Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bence pozitif ol
Cnkü sen bizim nurumuzsun
Bizim hepsi içinde ama işte transfer zamanı kullanılacak ilaçlar var bide troidlerle de gidiyo şuan onları saymadım ben
Aaa cok iyiymiş o zaman cnm fiyat

İnşallah canım
ya bi deneseydin
ooh oh oh kanka senin cinsiyet belli mi

git git bi öteleme artıkın
Gideceğim tatlım

Hala geçmedi mi
Eczanede mentollü buzlu birşey var adını unuttum
Ağrıyan yere koyunca hem soğukluk uyuşturuyor hem keskin nane kokusu iyi geliyor canım

Sen bence pozitif ol
Cnkü sen bizim nurumuzsun

Aaa cok iyiymiş o zaman cnm fiyat
Aynen sizinkilere bakınca ucuza yaptırmış diye düşünüyorum eğer tutmazsa bı sonraki tarnsferde vericez para oda 4250 tabi ilaçsız fiyatı... Artık pozitif olmak yok zaten bu transferi yapabilirsek sanmıyorum pek ama yapıp tutmazsa ikinciyi bı beş sene beklicem KV nin ahi mi var anlamadım diyip durdu kızı hamile kalınca beş sene bekleyin diye

Ne alaka 5 sene bekleme???
Hasbi Allah

Nur... Mucizenin tersinden istermisin?
Meraktan soruorm?

Vicks sürdüm duş aldım buz koydum yazmayla sardım siktim bana mısın demedi
Psikolojin birazcık kötüye gittiği için geçmiyordur
Buldum evde varmış fotosunu atıyorum. Tedavide olduğun için bitkisel şeyler diyemiyorum
Sen KV muhtaç değilsin kızıyls ilgilensin
Kapını kapat duymamays çalış
Her kadın demeyim ama çoğu kadın anne olmak ister bu kıskançlık değildir ki
Paresilaaa doktoru daha ne kadar öteleyeceksim bahanelerle?
Sağlık sorunları, ailevi sorunlar bahane değil. Bunlar devam ederken doktora gidip tedavi olunabilecek mi
Tabiki bende biliyorum zaman kaybını... Sonradan yaşayacaklarımı belki keşke diyeceğimi pişman olacağımı, benim ya da eşimin psikolojisi yerinde değilken gitmem

Eklentiler

• IMG_20210518_182730.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 19
Evet bahane... Kesinlikle bahane..
Neden biliomsn sen bu kadar iyi oldukça hep zaman sana geçio..
Biride dönüp pare iyimi ne hissediomu diomu.. Demio...
Önce sen bacım... Önce kendin... Önce senin hayatın

Muhtemelen artık gözümde yaş kalmadı akmiyo bile.. kapıyı ne kdr kapatsam da illaki buluyo beni... Bence şimdiden git çünkü öncesinde iki üç aylık bı takviye tedavi kullandırabilir dr bı görüş Dr la gorusmekten zarar gelmez kuzum

Aldirayim ben bunu

sen ne zaman dr gitceksin gitsene bi yumurta takibi yaptır ya

Allah bağışlasınsebebsiz olmuyodu dimi

Acikcasi cok detayli incelenmedi. Doktora gittim bir kez ultrasonda bakti biseyin yok iyisin dedi yolladi ne kan tahlili ne bisey. Esime hic bakilmadi. Ama yine olmasa o da gidecekti. Bildigimiz bir sebebi yoktu. Sukur oldu dedik ama az once yine hafif lekelenme gordum kahverengimsi ayarim kacti. doktora mesaj attim bakalim ne dicek

Canim senin mu migren gibi bir sey mi.
Yoga hareketleri var basagrisi icin onlari denesen bir de?, child pose diye bir sey var mesela.. cok kotu bas agrisi ben cookk iyi bilirim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…