Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahaha kıy bana erkekim

Çare?
Dondurma
Yeni sloganımız

Ayyy abla ciddimiiiiiiiii
Şuan aşırı sevindimmmmmm
Sagol canim. Ben de soktayim. Olmicak heralde demistim. Allah cok buyuk. Anahtar yine sabirmis her seyde oldugu gibi. Uc gundur agliyorum hormonlar altust.

Kızlar size bişey söyleyecem.. Şimdi soranlar olduda.. Ben ne diyeceğimi bilemedim hani üzerime vazife değil ama konu sahibi onay verince bilgilendiriyim dedim..
MNbeyaz 'ın 2li testinde ultrasonda sorun yoktu, kanda hafif bir problem göründü... Bu yüzden nifty testi yaptıracak.. Biliyosunuzdur 2li test down sendromu riski için..
Pazartesi kan verecek.. Sonuçlarda 1 hafta 10 günde anca çıkarmış..
Bebişi için dua edelim bişey çıkmasın

Indallah saglikla gelsin

Aa edelim tabii. Tertemiz çıkar inşallah her şey. Sağlıkla gelsin bebiş

Abla uzun zamandır böyle güzel bir haber almamıştım
Tüylerim diken diken ve nerdeyse ağlayacağım
Seni düşünemiyorum bilee
Çok çok çok sevindim
Hayırlı olsunnnnnnnn

Abla uzun zamandır böyle güzel bir haber almamıştım
Tüylerim diken diken ve nerdeyse ağlayacağım
Seni düşünemiyorum bilee
Çok çok çok sevindim
Hayırlı olsunnnnnnnn
Canim ne guzel yazmissin Cok tesekkur ederim Insallah Senin de guzrl haberlerini alalim.en kisa zamanda inan tum kalbimle diliyorum

Her zaman duamız onla
Allahın izni ile tüm testler istediği gibi çıkacak sağlıkla sıhhatle kucağına alacak MNbeyaz ım seviyorum seni... Güzel haberler vereceksin biliyorum...

Canim ne guzel yazmissin Cok tesekkur ederim Insallah Senin de guzrl haberlerini alalim.en kisa zamanda inan tum kalbimle diliyorum
Valla wc gittim ağlıyorum... Evdekiler yanlış anlamasın diye.... Kendim olmuş kadar çok sevindim inan abla...
Sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle al kucağına...
Ay teyzoş oluyoruz ya

Valla wc gittim ağlıyorum... Evdekiler yanlış anlamasın diye.... Kendim olmuş kadar çok sevindim inan abla...
Sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle al kucağına...
Ay teyzoş oluyoruz ya
Yaa Canim benim insalllah senin haberini de alacagiz en kisa zamanda ben biliyorum. Ben zaten aglamaktan helak oldum. Nolur sen de hic umutsuzluga kapilma. Olmicak saniyosun ama oluveriyor.
Ben hala emin olamiyorum.gerci kese kalp atisi duyana kadar stresim gecmez. Herkes icin hayirlisini diliyorum

Hayırlı olsun
İkinci çocuğu düşünmezsem sırf reflü yüzünden düşünmem sanirim.
Üç gündür sürünüyorum, Allah beterinden korusun.
Cok gecmis olsun. Yemekleri uzun uzun cignemek yani her lokmayi 10-12 kez iyi gelebilir. Sindirime cok faydasi var, hem kilo da almazsin. Cok zordur tahmin edebiliyorum

Hayırlı olsun
İkinci çocuğu düşünmezsem sırf reflü yüzünden düşünmem sanirim.
Üç gündür sürünüyorum, Allah beterinden korusun.
kendine gelmednmi daha gelinim

Size de sorayim da iki gundur igne ucu kadar cok cok az pembemsi akintim var. Doktora gidemedigim icin henuz nedir durum bilmiyorum ama kafama takiyorum. Sizlerde oldu mu hic?
Yerleşme kanamaso olabilir abla
Eğilme.. İş yapma
Ayaklarını uzar ayak altına yastk koy

Cok gecmis olsun. Yemekleri uzun uzun cignemek yani her lokmayi 10-12 kez iyi gelebilir. Sindirime cok faydasi var, hem kilo da almazsin. Cok zordur tahmin edebiliyorum
Hamilelikten önce de reflüm vardı benim, ağır ilaçlar kullandığım için şuan bende bu önerilerin hiçbiri işe yaramıyor, vücudum yine o ilaçları istiyo.
Ben daha kendime gelemem Bal0ncuk um. pazartesi kontrolüm de var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…