- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.741
parem senin şansın benden yüksek Allahın izniyle adetlerin düzenli bi tüp bile denesen yumurtan güzel çıkar biiznillahSaçmalama
Tamam benim de bazen umudum kırılıyor ama ister doğal ister aşılama ister tüp Allahın izni ile olacağına inanıyorum sen de inan lütfen
yok kanka belki hamiledirler diye :)Gözden çkardıkmı kanka
tüp çare olduğunu düşünmüyorum banaİşte benim paremmm
Demiii yaaa...
Niye bizimki tüp diye bebeden sayılmıyormu sanki..
Herşey nasip
Senin çaren dayakparem senin şansın benden yüksek Allahın izniyle adetlerin düzenli bi tüp bile denesen yumurtan güzel çıkar biiznillah
ancak benim bak kalbini duyduk o kadar iğne kullandık yine kalbi gelişimi durdu.
pgt li denesek ayda 1 yumurta bazen hiç çıkmayabilir.pgt den sağlıklı çıkma ihtimali nerdeyse yok gibi Allah bilir elbet de.
çocuk neden gelişmiyor vücudum mu öldürüyor bilen yok ve üff çok zor işte.
yok kanka belki hamiledirler diye :)
tüp çare olduğunu düşünmüyorum bana
boynum kıldan ince vur gitsin beniSenin çaren dayak
Allahım her birimize güzel yazılar yazsınİşte benim paremmm
Demiii yaaa...
Niye bizimki tüp diye bebeden sayılmıyormu sanki..
Herşey nasip
Kıyamamboynum kıldan ince vur gitsin beni
AminnnnnnnnnnnnAllahım her birimize güzel yazılar yazsın
Niye görüştün mu Dr la olmaz senin çocuğun hiç bı şekilde mi dedi bak bana demişlerdi hemde tüpçü demişti ama ben yılmadım sana NOluyoparem senin şansın benden yüksek Allahın izniyle adetlerin düzenli bi tüp bile denesen yumurtan güzel çıkar biiznillah
ancak benim bak kalbini duyduk o kadar iğne kullandık yine kalbi gelişimi durdu.
pgt li denesek ayda 1 yumurta bazen hiç çıkmayabilir.pgt den sağlıklı çıkma ihtimali nerdeyse yok gibi Allah bilir elbet de.
Yardıma gelebilirim kuzu kasiniyo daha Dr la görüşmedi nasıl tedavi uygulanır araştırmadi olmaz da olmaz diyo Allah'tan ümit kesilmez bilmiyo buSenin çaren dayak
Bulunduğu şehirdeki merkezle olacak iş değil bu...Yardıma gelebilirim kuzu kasiniyo daha Dr la görüşmedi nasıl tedavi uygulanır araştırmadi olmaz da olmaz diyo Allah'tan ümit kesilmez bilmiyo bubir mucizee dovcem seni
Bir teyzem yaklaşık on sene sonra evladına kavuştu bir teyzem ilk yavrusuna tüp bebek ile kavuştu. Ki bunların biri 24 yaşında diğeri 40 yaşında oldu yani kaç sene öncesinden bu kadar teknoloji tıp iyi değilken kavuştular evlatlarına.. Eşimin bir teyzesi iki evladına da tüp bebek sahibi oldu... Görümcemin denediği tüp bebeklerin hiç biri tutmadı düşün bakalım benim şansımı düşün artık bizim genetiğimizi...parem senin şansın benden yüksek Allahın izniyle adetlerin düzenli bi tüp bile denesen yumurtan güzel çıkar biiznillah
Öyle kuzum da Allah'tan ümit kesilir mi rabbim inşallah yardımcı olacaktır bizim hiç durum yoktu herşey çok şükür tıkır tıkır gidildi sağlık sıkıntı çıkaracak gibi oldu ama rabbim ona da yardım etti evet sorunlarımız farklı olabilir ama Dr bana hiç bı açıklama yapmadan hsg den sonra senin hiç bı şekilde çocuğun olmaz dedi sebep bile soylememistiBulunduğu şehirdeki merkezle olacak iş değil bu...
