- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.401
İyi gecelerGünaydın
Yaa bak hala neler dioYa gerilme sebebim formda yazan şeylerdi. Çözdürme sonrası embriyoların canlı kalma oranı %95, tek transferde gebelik şansı %40, çiftte %50 vs. Hem çok yaklaştık hissi hem ya olmazsa korkusu beraber geldi o anda.
Ben hala topluyorum kağıda yazıp. Daha yeni verilecek ilaçları da bekliyorum, masraflar son ana kadar bitmiyor ama 20'ye yaklaşık bir şey olacak gibi.
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyütsünler. Darısı başına
İnşallah daha güzel haberlerle de gelebilirim hayırlısıyla
Yok giremiyor. Polis gibi peşimde geziyor. 10 dk dolmadı mı diye. Haklı ya onu da boğdum. Kendine yapıyorsun diye kızıyor. Cidden stres olmamak lazım. Ben her gördüğümden, okuduğumdan, benim durumumla alakası olmayan şeylerden bile aşırı etkileniyorum
Harikasın sen gelinimSana bütün bu stresli zamanlarını bile gülerek hatırlayacaksın desem?
@NealStreet
Yine ne oldu
canım sıkılıyorrHarikasın sen gelinim
Yine ne oldu
Nasıl mutlu edebiliriz senicanım sıkılıyorr
çalışmaktan sıkıldımNasıl mutlu edebiliriz seni
Çalışmaktan sıkılma.. İşleyen demir pas tutmaz...çalışmaktan sıkıldım
evliliğin sorumluluğundan sıkıldım
kayıplarımdan sıkıldım
bozuk hormonlarımdan sıkıldım
benimde sağlıklı bebeğim olacaktı olmayacak mı
hamile kalacak mıyım bi daha kalırsam yine aynı mı olur kalbi mi durur gelişmez mi iğne mi yetmez
pıhtılaşmadan mı inversiyon dan mı
yumurta var mı yok mu çıkacak mı
adetlerim bozuldu menepoz yakın mı
yoksa evlat mı edinseK mi
ama biraz daha mı zaman geçse
tüp denicez ama sorun hamiile kalabilmek değil boşa harcama
genetik taramalı olsa yumurtalar yine mi boş çıkar birikmez mi döllenmez mi..
işi bıraksam ama para lazım
eşim firari gibi yeri belli değil
işte kafamın içindeki bu curcunalardan sıkıldım.
bunlara bi mutluluk inmez ki
Biliyorsun iş ortamım bok gibiÇalışmaktan sıkılma.. İşleyen demir pas tutmaz...
Evliliğin sorumluluğundan insan sıkılır len.. Bilerek isriyerek evlenmedinmi sonuçta..
Ama bebek ile ilgili şelerde bunalmana hak veririm
Ama anlamadığın nokta şu ki..Biliyorsun iş ortamım bok gibi
Yoksa iş değil sıkan
burası düşündüğünden fazlası..Ama anlamadığın nokta şu ki..
Her iş yeri öyle..
Malesef bu ülkede özel sektördeki adalet yada işçi hakları oturmadı.. Oturacak gibide değil..
Yani A merkezine gitmişsin B merkezine gitmişsin farketmio
Ohhh yarasın askkusum napiyim ya herifim dün almış beğenmemiş ondan ben yapayım dedim o benim için herşeyi yapio
Aynen öyle katılıyorum hele şu pandemiyi öyle kullandılar ki on sene çalıştıktan sonra çalışmadan duramayan ben bile yaşasın ev hanimligi diyorum artık atanirsam devlet yoksa özelde zor yapamam artık hele pandemi dönemi hiç yok yaniAma anlamadığın nokta şu ki..
Her iş yeri öyle..
Malesef bu ülkede özel sektördeki adalet yada işçi hakları oturmadı.. Oturacak gibide değil..
Yani A merkezine gitmişsin B merkezine gitmişsin farketmio
Elbet bu böyle sürmeyecek mucizem..burası düşündüğünden fazlası..
neyse ya boşver..
bu da böyle sürmeyecektir elbet
Ohhh yarasın askkusum napiyim ya herifim dün almış beğenmemiş ondan ben yapayım dedim o benim için herşeyi yapio
Ya işte hayat şartları nurum.. Mecburen yapılıyor çalışıyor..Aynen öyle katılıyorum hele şu pandemiyi öyle kullandılar ki on sene çalıştıktan sonra çalışmadan duramayan ben bile yaşasın ev hanimligi diyorum artık atanirsam devlet yoksa özelde zor yapamam artık hele pandemi dönemi hiç yok yani
Amin canım çok sağolYa gerilme sebebim formda yazan şeylerdi. Çözdürme sonrası embriyoların canlı kalma oranı %95, tek transferde gebelik şansı %40, çiftte %50 vs. Hem çok yaklaştık hissi hem ya olmazsa korkusu beraber geldi o anda.
Ben hala topluyorum kağıda yazıp. Daha yeni verilecek ilaçları da bekliyorum, masraflar son ana kadar bitmiyor ama 20'ye yaklaşık bir şey olacak gibi.
Allah bağışlasın, sağlıkla analı babalı büyütsünler. Darısı başına
İnşallah daha güzel haberlerle de gelebilirim hayırlısıyla
Yok giremiyor. Polis gibi peşimde geziyor. 10 dk dolmadı mı diye. Haklı ya onu da boğdum. Kendine yapıyorsun diye kızıyor. Cidden stres olmamak lazım. Ben her gördüğümden, okuduğumdan, benim durumumla alakası olmayan şeylerden bile aşırı etkileniyorum
Aynen öyle kuzum ama valla artık pes dedim aç kalırım açıkta kalırım ama yinede o adama para kazandırmam dedim benim sayemde kazaniyo.. iyikide çıkmışım ardımdan beş kişiyi çıkarmış işten verimli çalışmıyorsunuz diye ki gece birde bile soru gelse kalkıp çözmeye zorluyordu bizi 7-24 çalışmamızı istiyordu mobbing malesef heryerde artti işte çoğu çalışmak zorunda olduğu için bu adamlarda bunu kullanıyorlar surekli herkes hadi ben cikicam deyip cikamiyo malesefElbet bu böyle sürmeyecek mucizem..
Allah gönlüne göre bir iş nasip etsin
ben kumru bulamayacağıma göre ki içindeki bir kaç şeyde yasak olduğu için
Başja şey gömdüm
Ya işte hayat şartları nurum.. Mecburen yapılıyor çalışıyor..
Ama iş vereninde o şekilde ezmesinin önüne geçilmeli
Sağol çiçeğiimGitmemişti henüz
Anaaaa topikte herkes iş kadını oluo maşallah.. Hayırlı olsun cukom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?