- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.561
Atanınca kv çöpe atAlissinlar şimdiden titiz olurlaramin inşallah kuzum bı atansam rahat edicem şaka bı tarafa KV falan bahane hep
Herşey bı tarafa da gorumcemin hamileliğinde sıkıntı varmış sanırım az önce enişte bey geldi anahtar bırakmaya herifim in işyeri anahtarı ondaydi erken çıktığından ona vermiş kapat diye bu detayı niye verdim bilmiyom her neyse iki gün rapor almış mis acil gitmiş Pzt si günü yarın yine gidip on gün daha rapor alacakmış kızı vardı yanında konuşamadık.. şimdi size bomba soru geliyo yarın ben bunları ariyim mi aramiyim mi benim Dr a gittiğini biliyorlar ama biri bile arayıp sormadı ne oldu ne geldi sonuc diye kulağımın üstüne mi yatayım bende... Bdv ye döndürdüm burayı şuan affınıza sığınıyorumAtanınca kv çöpe at
Atmakla başlasn herşey
Ya o abartıyor korona var ondan sonra beklerim dedim onu dedi mi ha dedi mi demez tabiGıııı yapmaz dedm meğer yapmşsn bulutmmmm
tabi tabi bir de anlık yaşıyorum diyorYine sana gelme söz konusu olunca aklıma geldi vallayoksa ohoo unuttuydum bile
Normalde arama derdim.. Bu konuda net ve katıyım.. Ama söz konusu evlatsa.. Ne bileym.. İnsanlık sende kalsn nurum..Herşey bı tarafa da gorumcemin hamileliğinde sıkıntı varmış sanırım az önce enişte bey geldi anahtar bırakmaya herifim in işyeri anahtarı ondaydi erken çıktığından ona vermiş kapat diye bu detayı niye verdim bilmiyom her neyse iki gün rapor almış mis acil gitmiş Pzt si günü yarın yine gidip on gün daha rapor alacakmış kızı vardı yanında konuşamadık.. şimdi size bomba soru geliyo yarın ben bunları ariyim mi aramiyim mi benim Dr a gittiğini biliyorlar ama biri bile arayıp sormadı ne oldu ne geldi sonuc diye kulağımın üstüne mi yatayım bende... Bdv ye döndürdüm burayı şuan affınıza sığınıyorum
Ah ben yok muyum aaahhhYa o abartıyor korona var ondan sonra beklerim dedim onu dedi mi ha dedi mi demez tabi
tabi tabi bir de anlık yaşıyorum diyor
Sen benim nuruma coronamı demek istiosun cok aipp aaaaaaaYa o abartıyor korona var ondan sonra beklerim dedim onu dedi mi ha dedi mi demez tabi
tabi tabi bir de anlık yaşıyorum diyor
Aynen kuzum için çiz etti zaten sorma diyip kızı işaret edince konuşamadık herifi uyandırıp sordum haberim yok dediNormalde arama derdim.. Bu konuda net ve katıyım.. Ama söz konusu evlatsa.. Ne bileym.. İnsanlık sende kalsn nurum..
Benm gebeliğin ilk ayları fenaydı.. Yaşayan bilir derler ya.. Rabbim kimseye yaşatmasn..
İnşallah sorunsuz gebelik yaşarsınız hepiniz..
Ama ara yinede
Çok şükür ki hiç geçirmedim hiç de temasın olmadı insan içine cikmiom ki benSen benim nuruma coronamı demek istiosun cok aipp aaaaaaa
Allah korusun..Aynen kuzum için çiz etti zaten sorma diyip kızı işaret edince konuşamadık herifi uyandırıp sordum haberim yok dedi
Sabah gidecekler öğlen gibi ararım olmadı bakalım on gün rapor alacakmış zaten... Tövbe yarabbim Allah'ım günah yazmasın hep KV yüzünden old diom bide günaha girme nurc diyom kendime kiziom nasıl bı insan oldun diyeAllah korusun..
