Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim işte onuda arkadaşım kovan almıştı bal ve polen istersen hazır diye atmış hem güvendik bildik bı yer alsam mı diye düşündüm hiç kullanmadım ama
Ben de kullanmadım bilemedim doktoruna mesaj atsan ya kullan der herhalde
Az önce bı yerde gördüm kadına çift embriyo transfer etmişler embriyonun biri ikiz olmuş yani toplam şuan ucuz bebeği olmuş üçü de sıkı tutunmuş
hay maşallah bir tanesi hediye gibi olmuş çok zordur ama Allah kolaylığını verir inşallah darısı sana inşallah

Ben de kullanmadım bilemedim doktoruna mesaj atsan ya kullan der herhalde

hay maşallah bir tanesi hediye gibi olmuş çok zordur ama Allah kolaylığını verir inşallah darısı sana inşallah
Amin insallahh.. bilemedim neyse bakalım yaa şuan ekstra bişi yapmıyom nolur nolmaz ona faydalı olur belki şekeri vs yi hoplatir

Sen göz kararı yapıyorsun galiba ne güzel ben ölçüsüz hiçbir iş yapamıyorum aynı anda iki iş yapamıyorum ben hiçbir şey yapamıyorum galiba
Evet canım
mısır tadı almak istediğimde unu fazla koyuyorum peynir tadı fazla almak istediğimde peyniri fazla yapıyorum
Hiçbirşey istemezse kararında yapıyorum her türlü yeniyor
Olur mu fıstık hiçbirşey yapamıyorum kim bilir ne marifetlerin vardır

Bişi sorcam ben şuan arisutu polen kullansam mi
Hayır tabiki...
Elleşme hiç bişeye artık
Hormon değerlerinle oynama
Az önce bı yerde gördüm kadına çift embriyo transfer etmişler embriyonun biri ikiz olmuş yani toplam şuan ucuz bebeği olmuş üçü de sıkı tutunmuş
Cnm embriyolar bölünebiliyorlar
Bana çift embriyo transfer ederken doktor bu ihtimalide söylemişti

Regl gelecek gibi kasik fena agriyo bı hafta var daha acaba erken mi gelecek
Gelsn

Ay canim bence de zor olur senin ilk haftalar olcak o zaman cunku, ama bizi bırakma sakin haaa, birkac hafta müsaade etcez sana hadi yine iyisin
Nörim ben de iyi işte
Oh oh daha nosssnnnn, iyi ol tabiiii

Yani birkaç bir şeyde iyiyim senin kuymak kadar olmasa da pilavım meşhurdur pilavcı açma hayalim var

Ay canim bence de zor olur senin ilk haftalar olcak o zaman cunku, ama bizi bırakma sakin haaa, birkac hafta müsaade etcez sana hadi yine iyisin

Oh oh daha nosssnnnn, iyi ol tabiiii
KV ye gitmekte ısrarcı olursa herif burdan çıkmam kuzu merak etme stres olacam çünkü sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…