- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.441
Yat dinlen acelesi yok islerinAmin canim senin de guzel guzel ilerlesin gebeligin.
Evet yatmayi dusunuyorum cok isim var hem evde hem disarda ama olsun
Allah korusun inşallah kötü bişi yokturKaza olmusss iyiki durmuş yolda bı durduyduk
Amin aminAmin canim senin de guzel guzel ilerlesin gebeligin.
Evet yatmayi dusunuyorum cok isim var hem evde hem disarda ama olsun
Allah korusunKaza olmusss iyiki durmuş yolda bı durduyduk
Ohhhh ama mis gibi değilmi yaaaaa
Anaaammmm millete denizemi giriyoooDaha çok açılsın gözünüz gonlunuz
Mis misssSirinca yı bende merak ediyorm
Anaaammmm millete denizemi giriyooo
İşte bu yaCanlarim dun degisiklik oldu bugun gittim hatta su an yolayim soze yaziyorum. Allaha sukur ciddi bir sorun yok. Cok minik bir kanama bolgesi gordu ama ilaca gerek duymadi. Su an her sey normal gorunuyor bir noktacik var ama cok erken henuz bebek vs. Gormek icin dedi. Vitaminini ic, yemene icmene dikkat et dedi o kadar. Insallah guzel devam eder herkesinki de benimki de
Evet kusum millet hep denize giriyo ben girmedim amaSirinca yı bende merak ediyorm
Anaaammmm millete denizemi giriyooo
Allah korusun
Sagol cnm bakalim kesede bebegi de gorsek iyiydi ama bilmiyorum beklicez. Sen naptin regl oldun mi? Bugun muydu??İşte bu ya
Maşallah
Sağlıkla sıhhatle devam etsin
Ohhh sedan olsunnKıskandım.. Bu kadar doğa yeter denize inelim dedim
Bi geldik herkes yüzüoOhhh sedan olsunn
Bol bol toprağa bastnmıMis misssartık eve dönme vakti En azından şu üstümüzdeki elektriği attık.nereye dokunsam çarpılıyordum
O ara arabanın içindeydim hissetmedim depremi Allah'tan daha diğerinin etkisi bitmedi çünkü ara ara sallanıyorum gibi hissediyorum
Bende soktum da usuturum diye korktum hemen çıktım sıcak sıcak toprağa bastım benBi geldik herkes yüzüo
Suya ayağımı sokaym dedm gerçekten sıcack
Amannn diyim sen dikkat et kuzum bu aralarBende soktum da usuturum diye korktum hemen çıktım sıcak sıcak toprağa bastım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?