- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.701
Bilmiyomki değişecek Martin başı sonu na göre sonu olursa koç olacak herifimin burcundan başı olursa balık sanırımHangi burc oluyo peki
Uykular haram olmuştuNurummm gözn aydn.. Onca üzüldüğüne değmedi bak gördnmü
@NealStreet kankaaa
Geri dön geri dönnnn
Koydurtuon
Ben dedim ama boşa üzülüonnnnUykular haram olmuştu
Olsun kuzum ya ister istemez yinede acaba diyo insanBen dedim ama boşa üzülüonnnn
her türlü koydurmayı destekliyoruz kankiAaa kanki senin benimimi var ask olsun hshshsh
Olum ya cok varmis daha hshshsh
Dondurmada olsnher türlü koydurmayı destekliyoruz kanki
Canım henüz gelmediGel dövsene
Hadi inşallah hayırlısıyla. Tecrübelerinize güveniyorum
Adama da dünyayı dar ediyorum. Bir şey diyemiyorum o yüzden
Ben öyle aletler almam ya. Hastalık yapıyor insanda. Tansiyon aleti de böyle ya arka arkaya ölçmek istiyor insan bi bulaşınca.
Nurzfr Gözün aydın. Gelmiş geçmiş olsun. Darısı diğer tahlile. İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin
Paresilaaa Regl geldi mi? Gelse de gelmese de git sen bi doktora. Böyle üst üste gecikmelerin arkasına bazen güzel haber de gelebiliyor ama sen tedbiren git yine de. Bir de sana ne soracaktım. Bir nar suyundan bahsediyordum çok kötü diye. Dimes miydi? Cam şişede aldım. Dübimde siyah, çay gibi tortular var. İşkillendim aratayım dedim. İnternette bir sürü şikayet yazısı çıktı hem tadı bozuk diye hem de tortuyla ilgili. 5 şişe daha var dolapta. Öyle duruyorlar. Sinir oldum ya :/
akşam yicem dondurmayı vurcam kırbacı vurcam kırbacıDondurmada olsn
Yürü beeeeeeeakşam yicem dondurmayı vurcam kırbacı vurcam kırbacı
aaa ayıpsın çalışıyoz yaa sabah bir akşam birYürü beeeeeee
Kim tutar seni
Hemsirecik duy duy örnek al
Saron bunu begendi.
Yok abla henüz gelmedi
Oh çok şükür canım
Graves Otoimmum bi hastalik. Sukur cikmamis. Troidlerle ilgili. Gebelikte dikkat edilmesi gerekio bi troid isine. Ben de o da var..Aynen şuan keyiflendim valla o çıkmayan değer de Graves hastalığı için bakiliyormus o ney bilmiyom ama
Benim o değer çıkmamış paratroidler den korkmustu Dr ultrasonda onlar mı sis lenf bezleri mi bilemediydi o çok şükür normal çıkmış diğer türlü hasimato ya benziyor şuan için dedi o değere göre kesin tanı koyacakmis bakalimGraves Otoimmum bi hastalik. Sukur cikmamis. Troidlerle ilgili. Gebelikte dikkat edilmesi gerekio bi troid isine. Ben de o da var..
Tsh'in cok iyi. Benim suan 9 berbat. Ilaci ayatlamaya calisiyorumUlaştım kuzum işleme aldılar akşam üstü çıkacakmış yarın sabah arayacağım tekrardan sonra Dr a gidicem TSH da iyi çıktı 1.23 çıktı şuan için engel kalmadı transfere
Bende Hashimoto var. Ilacini alirsan gebelige engel degil. Merak etme.Benim o değer çıkmamış paratroidler den korkmustu Dr ultrasonda onlar mı sis lenf bezleri mi bilemediydi o çok şükür normal çıkmış diğer türlü hasimato ya benziyor şuan için dedi o değere göre kesin tanı koyacakmis bakalim
Ben ilaç kullanıyor zati de çok şükür iyi ciktiTsh'in cok iyi. Benim suan 9 berbat. Ilaci ayatlamaya calisiyorum
Aynen Dr da öyle dedi negatif çıkarsa gebelik için sorun yok dediydi şuan ondan göbek atiomBende Hashimoto var. Ilacini alirsan gebelige engel degil. Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?