- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.141
Çok teşekkür ederimBen çatlatma dahil bütün iğneleri göbeğin 2-3 cm sağ ya da solunda yaptım. Merak etme sorun olmaz. Hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah sağlıkla, güzel ilerler tüm sürecin
valla kayınvalidemleri 3-4 ayda bir kere görüyorum.Böyle bi ayyy yapiyo insan kayınvalidemleydik noldu diyo pit yapti dedim, yaa ben sana dedim hissedersin diye dedi basladi sevmeye karnimi, o benden heyecanli
Aynısını yaşayan birinden duymak iyi geliyor çok çook sağol umarım sorun yokturmaç sesi duymadk ya tühhh
Benm suçum yok bulutum hep bu @bir mucizee beni kışkırttı
Kuzum evet sadefe göğsün değil ileride mesela karnın şiştiğinde birden inmişte hissedebilirsin.. Öyle şeyler oluyor telaş etme.. Ben minnoşumu 18. Haftamda hissetmiştim.. Ama panik olma ilk gebeliklerde 22-24 haftaya kadar yolu var..
Zaten erken hissetsen bile öyle hergn hssetmieceksin hssetmeynce telaş yapma.. 28-30 haftaya kadar düzenli hareket etmiyorlar.. Bebek büyüdükçe hareketleri düzene giriyor
Yani şuan sorun yoktur merak etme :)
Anaamm ciddimi
Kız yazmayı öğret belki bizimle takılcak
Kız tek tereyağı oydu.. Ondan snra fısss
Ben sadece kavga ettikleri için savaşmayn sevişin dedim
Sen beni yoldan çıkardın
inşallah yolundadır iyi düşünelim iyi olsunİyiyim kuzummm cok sukur
Ahahhah dun 1 pıt hissettm, ayyy dedm ama bilmiyorum o mu tıkladı
Ne gerzek anlayissiz insanlar var yaaa
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Daylosun yine asiri yogun yavrum sorma
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralardun tam okuyordum yarida kaldım hop yine çıktım. Hep bir seyler yetiştirmeye çalışıyorum mesleki anlamda, projeler, çalışmalar. Biraz kendim de kasiniyorm, 1 aya hafifleyecegim yapmam gereken is listesini gorseniz var yaaa
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur mu
İnsallahhhh bebiiisssstirrrr aminnnnnn
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinz
Off yaaaakiyamam... Kuzum benim de bir kusum vardi, ic kuruma hastalığndan oldu, maalesef bazen onune gecilmyor
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyorbenim de daha haziranın ilk haftasi, merak ediyorum cok
İnşallah dayloşumİnsss darisi yl ve doktoraya
Cnm neyi paylaşamıosnzInsallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim var
Yok balusum ya maalesef
Yk telaş etme.. Şimdi hssetsen bile belki 1 hafta hssetmiecen gibi gibi.. Daha dur ohooAynısını yaşayan birinden duymak iyi geliyor çok çook sağol umarım sorun yoktur18de hissetmek de güzel o zamanlar hemen gelsin 22olursa baya bekleriz
inşallah yolundadır iyi düşünelim iyi olsunevet insan baya merak ediyor.3hafta geçince bir de ister istemez..seninde varmış biraz.Allah sabır versin beklerken
Abla rüyan cok zenginSelam minik kuslar. Soyle bir okudum dunden bugune degisen bisey yok gibiBugun guzel haberler gelsin insallah
Ruyamda Pinar Sabanciyi gordum heyyallam
Yaa pofDayanamayıp artımed testi yaptım ve negatif bu ayda
Kısmet öbür aya
Doktor yolu gözüktü bana
Ne güzelde mani yazdım
Cok seviyorum seni
Bende seni çok seviyorumCok seviyorum seni
Mıhlamamı oBende seni çok seviyorum
Eşimle uzun zaman sonra kahvaltı yaptık daha yeni bazılarımız göre öğlen yemeği
O yüzden hem biraz abarttım hem de çok mutluyum... Mutluluğumu negatifliğin dahi bozmasına izin veremem
Şey evetMıhlamamı o
Sağol canım hayat herşeye rağmen güzelAyyyyy
Afiyet şeker olsunnnnnnn
Senin enerjiden istiormSağol canım hayat herşeye rağmen güzel
Sen depola enerjiniSenin enerjiden istiorm
Yengeç yada aslan.. Dilerim yengeç olmaz.. Ben yengecimSen depola enerjini
bebiş gelince lazım olacak
Başak burcu mu olacaktı
Iıı kızların yengeci o kadar şey değilde erkeğin ki ı ıhhh ama aslan olsunYengeç yada aslan.. Dilerim yengeç olmaz.. Ben yengecim
Aslanında yengeçten kalır yanı yok ama tercih ederimIıı kızların yengeci o kadar şey değilde erkeğin ki ı ıhhh ama aslan olsun
Ohhh nöööIıı kızların yengeci o kadar şey değilde erkeğin ki ı ıhhh ama aslan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?