemsi akintim var. Doktora gidemedigim icin henuz nedir durum bilmiyorum ama kafama takiyorum. Sizlerde oldu mu hic?
Hamilelikten önce de reflüm vardı benim, ağır ilaçlar kullandığım için şuan bende bu önerilerin hiçbiri işe yaramıyor, vücudum yine o ilaçları istiyo.Cok gecmis olsun. Yemekleri uzun uzun cignemek yani her lokmayi 10-12 kez iyi gelebilir. Sindirime cok faydasi var, hem kilo da almazsin. Cok zordur tahmin edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?