Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildiğim migrenim yoktu ama o da olursa bı o eksik derim artik

Migrenim yoktu kuzum.. dert bende derman sende...
Bu aralar havalar dengesiz, onunla alakali olablr canimm, insallah gececek
Yabiciiiizzzzz, duzelmezsen pek tabii yabiciiizzz ben diilim de balus fena ya, pek sevmem kendisini, duymasin da. Ama gelinimi severim ahdhshdh
Arkadaşlarım geldi beybi onlarla sohbet muhabbet sen napion yegenim nasil
Ohh iyi yapiyon, selam soyle biz delilerden iyi kuzum inşallah, 2 hafta sonra göreceğim
Ahhhh harika ama yaaaa, missss offf dogaya gitmeyi, kamp yapmayı o kadar cok ozledim kiiii... İnşallah canım cok sag ol alacagm mutlaka
Ohhh iyi geldi sarilmalar
Harikasin yaaa, kitaplar kalp ben

İnşallah kuzum

Gitmemişti henüz

Anaaaa topikte herkes iş kadını oluo maşallah.. Hayırlı olsun cukom
Bu akşam gitçem diyordu onlarda akşam olmadı mı ki
Hemde nasıl harika... Önce gökgürültüsü şimşek yağmur sonrası bu manzara
Ah ah özlenmez mi
Önceden çok okurdum evlendikten sonra bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve bırakamıyorum

Harikasinnn, aynen devam et canimmm

Heycanlandm de..
Gerildim nedirrrrrrr
Ya gerilme sebebim formda yazan şeylerdi. Çözdürme sonrası embriyoların canlı kalma oranı %95, tek transferde gebelik şansı %40, çiftte %50 vs. Hem çok yaklaştık hissi hem ya olmazsa korkusu beraber geldi o anda.
@NealStreet Nurzfr tüpü kaç paraya yaptırıyosunuz
Ben hala topluyorum kağıda yazıp. Daha yeni verilecek ilaçları da bekliyorum, masraflar son ana kadar bitmiyor ama 20'ye yaklaşık bir şey olacak gibi.
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyütsünler. Darısı başına
Oyyy güzel haberler bunlar maasallahhh
İnşallah daha güzel haberlerle de gelebilirim hayırlısıyla
Yok giremiyor. Polis gibi peşimde geziyor. 10 dk dolmadı mı diye. Haklı ya onu da boğdum. Kendine yapıyorsun diye kızıyor. Cidden stres olmamak lazım. Ben her gördüğümden, okuduğumdan, benim durumumla alakası olmayan şeylerden bile aşırı etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…