Anam senin mimnaklar çok tatlı olur heeeNiye görüştün mu Dr la olmaz senin çocuğun hiç bı şekilde mi dedi bak bana demişlerdi hemde tüpçü demişti ama ben yılmadım sana NOluyo
Gerçi herşey nasip kısmet.. Mesela bende hiç aklmda olmayan bir merkezde yaptırdım.. Olmaz dedm oldu..Öyle kuzum da Allah'tan ümit kesilir mi rabbim inşallah yardımcı olacaktır bizim hiç durum yoktu herşey çok şükür tıkır tıkır gidildi sağlık sıkıntı çıkaracak gibi oldu ama rabbim ona da yardım etti evet sorunlarımız farklı olabilir ama Dr bana hiç bı açıklama yapmadan hsg den sonra senin hiç bı şekilde çocuğun olmaz dedi sebep bile soylememisti
Benim minnaklar hele bana çekerse evde hergun halay tirilililiiiAnam senin mimnaklar çok tatlı olur heeeolmaz dedinizde ne oldu burdayız biz deyip nanik yaparlar
Aynen ama şuan hiç bı araştırma yapmadı görüşmedi Dr la öyle biliyorum maddi yönden dusunduruyo onu biliyorum ama Allah büyükGerçi herşey nasip kısmet.. Mesela bende hiç aklmda olmayan bir merkezde yaptırdım.. Olmaz dedm oldu..
Allah yazdıysa olur elbet..
Ama mucizenin amhsı gereği iyi bir merkez seçmeli
Hem görüşmedi hemde tavsiyelere uymuoAynen ama şuan hiç bı araştırma yapmadı görüşmedi Dr la öyle biliyorum maddi yönden dusunduruyo onu biliyorum ama Allah büyükbir mucizee duanı tam dile dileğini tam dile beni deli etmeeee ne zaman duanın dileğin kabul olacağı bilinmez dua saatine gelir maazallah şuan olmaz dediğin Allah korusun o yüzden hep olumlu diom ben boşuna demiom
Bana irenbeyi sen dediydin sana ne dedim bilmiyorum kuzum şuan uzaklaşmak istiyorum belki sonra dedim ardından eşimin arkadaşıgil oraya yaptırmış çok memnun kalmışlar hiç arastirmadim hep ümit hanım diolardi o kalabalık olur rahat görüşmem diye gittim başka Dr a ben başladıktan sonra başka başka merkezler diyen oldu ama Dr la enerji tutması da önemli amh i düşük olup da dört beş embriyosu olan da var tek embriyo ile hamile kalanda var geçen okudum bı yerdeydi hatirlamiom hangi topikte olduğunu kadının birinin 28 yumurtası toplanmış ve hiç biri dollenememis yani yumurtanin çok olması diil bı tane olsun bizim olsun amh i düşük olup tek yumurta ile şuan bebeğini kucağına alan da var ama biz insanoğlu hep olumsuzlari cekioz neden hayakirikligina ugramayalim ama diğer taraftaki mucizeleri goremioz nedenseGerçi herşey nasip kısmet.. Mesela bende hiç aklmda olmayan bir merkezde yaptırdım.. Olmaz dedm oldu..
Allah yazdıysa olur elbet..
Ama mucizenin amhsı gereği iyi bir merkez seçmeli
Embriyonun oluşması 5. Gine gitmesi bileNasıl dolduysam baya döktüm içimibizim hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile şuan tutar tutmaz bilmiyorum ama embriyo oluştu ya oturduk agladik inanır mısın o kadar umudumuz yoktu
Aynen öyle çünkü diğer taraftaki Dr tüple bile olmaz demişti hiç ummuoduk evet hayalini kuruyor edioz ama olmazsa düşüncesi hep vardı acaba para tuzağı mi sırf para almak için mi yapiolar diye düşündük durduk Allah büyük dedikEmbriyonun oluşması 5. Gine gitmesi bile
Heycan yaratıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?