- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.161
Yaw bu kadar gecikince ben de var heralde demistim ama hayirlisi olsun. Doktora bence de hic vakit kaybetmeden git canim.. O kadar rahatlicaksin ki Neymi ne degilmis varsa da yoksa da cikacak.. Bebis zamanini bekliyo cabucak gelsin insallahBende seni çok seviyorum
Eşimle uzun zaman sonra kahvaltı yaptık daha yeni bazılarımız göre öğlen yemeği
O yüzden hem biraz abarttım hem de çok mutluyum... Mutluluğumu negatifliğin dahi bozmasına izin veremem
Ohhh nööö
Okudum ve vazgeçtm ne olur yengeç olsn
Hala gelmiyor abla kimyasal sonrası bu ikinci gecikme bir baksınlar içimde neler oluyorYaw bu kadar gecikince ben de var heralde demistim ama hayirlisi olsun. Doktora bence de hic vakit kaybetmeden git canim.. O kadar rahatlicaksin ki Neymi ne degilmis varsa da yoksa da cikacak.. Bebis zamanini bekliyo cabucak gelsin insallah
Evet kesinlikle. Bazen sadece bir vitamin eksikliginden, bazen de nedensiz. Bilmekte fayda var ki onlemini al gerisi Allahin takdiriAslan olsun yengeç olsun ezdirmesin kendini. Güçlü olsun. Duygusal olmasın. Kimse üzmesin prensesi
Hala gelmiyor abla kimyasal sonrası bu ikinci gecikme bir baksınlar içimde neler oluyor
Afiyet bal şeker olsunBende seni çok seviyorum
O yüzden hem biraz abarttım hem de çok mutluyum... Mutluluğumu negatifliğin dahi bozmasına izin veremem
Hemde cok havaliNeynnn... Holdingmi kurdun gııı
Bunlar gece kuşu genelde akmoş
Oooo cok havalısın baby
Bi hafta diil kiz, 1 ayİnşallah kusummm olsunda soylenelim valla yaanapiosun nasılsın bebiş nasıl buyudunuz mu
Haydi bakalım inşallah bı haftaya daha fazla gorcez seni
Olacaksın canim benimmmInsallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim var
Yok balusum ya maalesef
valla kayınvalidemleri 3-4 ayda bir kere görüyorum.
bu kadar erken hissettiğine göre hareketli olcak, bir iki aya içerde takla atmaya başlar. geçen gün kaburgama kafa attı benimki. feleğim şaştı.
Sorma ya cok geliyor insana, ben de en son 6sinda gordum, valla asiri merak ediyorumAynısını yaşayan birinden duymak iyi geliyor çok çook sağol umarım sorun yoktur18de hissetmek de güzel o zamanlar hemen gelsin 22olursa baya bekleriz
inşallah yolundadır iyi düşünelim iyi olsunevet insan baya merak ediyor.3hafta geçince bir de ister istemez..seninde varmış biraz.Allah sabır versin beklerken
Kuzummmm, doktorla inşallah guzel sonuclar olacakDayanamayıp artımed testi yaptım ve negatif bu ayda
Kısmet öbür aya
Doktor yolu gözüktü bana
Ne güzelde mani yazdım
İnşallah dayloşum
Cnm neyi paylaşamıosnz
Yk telaş etme.. Şimdi hssetsen bile belki 1 hafta hssetmiecen gibi gibi.. Daha dur ohoo
Abla rüyan cok zengin
Supersin canimmm, ohhh afiyet olssnnnn missssBende seni çok seviyorum
Tereyağ ile mısır ununu kavuruyorsun. Kavurduktan sonra içersine su döküyorsun karıştır. Kaynadıktan sonra peynirini koyuyorsun canım yine karıştırmaya devam kıvam alana peynir eriyene kadarAfiyet bal şeker olsuno sarı şey kuymak galiba nasıl yapıyorsun güzel gözüküyor ben de yapayım
Sağol canımBi hafta diil kiz, 1 ay
Olacaksın canim benimmm
Biz çok yakınız ama yine de oyle çok git gel yapmıyoruz, ama cok severim kendisini
Hakkat oyle mi olacak dersindun pıtı duyunca gece ruyamda habire oynadigini gordum, çok tatlisti
Ehehehe iletisim sekli kaburgayi accik kırmaktan ibaret mi bu bebelerinnn
