Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle bi ayyy yapiyo insan kayınvalidemleydik noldu diyo pit yapti dedim, yaa ben sana dedim hissedersin diye dedi basladi sevmeye karnimi, o benden heyecanli
valla kayınvalidemleri 3-4 ayda bir kere görüyorum.
bu kadar erken hissettiğine göre hareketli olcak, bir iki aya içerde takla atmaya başlar. geçen gün kaburgama kafa attı benimki. feleğim şaştı.

Aynısını yaşayan birinden duymak iyi geliyor çok çook sağol umarım sorun yoktur 18de hissetmek de güzel o zamanlar hemen gelsin 22olursa baya bekleriz
inşallah yolundadır iyi düşünelim iyi olsun evet insan baya merak ediyor.3hafta geçince bir de ister istemez..seninde varmış biraz.Allah sabır versin beklerken

İnsss darisi yl ve doktoraya
İnşallah dayloşum
Insallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim var

Yok balusum ya maalesef
Cnm neyi paylaşamıosnz

Yk telaş etme.. Şimdi hssetsen bile belki 1 hafta hssetmiecen gibi gibi.. Daha dur ohoo

Selam minik kuslar. Soyle bir okudum dunden bugune degisen bisey yok gibi Bugun guzel haberler gelsin insallah
Ruyamda Pinar Sabanciyi gordum heyyallam
Abla rüyan cok zengin

Cok seviyorum seni
Bende seni çok seviyorum
Eşimle uzun zaman sonra kahvaltı yaptık daha yeni bazılarımız göre öğlen yemeği
O yüzden hem biraz abarttım hem de çok mutluyum... Mutluluğumu negatifliğin dahi bozmasına izin veremem

Eklentiler

• IMG_20210522_141229.webp
    95,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…