- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.421
yav gıskanıyem yepmayın şöle şeyler bi doğa furyası aldı başını gidiyeh
evet yazı getirenlerde nurDaha çok açılsın gözünüz gonlunuz
Kocişim gel seni gezmeye götürcem dedi buraya getirdievet yazı getirenlerde nur
Girme girme üşütürsünKocişim gel seni gezmeye götürcem dedi buraya getirdiama usutursem diye korktum girmiyorum ben
Ben İstanbul ama İzmir’e gelin geldim sınırda gibiyizyav gıskanıyem yepmayın şöle şeyler bi doğa furyası aldı başını gidiyehkanka sen nerelisin mersin sınırları mı bura yoksam
Oh sefanız bol olsunDaha çok açılsın gözünüz gonlunuz
Yok kuzum ya ben hemen usuturum sonra girerim şuan diilOh sefanız bol olsunbugün sıcak girilir denize
aahha nur la komşusunuz el ele tutuşun da denize gidin lenBen İstanbul ama İzmir’e gelin geldim sınırda gibiyiz
Aynen yaz uzun dahaYok kuzum ya ben hemen usuturum sonra girerim şuan diil
neden olmasınaahha nur la komşusunuz el ele tutuşun da denize gidin len
Kız suda doğum yapıyorlar ya aklıma geldiAynen yaz uzun daha
neden olmasıngerçi şimdi eşim denizi yasakladı ya bakalım ilerleyen zamanlarda izin verir belki
Canlarim dun degisiklik oldu bugun gittim hatta su an yolayim soze yaziyorum. Allaha sukur ciddi bir sorun yok. Cok minik bir kanama bolgesi gordu ama ilaca gerek duymadi. Su an her sey normal gorunuyor bir noktacik var ama cok erken henuz bebek vs. Gormek icin dedi. Vitaminini ic, yemene icmene dikkat et dedi o kadar. Insallah guzel devam eder herkesinki de benimki deSaron ne yaptın Dr ne dedii
Korkarım öyle ben kan içinde falan yok kalsınKız suda doğum yapıyorlar ya aklıma geldi
çok sevindim maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahCanlarim dun degisiklik oldu bugun gittim hatta su an yolayim soze yaziyorum. Allaha sukur ciddi bir sorun yok. Cok minik bir kanama bolgesi gordu ama ilaca gerek duymadi. Su an her sey normal gorunuyor bir noktacik var ama cok erken henuz bebek vs. Gormek icin dedi. Vitaminini ic, yemene icmene dikkat et dedi o kadar. Insallah guzel devam eder herkesinki de benimki de
ay hadi inşallah sağlıkla ilerlesin :)Canlarim dun degisiklik oldu bugun gittim hatta su an yolayim soze yaziyorum. Allaha sukur ciddi bir sorun yok. Cok minik bir kanama bolgesi gordu ama ilaca gerek duymadi. Su an her sey normal gorunuyor bir noktacik var ama cok erken henuz bebek vs. Gormek icin dedi. Vitaminini ic, yemene icmene dikkat et dedi o kadar. Insallah guzel devam eder herkesinki de benimki de
Amin canim. Hepimizin guzel haberleri gelsin en kisa zamanda sizlerin de insallahay hadi inşallah sağlıkla ilerlesin :)
Amin canim senin de guzel guzel ilerlesin gebeligin.Korkarım öyle ben kan içinde falan yok kalsınama baya rahat oluyor diyorlar yapana helal olsun
çok sevindim maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahYine de bol bol dinlen kanama alanı geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?