Ben bebeğimin kalbi durduğunda üzülemedim bile.. O an o kadar kanamam vardıki.. Sadece diğer bebeği düşündüm
Sonralar gebelik ayı ilerledikçe acımı yaşıyabilmiştim
Ara nurum.. İnsanlık sende kalsm
Yok yk içinden bişi geçirme nurumSabah gidecekler öğlen gibi ararım olmadı bakalım on gün rapor alacakmış zaten... Tövbe yarabbim Allah'ım günah yazmasın hep KV yüzünden old diom bide günaha girme nurc diyom kendime kiziom nasıl bı insan oldun diye
Bana kalırsa arama.ben de biraz kinciyim aramayanı aramam.zor günde yanında kim varsa onu arıcaksın.İnşallah bir şeyi yoktur sağlıcakla kucağına alsın tabi.görünce konusu açılırsa dersinAynen kuzum için çiz etti zaten sorma diyip kızı işaret edince konuşamadık herifi uyandırıp sordum haberim yok dedi
Yaşamadım hiç kuzum nasıl bir duygu bilmiyorum ama şuan bebeğim olmadı uğraşıyoruz ya yokken çekiyoruz evlat acısını var olup ta çekmek daha zordur benim hissettiklerimle seninki arasında dağlar kadar fark var o yüzden nasıl neyle teselli edeceğimi bilmiyorum ama çok şükür ki bı premsesimiz var rabbim bağışladı sana inşallah sağlıcakla kucağına alacaksin misss gibi çekeceksin kokusunu icineAllah korusun..
Ben bebeğimin kalbi durduğunda üzülemedim bile.. O an o kadar kanamam vardıki.. Sadece diğer bebeği düşündüm
Sonralar gebelik ayı ilerledikçe acımı yaşıyabilmiştim
Ara nurum.. İnsanlık sende kalsm
Aynen de canım nasıl yandiysa geçirmiştim diom yine geliyo tövbe tövbe çık aklımdan cik... Neyse premses uyuomu şimdi sen ayaktaysan uyuodur kesinYok yk içinden bişi geçirme nurum
Sende bi sürece giriyorsun
Hiç o toplara girme
Anaaa bide nura kinci dioBana kalırsa arama.ben de biraz kinciyim aramayanı aramam.zor günde yanında kim varsa onu arıcaksın.İnşallah bir şeyi yoktur sağlıcakla kucağına alsın tabi.görünce konusu açılırsa dersin
Allah sağlıklı doğumYaşamadım hiç kuzum nasıl bir duygu bilmiyorum ama şuan bebeğim olmadı uğraşıyoruz ya yokken çekiyoruz evlat acısını var olup ta çekmek daha zordur benim hissettiklerimle seninki arasında dağlar kadar fark var o yüzden nasıl neyle teselli edeceğimi bilmiyorum ama çok şükür ki bı premsesimiz var rabbim bağışladı sana inşallah sağlıcakla kucağına alacaksin misss gibi çekeceksin kokusunu icine
Eşim kinci benimde hiç umursamadı bile dondu geri yattı haberim yok dedi ama ne bileyim evlat sonuçta onların seviyesine düşmemek lazım diye de düşünüyorum benim yarın sonuçlar güzel çıksa sıkıntı yok ama kötü çıkarsa zati herifim lafını sayar annesine gibi geliyo ama hayırlısı bakalimBana kalırsa arama.ben de biraz kinciyim aramayanı aramam.zor günde yanında kim varsa onu arıcaksın.İnşallah bir şeyi yoktur sağlıcakla kucağına alsın tabi.görünce konusu açılırsa dersin
Demi bide beni kinci yaptı,Anaaa bide nura kinci dio
Kızzzzzzz sende az değilsn
Allah sağlıklı doğum
Hayırlı evlat nasip etsn kuzum sanada
Anaammm şafak 8Demi bide beni kinci yaptı,
Amin hepimize kuzummm ama o eski sislikten eser kalmadı sanırım güzel gelecek sonuçlar 8 gün sonra ilaç bitecek on güne kaa regl olcam
Diil. Daha ilaç bitince beş gün içinde regl gelir dedi ama sancıları şimdiden başladı bakalımAnaammm şafak 8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?