- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.041
Göreceğiz bakalım hangisi daha iyiBoşver birinin rahat olması iyi yoksa iki stresli bı arada hiç olmazz
Valla eğer işine geliyorsa git kuzumİyi bariay bizimkide şimdiden bana işlemeye başladı transfer olunca annede kalırız iki hafta falan bizim ev dördüncü kat asansör yok merdiven inip çıkman zararliymis KV nin ev duzayak hemen bahçede yürüyüşler yaparsın diyo
He işe yarıyorlar yemek yapılıyor. Çünkü benim yemekler brğenilmiyor. Hatta eşimin yüzüne renk gelmiş. Onun yemekleri sayesinde!!!İstemiyorsan ona da gelmesin ya ben illa geleceklerse bari bir işe yarasınlar diye dedim
Oha yok artık ya
Seni stresten uzak prensesler gibi ağırlama vaadinde bulunuyorlarsa neden olmasın? Ben de transfer sonrası yemek olayını düşünüyorum
Saat kaçta canım. Güzel haberler gelsin inşallahKan verdim geldim bacım. Randevu yarın
İşte laflar ürkütüyor beni... BilemedimValla eğer işine geliyorsa git kuzum
He işe yarıyorlar yemek yapılıyor. Çünkü benim yemekler brğenilmiyor. Hatta eşimin yüzüne renk gelmiş. Onun yemekleri sayesinde!!!
Saat kaçta canım. Güzel haberler gelsin inşallah
Yardım ediyorlarsa etsinler ve sussunlar gerçekten bu oğullarını paylaşamama sendromu nedir bunların anlamıyorumHe işe yarıyorlar yemek yapılıyor. Çünkü benim yemekler brğenilmiyor. Hatta eşimin yüzüne renk gelmiş. Onun yemekleri sayesinde!!!
Yarın 11.15. İnşallah paremSaat kaçta canım. Güzel haberler gelsin inşallah
He renksizmiş yanımda demiyor mutfaktan duyuyorum dedikleriniİşte laflar ürkütüyor beni... Bilemedim
Nasıl yani renk gelmiş bunca zamandır renksiz mi geziyormus enişte aman yaa bu KV ler.. boşver en azından işten gelince bide yemek derdiyle uğraşmadın yapsın ise yarasin
Madem paylasamiuorlar oğullarını evlendirmesinler alla alla senin annen gelip evladım rengin solmuş sorun mu var dese ne düşünecekler acaba çok merak ediyorum onlarınki oğlan anakuzusu biz kaya yarigindan...tövbe tövbe yaaa sinirlerim bozuldu yineHe renksizmiş yanımda demiyor mutfaktan duyuyorum dediklerini
Vitaminsiz kalmış
"Siz onu bir de vitamin serumu almadığında görün. Bu iyi hali" diyeceksin gidip şeytan tavrıyla. Böylesine böyle cevap vallahi hak ediyorlarHe renksizmiş yanımda demiyor mutfaktan duyuyorum dediklerini
Vitaminsiz kalmış
Aaa mantıklı hiç aklıma gelmedi bak"Siz onu bir de vitamin serumu almadığında görün. Bu iyi hali" diyeceksin gidip şeytan tavrıyla. Böylesine böyle cevap vallahi hak ediyorlar
Valla hiç bulaşıkları toparlamadımYardım ediyorlarsa etsinler ve sussunlar gerçekten bu oğullarını paylaşamama sendromu nedir bunların anlamıyorum
Yarın 11.15. İnşallah parem
Bugün dan dan yatak odasının kapısı vurulunca bir süre söylendim. Eşim kalktı söylenmeme rüya mı gördün diyorMadem paylasamiuorlar oğullarını evlendirmesinler alla alla senin annen gelip evladım rengin solmuş sorun mu var dese ne düşünecekler acaba çok merak ediyorum onlarınki oğlan anakuzusu biz kaya yarigindan...tövbe tövbe yaaa sinirlerim bozuldu yine
Herşeyi hakediyorlar herşeyi de işte küçüksün saygılı olmalısın. Kv yatağını açıp topluyormuş gelinler. Yapmadım yapmayacağım"Siz onu bir de vitamin serumu almadığında görün. Bu iyi hali" diyeceksin gidip şeytan tavrıyla. Böylesine böyle cevap vallahi hak ediyorlar
Allah'ım yaaaa iyi yapmışsın işe geç kaliosun madem evi de o toplasinn aaa bu ne yaaValla hiç bulaşıkları toparlamadım
Dağınık bıraktım bugün.
