- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.341
Reglim geciksin de ona göre vereyim hayal kırıklığı yasamayayim en iyisiHastanenin acilinden verebilir siniz
Yok aynı evde değiliz ariyo acmiom herife şikayet ediyo acmiyo diye belki bişi vardır diyo yildim yeminlen... Kola yasak bana kuzum ama kahve iciom şuanNurzfr benim geçen başım ağrıyınca kahve içtim üstüne bir de kola içtim direk geçirdi dene.ama sadece denemekle olmaz şu münasebetsizlerle görüşmeyi kes bence aynı evde misiniz siz çekilecek dert değil her gün başı ağrır insanın
Oglen burda cnm aksama dogri gidicemLen senin polyanna halin yaaabenim hiç olmadı ki göresin
Ayyy inşallah güzel haberler.. Ne zaman gircen akşam oldu ya orda sabah mı
Sagol canm
Gorumce gorunme gozume omrumce de sen deGorumcemi kiskaniyormusum
Gitmiom bak en son geçen hafta gitmiştim dün herifi ariyo gelmiosun artık dioGorumce gorunme gozume omrumce de sen de
Şifa olsun inşallahYok aynı evde değiliz ariyo acmiom herife şikayet ediyo acmiyo diye belki bişi vardır diyo yildim yeminlen... Kola yasak bana kuzum ama kahve iciom şuan
Görümce diil KV yapio bunları bı hamile olayım söyleme dicem herife cinsiyeti belli olsun o zaman soylesinŞifa olsun inşallahEderse etsin görüşme zorunluluğunuz mu var salla bence işim vardı açamadım dersin.kendisini bir nimetten sayıyor belliki
Kendim olduğu için hem fiziki hem ruhsal sağlığımın iyi olması gerek.Evet bahane... Kesinlikle bahane..
Neden biliomsn sen bu kadar iyi oldukça hep zaman sana geçio..
Biride dönüp pare iyimi ne hissediomu diomu.. Demio...
Önce sen bacım... Önce kendin... Önce senin hayatın
Biliyorum sis gibi girilecek yer buluyor ama sen güçlü kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorumMuhtemelen artık gözümde yaş kalmadı akmiyo bile.. kapıyı ne kdr kapatsam da illaki buluyo beni... Bence şimdiden git çünkü öncesinde iki üç aylık bı takviye tedavi kullandırabilir dr bı görüş Dr la gorusmekten zarar gelmez kuzum
Al canım şifa olsunAldirayim ben bunu
Bak atıyorum foto... Böyle bir muhteşem güzellik izlenmez miBak supheleniyorum ben de heeee, biraz daha konusalim çıkarız bence
Yok kuzum sadece sonuclari degerlendirdi ultrason bakmadi, Haziran başında gideceğim kontrol içinaminnnn insallahhh
Yok kiz gelin diiil anasi cadi adhahhdhsdb
Absbabsha kandirmis adamı
Ahshahhs denemeycem, biz balusla artik tokat yoluylan iletisime geciyoz
Kuzum gecen sefer gittigimde erkek demisti ama erken tabii bakalim 2 hafta sonra daha belli olur
Ayyyy migrenli biri olark seni o kadr iyi anliyorum ki canim benimkzuumm neyin var baska, neden yitirdin o guzel bakisini
Kuzum bu attigini ben de yeni goruyorum valla. Bulursam alayim. Cok sag ol.
Canimmm kocaman sarilmak istiyorum sana
Sagol canmevet oyle bir durum var ama hala tam emin degilim hafif lekelenmem var. Ultrasona gidicem bugun. Sen nasilsin??
Ayy sana uylamis o. Ne seninle ne sensiz. Hirlasacak adam lazim heralde. O seni kiskanio olmasin:) gelicem gelicem insallah ben de cok istiyorum de. Oyle bir gelin ol ki asla soylediklerinle yaptiklarin birbirini tutmasin. Algi yonetimi yani cok istiyor ama yapamiyorsun. Anca oyle basedilir onlarla.Gitmiom bak en son geçen hafta gitmiştim dün herifi ariyo gelmiosun artık dio
Hadi ya ben görümce sandım olsun kv ile de görüşme.ne düşünürlerse düşünsünler evde dinlenmem gerek de.tabi yine sen bilirsin de sıkıntıdan stresten uzak dur bence.aynen bebiş olunca hemen söylemeyinGörümce diil KV yapio bunları bı hamile olayım söyleme dicem herife cinsiyeti belli olsun o zaman soylesin
Harikaaaa bu manzaraya...bu KV lerin hepsi aynı yaaaKendim olduğu için hem fiziki hem ruhsal sağlığımın iyi olması gerek.
Biliyorum sis gibi girilecek yer buluyor ama sen güçlü kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorum
Al canım şifa olsun
Bak atıyorum foto... Böyle bir muhteşem güzellik izlenmez mi
Hazirana ne kaldı ki
Migren olunca herşeyi deniyorum.
Bana iyi geldi inşallah sanada şifa olur
Oyyy kuzummm ben de sana sıkı sıkı sarılıyorum kiii
Hayırlı olsun inşallah kan değeri de çok iyi çıkacakCanım sabahkiii testim sizce var mıdır ne dersiniz bata 1 var yarın regl gunum Eki Görüntüle 2852007
Bugün mü gideceksinSagol canmevet oyle bir durum var ama hala tam emin degilim hafif lekelenmem var. Ultrasona gidicem bugun. Sen nasilsin??
Bazen herifim yanında anne diyorum ilgileniyomus gibi yapıyorum o yokken yanında pek durmamaya calisiyorumAyy sana uylamis o. Ne seninle ne sensiz. Hirlasacak adam lazim heralde. O seni kiskanio olmasin:) gelicem gelicem insallah ben de cok istiyorum de. Oyle bir gelin ol ki asla soylediklerinle yaptiklarin birbirini tutmasin. Algi yonetimi yani cok istiyor ama yapamiyorsun. Anca oyle basedilir onlarla.
Ay inşallah çok korkuyorum negatif diyeHayırlı olsun inşallah kan değeri de çok iyi çıkacak
Nasıl uzak durcam bilemedim valla kuzumHadi ya ben görümce sandım olsun kv ile de görüşme.ne düşünürlerse düşünsünler evde dinlenmem gerek de.tabi yine sen bilirsin de sıkıntıdan stresten uzak dur bence.aynen bebiş olunca hemen söylemeyin
Kesinlikle beni benden alıyor bu gökyüzüHarikaaaa bu manzaraya...bu KV lerin hepsi aynı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?