Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaw bu kadar gecikince ben de var heralde demistim ama hayirlisi olsun. Doktora bence de hic vakit kaybetmeden git canim.. O kadar rahatlicaksin ki Neymi ne degilmis varsa da yoksa da cikacak.. Bebis zamanini bekliyo cabucak gelsin insallah

Ohhh nööö
Okudum ve vazgeçtm ne olur yengeç olsn
Aslan olsun yengeç olsun ezdirmesin kendini. Güçlü olsun. Duygusal olmasın. Kimse üzmesin prensesi
Yaw bu kadar gecikince ben de var heralde demistim ama hayirlisi olsun. Doktora bence de hic vakit kaybetmeden git canim.. O kadar rahatlicaksin ki Neymi ne degilmis varsa da yoksa da cikacak.. Bebis zamanini bekliyo cabucak gelsin insallah
Hala gelmiyor abla kimyasal sonrası bu ikinci gecikme bir baksınlar içimde neler oluyor

Aslan olsun yengeç olsun ezdirmesin kendini. Güçlü olsun. Duygusal olmasın. Kimse üzmesin prensesi

Hala gelmiyor abla kimyasal sonrası bu ikinci gecikme bir baksınlar içimde neler oluyor
Evet kesinlikle. Bazen sadece bir vitamin eksikliginden, bazen de nedensiz. Bilmekte fayda var ki onlemini al gerisi Allahin takdiri

Afiyet bal şeker olsun o sarı şey kuymak galiba nasıl yapıyorsun güzel gözüküyor ben de yapayım

İnşallah kusummm olsunda soylenelim valla yaa napiosun nasılsın bebiş nasıl buyudunuz mu

Haydi bakalım inşallah bı haftaya daha fazla gorcez seni
Bi hafta diil kiz, 1 ay
Insallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim var

Yok balusum ya maalesef
Olacaksın canim benimmm
valla kayınvalidemleri 3-4 ayda bir kere görüyorum.
bu kadar erken hissettiğine göre hareketli olcak, bir iki aya içerde takla atmaya başlar. geçen gün kaburgama kafa attı benimki. feleğim şaştı.
Biz çok yakınız ama yine de oyle çok git gel yapmıyoruz, ama cok severim kendisini
Hakkat oyle mi olacak dersin dun pıtı duyunca gece ruyamda habire oynadigini gordum, çok tatlisti
Ehehehe iletisim sekli kaburgayi accik kırmaktan ibaret mi bu bebelerinnn
Sorma ya cok geliyor insana, ben de en son 6sinda gordum, valla asiri merak ediyorum aminnnnn
Dayanamayıp artımed testi yaptım ve negatif bu ayda
Kısmet öbür aya
Doktor yolu gözüktü bana
Ne güzelde mani yazdım
Kuzummmm, doktorla inşallah guzel sonuclar olacak hic bekletme artik
İnşallah dayloşum

Cnm neyi paylaşamıosnz

Yk telaş etme.. Şimdi hssetsen bile belki 1 hafta hssetmiecen gibi gibi.. Daha dur ohoo

Abla rüyan cok zengin

Supersin canimmm, ohhh afiyet olssnnnn missss

Afiyet bal şeker olsun o sarı şey kuymak galiba nasıl yapıyorsun güzel gözüküyor ben de yapayım
Tereyağ ile mısır ununu kavuruyorsun. Kavurduktan sonra içersine su döküyorsun karıştır. Kaynadıktan sonra peynirini koyuyorsun canım yine karıştırmaya devam kıvam alana peynir eriyene kadar
Sağol canım

Ahahahhahahh kiz bende beny aparim ne var ya 14 yasinda ki bebeler catir catir yapiyor kafasindqydim

sonuc

1 hafta sürdü korkudan bacaklarim titriyordu
Akmoşumm nasılsın bebek
Kanka sana ne yazacağımı unuttum
Nörüyon
Yok canım dün leke geldiği için yapmadın
Sen çok güzel Bi anne olucaksın

Selam minik kuslar. Soyle bir okudum dunden bugune degisen bisey yok gibi Bugun guzel haberler gelsin insallah
Ruyamda Pinar Sabanciyi gordum heyyallam
Zengin zengin rüyalar hayırdır ablammm
Dayanamayıp artımed testi yaptım ve negatif bu ayda
Kısmet öbür aya
Doktor yolu gözüktü bana
Ne güzelde mani yazdım
Olsun kuzum Dr a gideceksin zaten gelince de moral bozmak yokk... Bu arada kahvaltı masası harika bayıldım mm afiyet olsun biraz geç oldu ama
Anaaaaammm ben bı hafta sandimdi daha geçmiş ya laaa o zamana ben hamiş olacam çok uykulu olacam ben giremicemkinasıl sartlandiriyom kendimi ama

Sen göz kararı yapıyorsun galiba ne güzel ben ölçüsüz hiçbir iş yapamıyorum aynı anda iki iş yapamıyorum ben hiçbir şey yapamıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…