- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.301
Bak supheleniyorum ben de heeee, biraz daha konusalim çıkarız benceBaşımdakiler gitsin gideceğim canım
Ya biz gerçekten akraba olabilir miyizçoğu kimsenin dikkat etmediği şeyi seviyoruz
Ooo sen de mi doktordaydın
Cinsiyet netleşti mi
Oh çok şükür tüm kontroller iyi geçsin
Yok kiz gelin diiil anasi cadi adhahhdhsdbBana püfleme.. Depresif felanda takılma
Geliyor ters tokatvalla
Benim dünden beri sıkılıo sayende....
Artk güzel haber verrrrr
Daha soruormusun??????
Acaba rahatlasamı???????
@MNbeyaz
İnşallah güsel haberlerle abla
Cnm tüp bebek parası herkeste farklı.. En cok ilaçlara gidiyor para..
Sende uygulanan sistem benden nurdan ve nealden farklı olcak...
Ve açıkçası cok daha yüksek bir maliyet çıkar sana
İyiyiz abla sen nasılsın
Daha transfer ücreti var
Sizden güzel haber alsam daha mutlı olcam parem
Cadı gelin hazırlıorm sana dayloş
Absbabsha kandirmis adamıBugün doktor kontrolüne giderken korkumdan saç spreyi sıktım
Adam dediki oh be sonunda saçını boyamşsngaribimmmm
Makyajda yaptım
Efsane geri dönmüş diyor adam
Ahshahhs denemeycem, biz balusla artik tokat yoluylan iletisime geciyozya bi deneseydin
ooh oh oh kanka senin cinsiyet belli mi
git git bi öteleme artıkın
Ayyyy migrenli biri olark seni o kadr iyi anliyorum ki canim benimBaş ağrısı beni öldürecek yerlere vurcam basımı geçsin diye
Herşey olumsuz gitmek zorunda mı bilmiyorum Allah beni siniyor ben pozitif olmaya çalıştıkça artık pozitif falan olamicam ruhum sıkılıyor evin içine sigamiyorum duvarlar üstüme geliyor dışarı çıkasim yok hareket etmek kolumu dahi kipirdatmak istemiyorum
Kuzum bu attigini ben de yeni goruyorum valla. Bulursam alayim. Cok sag ol.Psikolojin birazcık kötüye gittiği için geçmiyordur
Buldum evde varmış fotosunu atıyorum. Tedavide olduğun için bitkisel şeyler diyemiyorum
Sen KV muhtaç değilsin kızıyls ilgilensin
Kapını kapat duymamays çalış
Her kadın demeyim ama çoğu kadın anne olmak ister bu kıskançlık değildir ki
Sağlık sorunları, ailevi sorunlar bahane değil. Bunlar devam ederken doktora gidip tedavi olunabilecek mi
Tabiki bende biliyorum zaman kaybını... Sonradan yaşayacaklarımı belki keşke diyeceğimi pişman olacağımı, benim ya da eşimin psikolojisi yerinde değilken gitmem
Anası süt dökmüş kediiiiiBak supheleniyorum ben de heeee, biraz daha konusalim çıkarız bence
Yok kuzum sadece sonuclari degerlendirdi ultrason bakmadi, Haziran başında gideceğim kontrol içinaminnnn insallahhh
Yok kiz gelin diiil anasi cadi adhahhdhsdb
Absbabsha kandirmis adamı
Ahshahhs denemeycem, biz balusla artik tokat yoluylan iletisime geciyoz
Kuzum gecen sefer gittigimde erkek demisti ama erken tabii bakalim 2 hafta sonra daha belli olur
Ayyyy migrenli biri olark seni o kadr iyi anliyorum ki canim benimkzuumm neyin var baska, neden yitirdin o guzel bakisini
Kuzum bu attigini ben de yeni goruyorum valla. Bulursam alayim. Cok sag ol.
Canimmm kocaman sarilmak istiyorum sana
De get ordannnnn he kedi kedi evetAnası süt dökmüş kediiiii
Bildiğim migrenim yoktu ama o da olursa bı o eksik derim artikCanim senin mu migren gibi bir sey mi.
