Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saçmalama
Tamam benim de bazen umudum kırılıyor ama ister doğal ister aşılama ister tüp Allahın izni ile olacağına inanıyorum sen de inan lütfen
parem senin şansın benden yüksek Allahın izniyle adetlerin düzenli bi tüp bile denesen yumurtan güzel çıkar biiznillah
ancak benim bak kalbini duyduk o kadar iğne kullandık yine kalbi gelişimi durdu.
pgt li denesek ayda 1 yumurta bazen hiç çıkmayabilir.pgt den sağlıklı çıkma ihtimali nerdeyse yok gibi Allah bilir elbet de.
çocuk neden gelişmiyor vücudum mu öldürüyor bilen yok ve üff çok zor işte.

Gözden çkardıkmı kanka
yok kanka belki hamiledirler diye :)
İşte benim paremmm
Demiii yaaa...
Niye bizimki tüp diye bebeden sayılmıyormu sanki..
Herşey nasip
tüp çare olduğunu düşünmüyorum bana

Senin çaren dayak

Niye görüştün mu Dr la olmaz senin çocuğun hiç bı şekilde mi dedi bak bana demişlerdi hemde tüpçü demişti ama ben yılmadım sana NOluyo

Bir teyzem yaklaşık on sene sonra evladına kavuştu bir teyzem ilk yavrusuna tüp bebek ile kavuştu. Ki bunların biri 24 yaşında diğeri 40 yaşında oldu yani kaç sene öncesinden bu kadar teknoloji tıp iyi değilken kavuştular evlatlarına.. Eşimin bir teyzesi iki evladına da tüp bebek sahibi oldu... Görümcemin denediği tüp bebeklerin hiç biri tutmadı düşün bakalım benim şansımı düşün artık bizim genetiğimizi...
Bence bir silkelen kendine gellllllllll
Getirtme beni yanına

Bulunduğu şehirdeki merkezle olacak iş değil bu...
Öyle kuzum da Allah'tan ümit kesilir mi rabbim inşallah yardımcı olacaktır bizim hiç durum yoktu herşey çok şükür tıkır tıkır gidildi sağlık sıkıntı çıkaracak gibi oldu ama rabbim ona da yardım etti evet sorunlarımız farklı olabilir ama Dr bana hiç bı açıklama yapmadan hsg den sonra senin hiç bı şekilde çocuğun olmaz dedi sebep bile soylememisti

Gerçi herşey nasip kısmet.. Mesela bende hiç aklmda olmayan bir merkezde yaptırdım.. Olmaz dedm oldu..
Allah yazdıysa olur elbet..
Ama mucizenin amhsı gereği iyi bir merkez seçmeli

Gerçi herşey nasip kısmet.. Mesela bende hiç aklmda olmayan bir merkezde yaptırdım.. Olmaz dedm oldu..
Aynen ama şuan hiç bı araştırma yapmadı görüşmedi Dr la öyle biliyorum maddi yönden dusunduruyo onu biliyorum ama Allah büyük bir mucizee duanı tam dile dileğini tam dile beni deli etmeeee ne zaman duanın dileğin kabul olacağı bilinmez dua saatine gelir maazallah şuan olmaz dediğin Allah korusun o yüzden hep olumlu diom ben boşuna demiom

Hem görüşmedi hemde tavsiyelere uymuo

Bana irenbeyi sen dediydin sana ne dedim bilmiyorum kuzum şuan uzaklaşmak istiyorum belki sonra dedim ardından eşimin arkadaşıgil oraya yaptırmış çok memnun kalmışlar hiç arastirmadim hep ümit hanım diolardi o kalabalık olur rahat görüşmem diye gittim başka Dr a ben başladıktan sonra başka başka merkezler diyen oldu ama Dr la enerji tutması da önemli amh i düşük olup da dört beş embriyosu olan da var tek embriyo ile hamile kalanda var geçen okudum bı yerdeydi hatirlamiom hangi topikte olduğunu kadının birinin 28 yumurtası toplanmış ve hiç biri dollenememis yani yumurtanin çok olması diil bı tane olsun bizim olsun amh i düşük olup tek yumurta ile şuan bebeğini kucağına alan da var ama biz insanoğlu hep olumsuzlari cekioz neden hayakirikligina ugramayalim ama diğer taraftaki mucizeleri goremioz nedense

Nasıl dolduysam baya döktüm içimi bizim hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile şuan tutar tutmaz bilmiyorum ama embriyo oluştu ya oturduk agladik inanır mısın o kadar umudumuz yoktu

Nasıl dolduysam baya döktüm içimi bizim hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile şuan tutar tutmaz bilmiyorum ama embriyo oluştu ya oturduk agladik inanır mısın o kadar umudumuz yoktu
Embriyonun oluşması 5. Gine gitmesi bile
Heycan yaratıo

Embriyonun oluşması 5. Gine gitmesi bile
Heycan yaratıo
Aynen öyle çünkü diğer taraftaki Dr tüple bile olmaz demişti hiç ummuoduk evet hayalini kuruyor edioz ama olmazsa düşüncesi hep vardı acaba para tuzağı mi sırf para almak için mi yapiolar diye düşündük durduk Allah büyük dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…