- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.981
Bunu kullanınca olmuyor muymuş amaaağn büssssürü çocuğun var dolapta. Bir tanesi olacak illa kiAma ben hap kullanıom ki olmaz yaniben bakiom e bebek e falan girip alışveriş yapiom hayali
İnşallah iki tane koyar ya şimdi ona taktımBunu kullanınca olmuyor muymuş amaaağn büssssürü çocuğun var dolapta. Bir tanesi olacak illa ki
Hayırlısını iste yav. Ben iki taneyi bir tarafım yiyip de koyduramam. Sizdeki iyi cesaret ha. Kuzenimin eşi ikizlere hamileyken başka bir kuzenim "İnşallah benim de ikiz olur" diye dua ediyordu. Bu duayı ederken bir yandan da bir yaşındaki çocuğuna yetişemiyor, uykusuz kalıyor diye dert yanıyor. Kendi uyumak için çocuğu annesine bırakıyor. Kolay değil ya ikiz. Şimdi ikizleri olan kuzenim ağlıyor "Hiç uyumuyorlar bunlar, mahvolduk" diye. Birini emzirtip gazını çıkarıyormuş diğeri uyanıyormuş. Bu döngü hiç bitmiyor diyorİnşallah iki tane koyar ya şimdi ona taktım
Eee doğurcan nasılsaEvet onu dedim. Yorumları da çok güzeldi. Ben doğurdum da beşik kaldı ahshs
Olumlulari hafta hafta gebelikleri okuyom bak şu jafta şöyle oluyormuş bu hafta böyle oluyormuş diye herife anlatiom
Olsun bitmesin gelir burda size dert yanar yanar gider geri çocuk uyuturumHayırlısını iste yav. Ben iki taneyi bir tarafım yiyip de koyduramam. Sizdeki iyi cesaret ha. Kuzenimin eşi ikizlere hamileyken başka bir kuzenim "İnşallah benim de ikiz olur" diye dua ediyordu. Bu duayı ederken bir yandan da bir yaşındaki çocuğuna yetişemiyor, uykusuz kalıyor diye dert yanıyor. Kendi uyumak için çocuğu annesine bırakıyor. Kolay değil ya ikiz. Şimdi ikizleri olan kuzenim ağlıyor "Hiç uyumuyorlar bunlar, mahvolduk" diye. Birini emzirtip gazını çıkarıyormuş diğeri uyanıyormuş. Bu döngü hiç bitmiyor diyor
İşte olacak herifi de hazırlıyorum bak mesela yedinci ay başladığında bebiş anne ve babasının sesini tanımaya ayırt etmeye başlıyormuş daha öncesinde sesi hiisediyor biliyormuş ama anne ve baba sesini yedinci ayda ayırt ediyormuş bu ayda göbek deliğinden beş cm yukarısına avuç içini koyup konuşmak lazımmışEee doğurcan nasılsa
Bunlarn hepsi tecrübe
Ben mesela hiç abartmadm.. Herşeyden az az aldm.. Ve 6. Ayımda almaya başladm giysilerini mesela.. Bebekler çabuk büyüyo.. Hani ilk cock die mağazayı sömürmedim
deli kızzzz
Hepsi olcak
Ayy kızlar açıkçası ben bu toplara hiç girmedmOlsun bitmesin gelir burda size dert yanar yanar gider geri çocuk uyuturum
İşte olacak herifi de hazırlıyorum bak mesela yedinci ay başladığında bebiş anne ve babasının sesini tanımaya ayırt etmeye başlıyormuş daha öncesinde sesi hiisediyor biliyormuş ama anne ve baba sesini yedinci ayda ayırt ediyormuş bu ayda göbek deliğinden beş cm yukarısına avuç içini koyup konuşmak lazımmış
Allah seni foto olayını bilemiyorum ama herifim bile şimdiden başladı karnımı sevmeyeAyy kızlar açıkçası ben bu toplara hiç girmedm
Hiç öyle aman karnımı seveym sohbet edetm felan yk bende
Hatta hiç gebelik fotoğrafm yoktu takiii bayramın ilk gününe kadar
Ondada annem babamın zoruyla giyindimde 2 fotoğraf çekildim evde
MutluluklarAllah seni foto olayını bilemiyorum ama herifim bile şimdiden başladı karnımı sevmeye
Ne bileyim ya du bakalım olacak mı, daha transfer ne zaman o bile belli değil.Eee doğurcan nasılsa
Bunlarn hepsi tecrübe
Ben mesela hiç abartmadm.. Herşeyden az az aldm.. Ve 6. Ayımda almaya başladm giysilerini mesela.. Bebekler çabuk büyüyo.. Hani ilk cock die mağazayı sömürmedim
Yok yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Merkeze salı@NealStreet canımcım yarınmı gidiosn dr?
Ayyyyy geliyor gelmekte olanNe bileyim ya du bakalım olacak mı, daha transfer ne zaman o bile belli değil.
Kıyafet olayı dediğin gibi evet doğru düzgün giyinemeden büyüyorlar.
Yok yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Merkeze salı
Az kaldıNe bileyim ya du bakalım olacak mı, daha transfer ne zaman o bile belli değil.
Kıyafet olayı dediğin gibi evet doğru düzgün giyinemeden büyüyorlar.
Yok yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Merkeze salı
Ayyyyy geliyor gelmekte olan
Az kaldı
Her zaman hayırlısı kuzum
Hayırlısıyla, sağlıkla olsun da inşallah. Çok kaptırmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Bem gibi garanticisin
Hayırlısıyla, sağlıkla olsun da inşallah. Çok kaptırmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Sen de yengeçtin di mi?Bem gibi garanticisin
YessssSen de yengeçtin di mi?
Oo ben o aşamalardaki halimi hayal edemiyorumYessss
Evde test yaptm inanmadm.. Kan verdim inanmadm.. İkinci kanda eh dedim sanırım hamileyim
İkinci kandan sonra hayat zindan oldu zaten bana.. Tüm sevincim oraya kadardıOo ben o aşamalardaki halimi hayal edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?