Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah iki tane koyar ya şimdi ona taktım
Hayırlısını iste yav. Ben iki taneyi bir tarafım yiyip de koyduramam. Sizdeki iyi cesaret ha. Kuzenimin eşi ikizlere hamileyken başka bir kuzenim "İnşallah benim de ikiz olur" diye dua ediyordu. Bu duayı ederken bir yandan da bir yaşındaki çocuğuna yetişemiyor, uykusuz kalıyor diye dert yanıyor. Kendi uyumak için çocuğu annesine bırakıyor. Kolay değil ya ikiz. Şimdi ikizleri olan kuzenim ağlıyor "Hiç uyumuyorlar bunlar, mahvolduk" diye. Birini emzirtip gazını çıkarıyormuş diğeri uyanıyormuş. Bu döngü hiç bitmiyor diyor

Evet onu dedim. Yorumları da çok güzeldi. Ben doğurdum da beşik kaldı ahshs
Eee doğurcan nasılsa
Bunlarn hepsi tecrübe
Ben mesela hiç abartmadm.. Herşeyden az az aldm.. Ve 6. Ayımda almaya başladm giysilerini mesela.. Bebekler çabuk büyüyo.. Hani ilk cock die mağazayı sömürmedim

Olumlulari hafta hafta gebelikleri okuyom bak şu jafta şöyle oluyormuş bu hafta böyle oluyormuş diye herife anlatiom
deli kızzzz
Hepsi olcak

Olsun bitmesin gelir burda size dert yanar yanar gider geri çocuk uyuturum
İşte olacak herifi de hazırlıyorum bak mesela yedinci ay başladığında bebiş anne ve babasının sesini tanımaya ayırt etmeye başlıyormuş daha öncesinde sesi hiisediyor biliyormuş ama anne ve baba sesini yedinci ayda ayırt ediyormuş bu ayda göbek deliğinden beş cm yukarısına avuç içini koyup konuşmak lazımmış

Ayy kızlar açıkçası ben bu toplara hiç girmedm
Hiç öyle aman karnımı seveym sohbet edetm felan yk bende
Hatta hiç gebelik fotoğrafm yoktu takiii bayramın ilk gününe kadar
Ondada annem babamın zoruyla giyindimde 2 fotoğraf çekildim evde

Allah seni foto olayını bilemiyorum ama herifim bile şimdiden başladı karnımı sevmeye

Eee doğurcan nasılsa
Bunlarn hepsi tecrübe
Ben mesela hiç abartmadm.. Herşeyden az az aldm.. Ve 6. Ayımda almaya başladm giysilerini mesela.. Bebekler çabuk büyüyo.. Hani ilk cock die mağazayı sömürmedim
Ne bileyim ya du bakalım olacak mı, daha transfer ne zaman o bile belli değil.
Kıyafet olayı dediğin gibi evet doğru düzgün giyinemeden büyüyorlar.
@NealStreet canımcım yarınmı gidiosn dr?
Yok yarın kan tahlili için hastaneye gideceğim. Merkeze salı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…