Diğer iki evladı bekar. Sürekli diğer oğluna benim gibi birini istiyor. Arkadaşlarımı soruyor. Bir de eltinle iyi anlaşmak sende istersin diyor
Bugün dan dan yatak odasının kapısı vurulunca bir süre söylendim. Eşim kalktı söylenmeme rüya mı gördün diyor
Kendince işe geç kalmamız!!! Eşim biraz daha yatalım dedi. Yok kalk dedim yoksa odayı basarlar
O yüzden toplamadım mutfağı
Hem memnun hem şikayetçi. "Bunu da baş göz edeyim, sağlam yere gitsin, gözüm arkada kalmasın ama dünyayı da dar edeyim" kafasıValla hiç bulaşıkları toparlamadım
Dağınık bıraktım bugün.
Diğer iki evladı bekar. Sürekli diğer oğluna benim gibi birini istiyor. Arkadaşlarımı soruyor. Bir de eltinle iyi anlaşmak sende istersin diyor
Keşke gelip aranızda yatsaymış. Böyle kapalı kapılar ardında napıyorsunuz diye aklı gidiyor demek kiBugün dan dan yatak odasının kapısı vurulunca bir süre söylendim. Eşim kalktı söylenmeme rüya mı gördün diyor
Kendince işe geç kalmamız!!! Eşim biraz daha yatalım dedi. Yok kalk dedim yoksa odayı basarlar
Yapma ya böylesine bi de hizmet mi edeceksin? Bence saygı karşılıklı. Ne ekersen onu biçersin. Onlar istediğini diyecek, gelinler de susup oturacak mı?Herşeyi hakediyorlar herşeyi de işte küçüksün saygılı olmalısın. Kv yatağını açıp topluyormuş gelinler. Yapmadım yapmayacağım
Kapıya vuran kpAllah'ım yaaaa iyi yapmışsın işe geç kaliosun madem evi de o toplasinn aaa bu ne yaa
Valla cevabımı veriyorum susmuyorum içime atamamHem memnun hem şikayetçi. "Bunu da baş göz edeyim, sağlam yere gitsin, gözüm arkada kalmasın ama dünyayı da dar edeyim" kafası
Keşke gelip aranızda yatsaymış. Böyle kapalı kapılar ardında napıyorsunuz diye aklı gidiyor demek ki
Yapma ya böylesine bi de hizmet mi edeceksin? Bence saygı karşılıklı. Ne ekersen onu biçersin. Onlar istediğini diyecek, gelinler de susup oturacak mı?
İyi yapıyorsun. Yoksa dertsiz insanı dert sahibi yapar böylesi. Bugün mü gidecekler?Kapıya vuran kp
Valla cevabımı veriyorum susmuyorum içime atamam
ooo oda da rahat yok yaaaValla hiç bulaşıkları toparlamadım
Dağınık bıraktım bugün.
Bugün dan dan yatak odasının kapısı vurulunca bir süre söylendim. Eşim kalktı söylenmeme rüya mı gördün diyor
İnşallah bugünİyi yapıyorsun. Yoksa dertsiz insanı dert sahibi yapar böylesi. Bugün mü gidecekler?
Yok anacım yok güya işe geç kalıyoruz!!!ooo oda da rahat yok yaaa
E nolcak? Bütün hafta mı yokŞansıma edim doktor izindeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?