Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nurzfr benim geçen başım ağrıyınca kahve içtim üstüne bir de kola içtim direk geçirdi dene.ama sadece denemekle olmaz şu münasebetsizlerle görüşmeyi kes bence aynı evde misiniz siz çekilecek dert değil her gün başı ağrır insanın

Yok aynı evde değiliz ariyo acmiom herife şikayet ediyo acmiyo diye belki bişi vardır diyo yildim yeminlen... Kola yasak bana kuzum ama kahve iciom şuan

Yok aynı evde değiliz ariyo acmiom herife şikayet ediyo acmiyo diye belki bişi vardır diyo yildim yeminlen... Kola yasak bana kuzum ama kahve iciom şuan
Şifa olsun inşallah Ederse etsin görüşme zorunluluğunuz mu var salla bence işim vardı açamadım dersin.kendisini bir nimetten sayıyor belliki

Evet bahane... Kesinlikle bahane..
Neden biliomsn sen bu kadar iyi oldukça hep zaman sana geçio..
Biride dönüp pare iyimi ne hissediomu diomu.. Demio...
Önce sen bacım... Önce kendin... Önce senin hayatın
Kendim olduğu için hem fiziki hem ruhsal sağlığımın iyi olması gerek.
Biliyorum sis gibi girilecek yer buluyor ama sen güçlü kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorum
Aldirayim ben bunu
Al canım şifa olsun
Bak atıyorum foto... Böyle bir muhteşem güzellik izlenmez mi
Hazirana ne kaldı ki
Migren olunca herşeyi deniyorum.
Bana iyi geldi inşallah sanada şifa olur
Oyyy kuzummm ben de sana sıkı sıkı sarılıyorum kiii

Eklentiler

• IMG_20210518_202322.webp
    33 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210518_201655.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 21
Gitmiom bak en son geçen hafta gitmiştim dün herifi ariyo gelmiosun artık dio
Ayy sana uylamis o. Ne seninle ne sensiz. Hirlasacak adam lazim heralde. O seni kiskanio olmasin:) gelicem gelicem insallah ben de cok istiyorum de. Oyle bir gelin ol ki asla soylediklerinle yaptiklarin birbirini tutmasin. Algi yonetimi yani cok istiyor ama yapamiyorsun. Anca oyle basedilir onlarla.

Görümce diil KV yapio bunları bı hamile olayım söyleme dicem herife cinsiyeti belli olsun o zaman soylesin
Hadi ya ben görümce sandım olsun kv ile de görüşme.ne düşünürlerse düşünsünler evde dinlenmem gerek de.tabi yine sen bilirsin de sıkıntıdan stresten uzak dur bence.aynen bebiş olunca hemen söylemeyin

Harikaaaa bu manzaraya...bu KV lerin hepsi aynı yaaa

Bazen herifim yanında anne diyorum ilgileniyomus gibi yapıyorum o yokken yanında pek durmamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…