- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.001
O kısımlar bende de yok ne hissederim ne yaşarım dayanir miyim test yapmamaya hayal edemiyorum oralarıOo ben o aşamalardaki halimi hayal edemiyorum
Öyle deme yaa çok şükür isimsiz bebito seninle halaİkinci kandan sonra hayat zindan oldu zaten bana.. Tüm sevincim oraya kadardı
Transfer için iki regl bekledim. Bakalım transferden sonra ne kadar bekleyebilirimO kısımlar bende de yok ne hissederim ne yaşarım dayanir miyim test yapmamaya hayal edemiyorum oraları
İnşallah güzel olacak caniminiciiTransfer için iki regl bekledim. Bakalım transferden sonra ne kadar bekleyebilirim
Ve hala isimsizÖyle deme yaa çok şükür isimsiz bebito seninle hala
Transferden snra 10 güncük bekliosm annesi...Transfer için iki regl bekledim. Bakalım transferden sonra ne kadar bekleyebilirim
var, '' Anonim ''Miss Bride Sizde de hala isim yok mu?
12 gün diyorlardı merkezdeki kadınlara ama bakalım. Korunmasız ilk ilişkiden sonra gidip test alıp öyle beklemiş insanım sonuçta ansjsj Sonra da nöbetçi eczanelerden test almaya devam ettim. Acil hamileVe hala isimsiz
Transferden snra 10 güncük bekliosm annesi...
Anonim değil kız o, kaynağı bellivar, '' Anonim ''
Ben genelde kızım diyorum.Anonim değil kız o, kaynağı belli
Neyse ki cinsiyeti belliBen genelde kızım diyorum.
Bi o belliNeyse ki cinsiyeti belli
Sizindemi isimsizvar, '' Anonim ''
Evet cnm 1212 gün diyorlardı merkezdeki kadınlara ama bakalım. Korunmasız ilk ilişkiden sonra gidip test alıp öyle beklemiş insanım sonuçta ansjsj Sonra da nöbetçi eczanelerden test almaya devam ettim. Acil hamile
Anonim değil kız o, kaynağı belli
Olmazsa şşşt diye seslencez artık.Sizindemi isimsiz
Bakalım ben kaçla kapatacağımEvet cnm 12
Ben 9. Gnde yaptm
Anaammm.... Allah yardımcım olsun gelinim..
Nurrrr kıskandmmmm 155i arıyorm
Neyseki yarn bende o doğada olcam
Evet cnm... Bende 30daym.. 2 hafta snra yavaştan hazırlarım..
Ben bi süre oda yapmayacam.. Yoykonun anne yanı park yatağını alacam
Daha getirtmedm ama erken
Başlıyorrr cukommmmmmmm
Başlıyorrrrr
Heyecanlanacaksın tabii ya ikinizde de her şey yolunda. Olmaması için hiçbir sebep yok çok şükür. Yumurta takibiyle şansınız artacak. Her şey hepimiz için güzel olsun inşallah çukumbu yumurta takibi bile beni heyecanlandırıyor sizin tüp bebe sürecindr ki heyecanınızı düşünemiyoruğğğm@NealStreet herşey güzel olacak
Aboo yavaş gel ya dur bir transfer olaydık önce, sonuç göreydik, kese göreydik, kalp atışı duyaydık, karnımız büyüyeydi. Ni yaptıngHangi kremi alsam bilemedim
Ucuzladiginda hemen stoklicamHeyecanlanacaksın tabii ya ikinizde de her şey yolunda. Olmaması için hiçbir sebep yok çok şükür. Yumurta takibiyle şansınız artacak. Her şey hepimiz için güzel olsun inşallah çukum
Aboo yavaş gel ya dur bir transfer olaydık önce, sonuç göreydik, kese göreydik, kalp atışı duyaydık, karnımız büyüyeydi. Ni yaptıng
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?