Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk balus sana bundan alak mi
Hahahahha inanırmısın
Bunu sana ve @NealStreet söliecektm
Akıllarını karştırmıym şimdi dedim
Sizi ancak bu paklar
Ama önermem.. Hem bebek sağlığı için doktorlar önermio
Hemde belli bi haftadan snra duyuluo doktorlarn duyduğu gibi değil
Hemde mesela yanlş yerde tutarsn duymazsn insan panikler stres olur felan

Yok kız kimi hastaneler eşi almiyo ya sırf onlar duysun diye ama Allah'tan bizim Dr aliyo... Yalnız ben yine hamile kaldım kalp atışını dinliyorum hey Allah'ım ben akillanmicam

Yok kız kimi hastaneler eşi almiyo ya sırf onlar duysun diye ama Allah'tan bizim Dr aliyo... Yalnız ben yine hamile kaldım kalp atışını dinliyorum hey Allah'ım ben akillanmicam
Benm eşim hiç görmedi bebeği 7 aydır mesela :)

Yok ilçedeyiz.söylemiştim sana unuttun oysaki Eylülden beri burdayım
Olsunnn sanada geliriz
Sen güzel kek yapıon

Ciddi misin öyle bişi olsa benimki başka Dr a gider illaki görurdu herhal adam şimdi bile karnımı seviyo o bebek diil göbek diyorum
Evet kalp atışını videoya çekmiştim..
Onu gördi duydu videoda..
Ama pandemi sebbeiyle hiç içeri almadılar..
Bende doktorumu o kdar seviormki hiç başka dr gitmeyi düşünmedim
Eşimde öyle sorun yapmadı
Olur yaparım tabi gelin de şimdi sen diyince canım çekti ama kokusu burnuma geldi
Nurzfr sana yakn ona göre

Yok yaaa gitmem beni kabul etmedi o pandemi var dedi dr amca önemli tabi ne güzel enerjiniz tutmuş

Geliiiin nolcak ki bir kekten mi korkcam ama şu temizliği yapıyım öyle gelin sonra pasaklı pis dersiniz arkamdan bir gün cidden buluşalım ama utanırım ben ya şimdi düşününce bile utandım
Misafir pisletir gider kız asıl pis eve alcam gidince temizlik yapcan inşallah görüşürüz bee niye utanion ben utanmiom laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…