- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.321
Benim arkadaşm da 4 aya kadar devam ettiBenimkinin popo biraz buyuk olacak galiba yerlese yerlese bi hal oldu
O halini goremiyokki artık ondan herhalSen çocuk doğur ben ölerem
Ahahaha polyannaa halim daha iyiydi
Koynuma mu aldım tirbiyesiz
Nurum zaten o senden önce başlamşto tüpçüye..Sana özendim
Ayyy ne güzel yakın zamanda bı pozitif haberi daha gelecek
O zaman ben buraya hiç girmim... Yok yok burası iyi geliyo dışarısı bozuyor beni onlar yüzünden bu haldeyim burda toparlıyor um kendimi
Biliyorum kuzum şimdi transfer sürecinde ya azıcık kaldı artikin o yüzden diyorumNurum zaten o senden önce başlamşto tüpçüye..
O pozitif verecek
Ardından sen vereceksn
Kimi kıskanıormuşsn..Biliyorum kuzum şimdi transfer sürecinde ya azıcık kaldı artikin o yüzden diyorumbakalım benimki hayırlısı neyse o olsun diyorum artık istek mistek kalmadı bende sonra kıskanç oluyorum
Arkadaşlarım geldi beybi onlarla sohbet muhabbet sen napion yegenim nasilSaron gozunaydin yaaa cok sevindim tum topik cift kırmızilanacakkkk
Paresilaaa parem nasilsin kzuumm
Hemsirecik yevrum nebuyon
Benim arkadaşm da 4 aya kadar devam etti
İyiyim canısı arrık çok sık giremiyorum çok özlüyorum sohbetiniziNaber cukom
İnşallah balım
Hee cukom.. Nerdesn senİyiyim canısı arrık çok sık giremiyorum çok özlüyorum sohbetinizisen nasılsın bebişko nasol
Hiç vaktim olmuyo girebilecek.. vaktim olduğunda da başka şeyler çıkıyoHee cukom.. Nerdesn sen
Gorumcemi kiskaniyormusumKimi kıskanıormuşsn..
Kim dedi bunu
Len senin polyanna halin yaaaO halini goremiyokki artık ondan herhal
Ayyy inşallah güzel haberler.. Ne zaman gircen akşam oldu ya orda sabah mıEvet olabiliyormus tabi cok ornek var. Bugun ultrasona gidicem ak kara belli olacak. Insallah guzeldir her sey
Var silik çizgiCanım sabahkiii testim sizce var mıdır ne dersiniz bata 1 var yarın regl gunum Eki Görüntüle 2852007
Canım sabahkiii testim sizce var mıdır ne dersiniz bata 1 var yarın regl gunum Eki Görüntüle 2852007
İnşallah vardırVar silik çizgi
Yarın sağlık ocağı çalışır mıvar gib ikinci çizgiiKan testi veriniz
Yarın sağlık ocağı çalışır mı
Hastanenin acilinden verebilir sinizYarın sağlık ocağı çalışır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?