Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atanınca kv çöpe at
Atmakla başlasn herşey
Herşey bı tarafa da gorumcemin hamileliğinde sıkıntı varmış sanırım az önce enişte bey geldi anahtar bırakmaya herifim in işyeri anahtarı ondaydi erken çıktığından ona vermiş kapat diye bu detayı niye verdim bilmiyom her neyse iki gün rapor almış mis acil gitmiş Pzt si günü yarın yine gidip on gün daha rapor alacakmış kızı vardı yanında konuşamadık.. şimdi size bomba soru geliyo yarın ben bunları ariyim mi aramiyim mi benim Dr a gittiğini biliyorlar ama biri bile arayıp sormadı ne oldu ne geldi sonuc diye kulağımın üstüne mi yatayım bende... Bdv ye döndürdüm burayı şuan affınıza sığınıyorum

Normalde arama derdim.. Bu konuda net ve katıyım.. Ama söz konusu evlatsa.. Ne bileym.. İnsanlık sende kalsn nurum..
Benm gebeliğin ilk ayları fenaydı.. Yaşayan bilir derler ya.. Rabbim kimseye yaşatmasn..
İnşallah sorunsuz gebelik yaşarsınız hepiniz..
Ama ara yinede

Aynen kuzum için çiz etti zaten sorma diyip kızı işaret edince konuşamadık herifi uyandırıp sordum haberim yok dedi

Aynen kuzum için çiz etti zaten sorma diyip kızı işaret edince konuşamadık herifi uyandırıp sordum haberim yok dedi
Allah korusun..
Ben bebeğimin kalbi durduğunda üzülemedim bile.. O an o kadar kanamam vardıki.. Sadece diğer bebeği düşündüm
Sonralar gebelik ayı ilerledikçe acımı yaşıyabilmiştim
Ara nurum.. İnsanlık sende kalsm

Sabah gidecekler öğlen gibi ararım olmadı bakalım on gün rapor alacakmış zaten... Tövbe yarabbim Allah'ım günah yazmasın hep KV yüzünden old diom bide günaha girme nurc diyom kendime kiziom nasıl bı insan oldun diye

Yok yk içinden bişi geçirme nurum
Sende bi sürece giriyorsun
Hiç o toplara girme

Bana kalırsa arama.ben de biraz kinciyim aramayanı aramam.zor günde yanında kim varsa onu arıcaksın.İnşallah bir şeyi yoktur sağlıcakla kucağına alsın tabi.görünce konusu açılırsa dersin

Yaşamadım hiç kuzum nasıl bir duygu bilmiyorum ama şuan bebeğim olmadı uğraşıyoruz ya yokken çekiyoruz evlat acısını var olup ta çekmek daha zordur benim hissettiklerimle seninki arasında dağlar kadar fark var o yüzden nasıl neyle teselli edeceğimi bilmiyorum ama çok şükür ki bı premsesimiz var rabbim bağışladı sana inşallah sağlıcakla kucağına alacaksin misss gibi çekeceksin kokusunu icine

Bana kalırsa arama.ben de biraz kinciyim aramayanı aramam.zor günde yanında kim varsa onu arıcaksın.İnşallah bir şeyi yoktur sağlıcakla kucağına alsın tabi.görünce konusu açılırsa dersin
Anaaa bide nura kinci dio
Kızzzzzzz sende az değilsn

Allah sağlıklı doğum
Hayırlı evlat nasip etsn kuzum sanada

Eşim kinci benimde hiç umursamadı bile dondu geri yattı haberim yok dedi ama ne bileyim evlat sonuçta onların seviyesine düşmemek lazım diye de düşünüyorum benim yarın sonuçlar güzel çıksa sıkıntı yok ama kötü çıkarsa zati herifim lafını sayar annesine gibi geliyo ama hayırlısı bakalim

Anaaa bide nura kinci dio
Kızzzzzzz sende az değilsn

Allah sağlıklı doğum
Hayırlı evlat nasip etsn kuzum sanada
Demi bide beni kinci yaptı,

Amin hepimize kuzummm ama o eski sislikten eser kalmadı sanırım güzel gelecek sonuçlar 8 gün sonra ilaç bitecek on güne kaa regl olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…