Yoga hareketleri var basagrisi icin onlari denesen bir de?, child pose diye bir sey var mesela.. cok kotu bas agrisi ben cookk iyi bilirim(
Migrenim yoktu kuzum.. dert bende derman sende...Bak supheleniyorum ben de heeee, biraz daha konusalim çıkarız bence
Yok kuzum sadece sonuclari degerlendirdi ultrason bakmadi, Haziran başında gideceğim kontrol içinaminnnn insallahhh
Kuzum gecen sefer gittigimde erkek demisti ama erken tabii bakalim 2 hafta sonra daha belli olur
Ayyyy migrenli biri olark seni o kadr iyi anliyorum ki canim benimkzuumm neyin var baska, neden yitirdin o guzel bakisini
Hadi ya.. Ama bak zamanı varmış geldi kuzucuk. Yerleşme dir o hemen pimpiriklenmeAcikcasi cok detayli incelenmedi. Doktora gittim bir kez ultrasonda bakti biseyin yok iyisin dedi yolladi ne kan tahlili ne bisey. Esime hic bakilmadi. Ama yine olmasa o da gidecekti. Bildigimiz bir sebebi yoktu. Sukur oldu dedik ama az once yine hafif lekelenme gordum kahverengimsi ayarim kacti. doktora mesaj attim bakalim ne dicek
Tokat manyağı mı yapceniz beni uleynnBak supheleniyorum ben de heeee, biraz daha konusalim çıkarız bence
Günlük on dk ayarlamış enişte on dk dan fazla giremio@NealStreet hala giremiomuuuuu
Pc'ye format atalım..Günlük on dk ayarlamış enişte on dk dan fazla giremio
Bilmiyorum nasıl ayarladığini inşallah girdiğinde de olumsuz şeylere bakmazPc'ye format atalım..
Tlfondan girsin
Eee bakmasn... İlaca başladı transferi geldi çattıBilmiyorum nasıl ayarladığini inşallah girdiğinde de olumsuz şeylere bakmaz
Kanka sana olan onada olduNurzfr kanka noldu sana yaa
Seni görse yeter kızın psikolojisini bozmayaBilmiyorum nasıl ayarladığini inşallah girdiğinde de olumsuz şeylere bakmaz
Ahahahakanka kanka ben de hep vardı ona sonradan olduKanka sana olan onada oldu
Diyene bakkkkSeni görse yeter kızın psikolojisini bozmaya
Sana özendimNurzfr kanka noldu sana yaa
Ayyy ne güzel yakın zamanda bı pozitif haberi daha gelecekEee bakmasn... İlaca başladı transferi geldi çattı
Daha ne olumsuzu..
Yakarım bu gezegeni yakarım
O zaman ben buraya hiç girmim... Yok yok burası iyi geliyo dışarısı bozuyor beni onlar yüzünden bu haldeyim burda toparlıyor um kendimiSeni görse yeter kızın psikolojisini bozmaya
Bı laf vardı sarı... Yanında dura dura...Ahahahakanka kanka ben de hep vardı ona sonradan oldu
Benimkinin popo biraz buyuk olacak galiba yerlese yerlese bi hal olduHadi ya.. Ama bak zamanı varmış geldi kuzucuk. Yerleşme dir o hemen pimpiriklenme
Tokat manyağı mı yapceniz beni uleynn
Erkek mi balonun kızını kertelim bak bu devirde evlenmek kız bulmak da zor olur olduEmma balonla dünür geçinebilir misiniz bilemedim sen cazgır o cazgır benim ablam da cazgır ama ben içine cazgır dışına sessiz hanfendi çizgili
Sen çocuk doğur ben öleremDiyene bakkkk
Ay bu kız beni öldürecek
Ahahaha polyannaa halim daha iyiydiSana özendim
Ayyy ne güzel yakın zamanda bı pozitif haberi daha gelecek
O zaman ben buraya hiç girmim... Yok yok burası iyi geliyo dışarısı bozuyor beni onlar yüzünden bu haldeyim burda toparlıyor um kendimi
Koynuma mu aldım tirbiyesizBı laf vardı sarı... Yanında dura dura...
Yada su daha güzel olacak üzüm üzüme baka baka kararırAhahahakanka kanka ben de hep vardı ona sonradan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?