- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.521
Oooo bebeleri oynatırız bacmBen şimdi Haziran 15 gibi pozitifi gorcem Mart gibi dogurcam iste sen ne zaman gelcen
İyi bari yaza en azından üç aylık olacak benimki alıp alıp dışarı çıkarınOooo bebeleri oynatırız bacm
Doğadan zarae gelmezİyi bari yaza en azından üç aylık olacak benimki alıp alıp dışarı çıkarın
Evet oda dört aylık olacak ama benim ikiz olsun tamam mı
O ikiz değilmiEvet oda dört aylık olacak ama benim ikiz olsun tamam mı
Benimki ikiz olsun isteyen herkesin ki ikiz olsun ama benimki özellikle ikiz olsunO ikiz değilmi
Hahahahha inanırmısın
Yok kız kimi hastaneler eşi almiyo ya sırf onlar duysun diye ama Allah'tan bizim Dr aliyo... Yalnız ben yine hamile kaldım kalp atışını dinliyorum hey Allah'ım ben akillanmicamHahahahha inanırmısın
Bunu sana ve @NealStreet söliecektm
Akıllarını karştırmıym şimdi dedim
Sizi ancak bu paklar
Ama önermem.. Hem bebek sağlığı için doktorlar önermio
Hemde belli bi haftadan snra duyuluo doktorlarn duyduğu gibi değil
Hemde mesela yanlş yerde tutarsn duymazsn insan panikler stres olur felan
Yok ilçedeyiz.söylemiştim sana unuttunAltın hazırsa neden olmasn
Anaaaaaaa konusumu geçmedş unuttm mu anlamadm... Yaşlandm sanırm
Merkezmi
Yettim gariiii nolieee nurum
Benm eşim hiç görmedi bebeği 7 aydır mesela :)Yok kız kimi hastaneler eşi almiyo ya sırf onlar duysun diye ama Allah'tan bizim Dr aliyo... Yalnız ben yine hamile kaldım kalp atışını dinliyorum hey Allah'ım ben akillanmicam
Olsunnn sanada gelirizYok ilçedeyiz.söylemiştim sana unuttunoysaki Eylülden beri burdayım
Ciddi misin öyle bişi olsa benimki başka Dr a gider illaki görurdu herhal adam şimdi bile karnımı seviyo o bebek diil göbek diyorumBenm eşim hiç görmedi bebeği 7 aydır mesela :)
Olsunnn sanada geliriz
Sen güzel kek yapıon
Olur yaparım tabi gelin deBenm eşim hiç görmedi bebeği 7 aydır mesela :)
Olsunnn sanada geliriz
Sen güzel kek yapıon
Geliriz valla ona göreOlur yaparım tabi gelin deşimdi sen diyince canım çekti ama kokusu burnuma geldi
Evet kalp atışını videoya çekmiştim..Ciddi misin öyle bişi olsa benimki başka Dr a gider illaki görurdu herhal adam şimdi bile karnımı seviyo o bebek diil göbek diyorum
Olur yaparım tabi gelin deşimdi sen diyince canım çekti ama kokusu burnuma geldi
Geliiiin nolcak ki bir kekten mi korkcamGeliriz valla ona göre
Yok yaaa gitmem beni kabul etmedi o pandemi var dediEvet kalp atışını videoya çekmiştim..
Onu gördi duydu videoda..
Ama pandemi sebbeiyle hiç içeri almadılar..
Bende doktorumu o kdar seviormki hiç başka dr gitmeyi düşünmedim
Eşimde öyle sorun yapmadı
Nurzfr sana yakn ona göre
Misafir pisletir gider kız asıl pis eve alcam gidince temizlik yapcanGeliiiin nolcak ki bir kekten mi korkcamama şu temizliği yapıyım öyle gelin sonra pasaklı pis dersiniz arkamdan bir gün cidden buluşalım ama utanırım ben ya şimdi düşününce bile utandım
DemezzzYok yaaa gitmem beni kabul etmedi o pandemi var dedi
Dedi valla dediiio geçen yine yiyecekten mi acildiydi konu şimdi pandemi var gelme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?