- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.721
Ha ok gayet guzel cikmis degerin maasallahBen ilaç kullanıyor zati de çok şükür iyi cikti
Sağol ablam valla seninde ilacı ayarlayan lazım bian önce Dr dan randevu aldin mi inşallah tez zamda düşer seninki de normal degerlereHa ok gayet guzel cikmis degerin maasallah
İnşallah istediğimiz sebeptendirSaron bunu begendi.
Gorustum endokroncimle. Yukselttik.dozu 2 hafta sonra tekrar bakicaz degerlereSağol ablam valla seninde ilacı ayarlayan lazım bian önce Dr dan randevu aldin mi inşallah tez zamda düşer seninki de normal degerlere
Düşer inşallah normal seviyelerineGorustum endokroncimle. Yukselttik.dozu 2 hafta sonra tekrar bakicaz degerlere
Insallah canim bakalim. Yuruyuse de baslicam o da cok iyi geliorDüşer inşallah normal seviyelerine
Merhaba
2020 yılında ben ve eşimde bebek istiyoruz.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
�
�
@
10kişiydi gı ne ara 5 düştünizHemsirecik Htceyldrm Paresilaaa cukulatam anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Nurzfr @NealStreet sizi hamile sayıyorum
Aynen kuzum tüpçü de çok dikkat edio benim her gittiğimde baktirio nerdeyse ilk üç ay çok çok önemliymiş sonrasında bebiş kendi üretmeye basliyormusBi troid isinde soyle bisey var Allah korusun coook uzun sure ve cok yuksek degerlere cikarasa TSH ve ilaci kullanmazsan bebekte ancak o zaman sorun olma riski oluyor Allah korusun. Gebelik olustuktan sonra otomatik olarak TSH firliyor hemen ilac dozuyla ayarlamaya calisiyosun. Yakin takiple insallah doktorlar dikkat edio zaten
Ben opu öncesine kadar günde 12 bin 13 bin atiodum ama artikin beş bin altı bin ancaInsallah canim bakalim. Yuruyuse de baslicam o da cok iyi gelior
Daha dur kız benim çok varrrHemsirecik Htceyldrm Paresilaaa cukulatam anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Hepimiz mutluluktan Ağlayacağız onun dışındakileri kabul etmiyorummmmmmHemsirecik Htceyldrm Paresilaaa cukulatam anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Kanka kocayı sıkı tutAma benim kocam yohhh
Gsgsgsgs yetisemedim mucizee
kanka öbürleri pek gelmiyor belki değişiklik olmuştur diye düşündüm10kişiydi gı ne ara 5 düştüniz
bu listede bir ben kalırsam şaşmayınHepimiz mutluluktan Ağlayacağız onun dışındakileri kabul etmiyorummmmmm
Saçmalamakanka öbürleri pek gelmiyor belki değişiklik olmuştur diye düşündüm
bu listede bir ben kalırsam şaşmayın
Gözden çkardıkmı kankakanka öbürleri pek gelmiyor belki değişiklik olmuştur diye düşündüm
bu listede bir ben kalırsam şaşmayın
İşte benim paremmmSaçmalama
Tamam benim de bazen umudum kırılıyor ama ister doğal ister aşılama ister tüp Allahın izni ile olacağına inanıyorum sen de inan lütfen
Ben başlıyorum haydiHemsirecik Htceyldrm Paresilaaa cukulatam anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?