- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.021
En son çare ne yapalmOlmazsa şşşt diye seslencez artık.
9 - 10 idealBakalım ben kaçla kapatacağım
Cnmmmmmm cukommmmmmmmbu yumurta takibi bile beni heyecanlandırıyor sizin tüp bebe sürecindr ki heyecanınızı düşünemiyoruğğğm@NealStreet herşey güzel olacak
Burtss bees.. Tek geçerim.. Takip et al..Hangi kremi alsam bilemedim
Ne çıkacam yatılı misafir geliyor diyorNeyn var cnm kafanı bu kdar meşgul eden
Hala ailevi mevzularmı
Paremm falında ne çıktı
Daha gelmesinler artık yeter. Bir baş başa kalaydınız kocanla yaa aaaaNe çıkacam yatılı misafir geliyor diyor
Yollar açıldı ya acep görümcem mi gelecek
Ona dahi gelmesin artık sıktıDaha gelmesinler artık yeter. Bir baş başa kalaydınız kocanla yaa aaaa
Bir daha artık doğumda yardıma gelsin gelen
Bencede gelmesinler bı rahat bıraksınlar sizde bunaldiniz bu ne yaa zaten daha yasaklar tam anlamıyla bitmedi bitince sizde hemen tatile gideceksiniz boşver gelmesinOna dahi gelmesin artık sıktı
Ohooo görsen tatil planını yaptılar onlarBencede gelmesinler bı rahat bıraksınlar sizde bunaldiniz bu ne yaa zaten daha yasaklar tam anlamıyla bitmedi bitince sizde hemen tatile gideceksiniz boşver gelmesin
Esin ne diyo bacimm kıyamam valla yaOhooo görsen tatil planını yaptılar onlar
Bize gelirsiniz rahat rahat kalırsınız. Şuraya gidersiniz buraya gidersiniz. Sanki tek gidilebilecek
Bu gelme olayını abartısız hergün 5 kere duyuyorum
Şimdiden işlemeye çalışıyorlar
Susuyor artık çünkü her hayır dediğinde karşındaki seni dinlemeyip aynısını diyor. Geçen senede öyleydi. Ama istediğimizi yaptıkEsin ne diyo bacimm kıyamam valla ya
İyi bariSusuyor artık çünkü her hayır dediğinde karşındaki seni dinlemeyip aynısını diyor. Geçen senede öyleydi. Ama istediğimizi yaptıkbu senede istedikleri kadar desin istediğimizi yapacağız
İstemiyorsan ona da gelmesin ya ben illa geleceklerse bari bir işe yarasınlar diye dedimOna dahi gelmesin artık sıktı
Oha yok artık yaOhooo görsen tatil planını yaptılar onlar
Bize gelirsiniz rahat rahat kalırsınız. Şuraya gidersiniz buraya gidersiniz. Sanki tek gidilebilecek
Bu gelme olayını abartısız hergün 5 kere duyuyorum
Şimdiden işlemeye çalışıyorlar
Seni stresten uzak prensesler gibi ağırlama vaadinde bulunuyorlarsa neden olmasın? Ben de transfer sonrası yemek olayını düşünüyorumİyi bariay bizimkide şimdiden bana işlemeye başladı transfer olunca annede kalırız iki hafta falan bizim ev dördüncü kat asansör yok merdiven inip çıkman zararliymis KV nin ev duzayak hemen bahçede yürüyüşler yaparsın diyo
Kan verdim geldim bacım. Randevu yarın@NealStreet naptın yavrum
Ben yemek olayını düşündüm ilk üç günlük yemekleri öncesinden hazırlayıp dolaba koyayım dedim sonrasi içinde masanın üstüne koyayım patetsi soğanı tencereyi tavayı tabağı kullanacağım herşeyi ordan alır alır yaparım uzanma ya da eğilme derdi olmadan diye... KV iyi bakar herhalde ama bilemedim işte guvenemiomİstemiyorsan ona da gelmesin ya ben illa geleceklerse bari bir işe yarasınlar diye dedim
Oha yok artık ya
Seni stresten uzak prensesler gibi ağırlama vaadinde bulunuyorlarsa neden olmasın? Ben de transfer sonrası yemek olayını düşünüyorum
Haydi hayırlı haberlerle insallahKan verdim geldim bacım. Randevu yarın
Baksın yav. Torun için her şey. Annem tüp sürecini bilse ben direkt ondan isterim yemeği ama işte bilmiyorBen yemek olayını düşündüm ilk üç günlük yemekleri öncesinden hazırlayıp dolaba koyayım dedim sonrasi içinde masanın üstüne koyayım patetsi soğanı tencereyi tavayı tabağı kullanacağım herşeyi ordan alır alır yaparım uzanma ya da eğilme derdi olmadan diye... KV iyi bakar herhalde ama bilemedim işte guvenemiom
Amin inşallahHaydi hayırlı haberlerle insallah
İnşallah bakalım daha vakit var dusunemicem şimdiden ama yürüyüş konusu mantıklı geliyor biraz onun bahçede evin etrafında rahat rahat yürüyebilirim hoş bizimde evin önünde park var denildiği gibi merdiven inip çıkmak zararlı mı bilmiyorum arkadaşına Dr o zaman yasaklamış.. sadece biz diil erkeklerde aralarında konsuup fikir alışverişi yapıyorlarmış bunu öğrendim herifim çok stresliBaksın yav. Torun için her şey. Annem tüp sürecini bilse ben direkt ondan isterim yemeği ama işte bilmiyor
Amin inşallah
Benimkinin var ya düünyaaalar umrunda değil. Ne araştırması piiiiİnşallah bakalım daha vakit var dusunemicem şimdiden ama yürüyüş konusu mantıklı geliyor biraz onun bahçede evin etrafında rahat rahat yürüyebilirim hoş bizimde evin önünde park var denildiği gibi merdiven inip çıkmak zararlı mı bilmiyorum arkadaşına Dr o zaman yasaklamış.. sadece biz diil erkeklerde aralarında konsuup fikir alışverişi yapıyorlarmış bunu öğrendim herifim çok stresli
Boşver birinin rahat olması iyi yoksa iki stresli bı arada hiç olmazzBenimkinin var ya düünyaaalar umrunda değil. Ne araştırması piiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?