Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Misafir pisletir gider kız asıl pis eve alcam gidince temizlik yapcan inşallah görüşürüz bee niye utanion ben utanmiom laa
O öyle olmuyor işte bir gelmeden önce bir de gittikten sonra ama siz yabancı değilsiniz yapar gidersiniz ne bileyim burda sanki özel mahrem konuşuyor gibiyiz dışarıda çok utanırım her şeyimi biliyor gibisiniz o da var
Demezzz DusunceBulutu bulutum demezzzzz
Misafirperver o
tabikiii misafirperverim aşk olsunnnn

Dışarda görürsem dicem hemen sanaa aaa sen dusunceydin neler neler anlatmıştın diye şaka bı tarafa da ben unuttum bile senin ne anlattığını kendimin ne anlattığını sanırım artık anlık yaşamayı öğrendim

Hep birlikte temizletiz kızzzz

Gıı kpss böylemi çalışılır hep doğadasn
Hadi benm kpss yok
Sana ne oliiii
Gece uykusuz gecelerdeeyimmm şimdi üçe kada çözerim soru sabah kalkar bı deneme yaparım öyle işte geçip gider öğleden sonra gezmeler de bugün resmi tatil ya öğlene kaaa calisti herifim erken çıktı geldi gezelim diye yoksaa diğer günler altibucuk yediden önce gelemio

valla öyle olmak lazım aslında ama utangaç yapımda var konuşunca açılan bir tipim.Nasıl olur bilmem ki sen de çok kinciymişsin nasıl ispikledin bal0ncuğa

O zamana zaten bebisler doğacak ya veririz ellerine bezi siler bebisler meraklı oluolar pek
Anammm bebeği temizlikçide etti

Oyy kyamammmm
Allah gönlüne göre versin nurummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…