- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.381
Gitmemişti henüzSaron gittin mi toktora
Bende sizi seviommmm
Anaaaa topikte herkes iş kadını oluo maşallah.. Hayırlı olsun cukomhahhahhaha işe girdim bebeğim düzen yeni yeni oturuyor
Bu aralar havalar dengesiz, onunla alakali olablr canimm, insallah gececekBildiğim migrenim yoktu ama o da olursa bı o eksik derim artik
Migrenim yoktu kuzum.. dert bende derman sende...
Yabiciiiizzzzz, duzelmezsen pek tabii yabiciiizzzHadi ya.. Ama bak zamanı varmış geldi kuzucuk. Yerleşme dir o hemen pimpiriklenme
Tokat manyağı mı yapceniz beni uleynn
Erkek mi balonun kızını kertelim bak bu devirde evlenmek kız bulmak da zor olur olduEmma balonla dünür geçinebilir misiniz bilemedim sen cazgır o cazgır benim ablam da cazgır ama ben içine cazgır dışına sessiz hanfendi çizgili
Ohh iyi yapiyon, selam soyle biz delilerdenArkadaşlarım geldi beybi onlarla sohbet muhabbet sen napion yegenim nasil
Ahhhh harika ama yaaaa, missssKendim olduğu için hem fiziki hem ruhsal sağlığımın iyi olması gerek.
Biliyorum sis gibi girilecek yer buluyor ama sen güçlü kadınsın üstesinden geleceğine inanıyorum
Al canım şifa olsun
Bak atıyorum foto... Böyle bir muhteşem güzellik izlenmez mi
Hazirana ne kaldı ki
Migren olunca herşeyi deniyorum.
Bana iyi geldi inşallah sanada şifa olur
Oyyy kuzummm ben de sana sıkı sıkı sarılıyorum kiii
Harikasin yaaa, kitaplar kalp benKitaplara boğuldum biraz gecikmeli
Hayvan çiftliği bitti kürk mantolu Madonna bitti şimdi içimizdeki şeytan 'a başladım
Onlarda bitsin asıl sevdiğim tarzları okuyacağım canım Arsen lüpen ve sherlock holmes
Ruhumu beslemeyi unutmuşum
İlk fırsatta gideceğim yerler arasında Hatay
İnşallah kuzumBu aralar havalar dengesiz, onunla alakali olablr canimm, insallah gececek
Yabiciiiizzzzz, duzelmezsen pek tabii yabiciiizzzben diilim de balus fena ya, pek sevmem kendisini, duymasin da. Ama gelinimi severim ahdhshdh
Ohh iyi yapiyon, selam soyle biz delilerdeniyi kuzum inşallah, 2 hafta sonra göreceğim
Ahhhh harika ama yaaaa, missssofff dogaya gitmeyi, kamp yapmayı o kadar cok ozledim kiiii... İnşallah canım cok sag ol alacagm mutlaka
Ohhh iyi geldi sarilmalar
Harikasin yaaa, kitaplar kalp ben
Bu akşam gitçem diyordu onlarda akşam olmadı mı kiGitmemişti henüz
Anaaaa topikte herkes iş kadını oluo maşallah.. Hayırlı olsun cukom
Hemde nasıl harika... Önce gökgürültüsü şimşek yağmur sonrası bu manzaraBu aralar havalar dengesiz, onunla alakali olablr canimm, insallah gececek
Yabiciiiizzzzz, duzelmezsen pek tabii yabiciiizzzben diilim de balus fena ya, pek sevmem kendisini, duymasin da. Ama gelinimi severim ahdhshdh
Ohh iyi yapiyon, selam soyle biz delilerdeniyi kuzum inşallah, 2 hafta sonra göreceğim
Ahhhh harika ama yaaaa, missssofff dogaya gitmeyi, kamp yapmayı o kadar cok ozledim kiiii... İnşallah canım cok sag ol alacagm mutlaka
Ohhh iyi geldi sarilmalar
Harikasin yaaa, kitaplar kalp ben
Harikasinnn, aynen devam et canimmmBu akşam gitçem diyordu onlarda akşam olmadı mı ki
Hemde nasıl harika... Önce gökgürültüsü şimşek yağmur sonrası bu manzara
Ah ah özlenmez mi
Önceden çok okurdum evlendikten sonra bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve bırakamıyorum
Bende yaptım mm
Günleride karıştırdım iyimiBu akşam gitçem diyordu onlarda akşam olmadı mı ki
Hemde nasıl harika... Önce gökgürültüsü şimşek yağmur sonrası bu manzara
Ah ah özlenmez mi
Önceden çok okurdum evlendikten sonra bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve bırakamıyorum
Nurum hadi beni anladkGunaydinnn
Herifimi ise gonderiyom bide alerji tuttuNurum hadi beni anladk
Sen nie bu sate ayaktasn kuzu
Gıııı enişte senden iyisini bulamaz vallaHerifimi ise gonderiyom bide alerji tuttu
Oda aynısını diyoGıııı enişte senden iyisini bulamaz valla
Anammm izmir kumrusuOda aynısını diyodün kumru almış beğenmemiş gece masumlar bitince hamur ettim kumru ekmeği yaptiydim şimdide onu yaptım yatarım muhtemelen hapsurmalar bitince üç saatlik uykuyla durum
Ayy ne güzel olurdu..Çik gel sanada yapım
Heycanlandm de..
Gerildim nedirrrrrrr
Ya gerilme sebebim formda yazan şeylerdi. Çözdürme sonrası embriyoların canlı kalma oranı %95, tek transferde gebelik şansı %40, çiftte %50 vs. Hem çok yaklaştık hissi hem ya olmazsa korkusu beraber geldi o anda.Niyekiii
Ben hala topluyorum kağıda yazıp. Daha yeni verilecek ilaçları da bekliyorum, masraflar son ana kadar bitmiyor ama 20'ye yaklaşık bir şey olacak gibi.
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyütsünler. Darısı başınaValla senin haberinden sonra abim gibi sevdiğim insanın da baba olduğunu öğrendim. Kızı olmuş. Bu pandemi nedeniyle görüşememiştik. Çok istiyordu. Aynı sene evlendik.
Valla kv kp derdini unuttum.
@NealStreet veBal0ncuk tanda güzel haber var
@MNbeyaz dan da gelirse ohhh bu hafta 10 numara 5 yıldız abla
Senin nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah daha güzel haberlerle de gelebilirim hayırlısıylaOyyy güzel haberler bunlar maasallahhh
Yok giremiyor. Polis gibi peşimde geziyor. 10 dk dolmadı mı diye. Haklı ya onu da boğdum. Kendine yapıyorsun diye kızıyor. Cidden stres olmamak lazım. Ben her gördüğümden, okuduğumdan, benim durumumla alakası olmayan şeylerden bile aşırı etkileniyorum@NealStreet hala giremiomuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?