Sorma ya cok geliyor insana, ben de en son 6sinda gordum, valla asiri merak ediyorumaminnnnn
Kuzummmm, doktorla inşallah guzel sonuclar olacakhic bekletme artik
Supersin canimmm, ohhh afiyet olssnnnn missss
Akmoşumm nasılsın bebekAhahahhahahh kiz bende beny aparim ne var ya 14 yasinda ki bebeler catir catir yapiyor kafasindqydim
sonuc
1 hafta sürdü korkudan bacaklarim titriyordu
Kanka sana ne yazacağımı unuttumİyiyim kuzummm cok sukur
Ahahhah dun 1 pıt hissettm, ayyy dedm ama bilmiyorum o mu tıkladı
Ne gerzek anlayissiz insanlar var yaaa
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Daylosun yine asiri yogun yavrum sorma
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralardun tam okuyordum yarida kaldım hop yine çıktım. Hep bir seyler yetiştirmeye çalışıyorum mesleki anlamda, projeler, çalışmalar. Biraz kendim de kasiniyorm, 1 aya hafifleyecegim yapmam gereken is listesini gorseniz var yaaa
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur mu
İnsallahhhh bebiiisssstirrrr aminnnnnn
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinz
Off yaaaakiyamam... Kuzum benim de bir kusum vardi, ic kuruma hastalığndan oldu, maalesef bazen onune gecilmyor
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyorbenim de daha haziranın ilk haftasi, merak ediyorum cok
Sen çok güzel Bi anne olucaksınYok canım dün leke geldiği için yapmadın
Ahhahhsshd deliAkmoşumm nasılsın bebek
Kanka sana ne yazacağımı unuttum
Nörüyon
Sen çok güzel Bi anne olucaksın
Zengin zengin rüyalar hayırdır ablammmSelam minik kuslar. Soyle bir okudum dunden bugune degisen bisey yok gibiBugun guzel haberler gelsin insallah
Ruyamda Pinar Sabanciyi gordum heyyallam
Olsun kuzum Dr a gideceksin zaten gelince de moral bozmak yokk... Bu arada kahvaltı masası harika bayıldım mm afiyet olsun biraz geç oldu amaDayanamayıp artımed testi yaptım ve negatif bu ayda
Kısmet öbür aya
Doktor yolu gözüktü bana
Ne güzelde mani yazdım
Anaaaaammm ben bı hafta sandimdi daha geçmiş ya laaa o zamana ben hamiş olacam çok uykulu olacam ben giremicemkiBi hafta diil kiz, 1 ay
Olacaksın canim benimmm
Biz çok yakınız ama yine de oyle çok git gel yapmıyoruz, ama cok severim kendisini
Hakkat oyle mi olacak dersindun pıtı duyunca gece ruyamda habire oynadigini gordum, çok tatlisti
Ehehehe iletisim sekli kaburgayi accik kırmaktan ibaret mi bu bebelerinnn
Sorma ya cok geliyor insana, ben de en son 6sinda gordum, valla asiri merak ediyorumaminnnnn
Kuzummmm, doktorla inşallah guzel sonuclar olacakhic bekletme artik
Supersin canimmm, ohhh afiyet olssnnnn missss
Nörim ben de iyi işteAhhahhsshd delinoooriiim, sen noooruyon
Sen göz kararı yapıyorsun galiba ne güzel ben ölçüsüz hiçbir iş yapamıyorumTereyağ ile mısır ununu kavuruyorsun. Kavurduktan sonra içersine su döküyorsun karıştır. Kaynadıktan sonra peynirini koyuyorsun canım yine karıştırmaya devam kıvam alana peynir eriyene kadar
Sağol canım
Çok faydalı diyorlar ama şuan kullansan bir zararı olur mu ki acabaBişi sorcam ben şuan arisutu polen kullansam mi
Bilemedim işte onuda arkadaşım kovan almıştı bal ve polen istersen hazır diye atmış hem güvendik bildik bı yer alsam mı diye düşündüm hiç kullanmadım amaÇok faydalı diyorlar ama şuan kullansan bir zararı olur mu ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?