- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.181
Ben de kullanmadım bilemedim doktoruna mesaj atsan ya kullan der herhaldeBilemedim işte onuda arkadaşım kovan almıştı bal ve polen istersen hazır diye atmış hem güvendik bildik bı yer alsam mı diye düşündüm hiç kullanmadım ama
hay maşallahAz önce bı yerde gördüm kadına çift embriyo transfer etmişler embriyonun biri ikiz olmuş yani toplam şuan ucuz bebeği olmuş üçü de sıkı tutunmuş
Amin insallahh.. bilemedim neyse bakalım yaa şuan ekstra bişi yapmıyom nolur nolmaz ona faydalı olur belki şekeri vs yi hoplatirBen de kullanmadım bilemedim doktoruna mesaj atsan ya kullan der herhalde
hay maşallahbir tanesi hediye gibi olmuş çok zordur ama Allah kolaylığını verir inşallah darısı sana inşallah
Doğru şekeri düşünmemiştim.dikkatli olmak da fayda varAmin insallahh.. bilemedim neyse bakalım yaa şuan ekstra bişi yapmıyom nolur nolmaz ona faydalı olur belki şekeri vs yi hoplatir
Aynen valla hastalıkla uğraşmaktan yoruldum inşallah başka sıkıntı çıkmasınDoğru şekeri düşünmemiştim.dikkatli olmak da fayda var
Gelsin gelsinRegl gelecek gibi kasik fena agriyo bı hafta var daha acaba erken mi gelecek
Evet canımSen göz kararı yapıyorsun galiba ne güzel ben ölçüsüz hiçbir iş yapamıyorumaynı anda iki iş yapamıyorum ben hiçbir şey yapamıyorum galiba
Hayır tabiki...Bişi sorcam ben şuan arisutu polen kullansam mi
Cnm embriyolar bölünebiliyorlarAz önce bı yerde gördüm kadına çift embriyo transfer etmişler embriyonun biri ikiz olmuş yani toplam şuan ucuz bebeği olmuş üçü de sıkı tutunmuş
GelsnRegl gelecek gibi kasik fena agriyo bı hafta var daha acaba erken mi gelecek
Yap giyerizPatik
İstermin
Sen nie burdasn git bebe yapYap giyeriz
Len akşam yaptım sabah yaptım koca kaçıyor artıkSen nie burdasn git bebe yap
Valla adamımsın kızLen akşam yaptım sabah yaptım koca kaçıyor artık
Ay canim bence de zor olur senin ilk haftalar olcak o zaman cunku, ama bizi bırakma sakin haaa, birkac hafta müsaade etcez sana hadi yine iyisinZengin zengin rüyalar hayırdır ablammm
Olsun kuzum Dr a gideceksin zaten gelince de moral bozmak yokk... Bu arada kahvaltı masası harika bayıldım mm afiyet olsun biraz geç oldu ama
Anaaaaammm ben bı hafta sandimdi daha geçmiş ya laaa o zamana ben hamiş olacam çok uykulu olacam ben giremicemkinasıl sartlandiriyom kendimi ama
Oh oh daha nosssnnnn, iyi ol tabiiiiNörim ben de iyi işte
Napabilirim östrejenim yüksek 163 çıkmış libidom yüksekValla adamımsın kız
Yani birkaç bir şeyde iyiyim senin kuymak kadar olmasa da pilavım meşhurdurEvet canım
mısır tadı almak istediğimde unu fazla koyuyorum peynir tadı fazla almak istediğimde peyniri fazla yapıyorum
Hiçbirşey istemezse kararında yapıyorumher türlü yeniyor
Olur mu fıstık hiçbirşey yapamıyorum kim bilir ne marifetlerin vardır
Sönmüyor ateşimiz
KV ye gitmekte ısrarcı olursa herif burdan çıkmam kuzu merak etme stres olacam çünkü sürekliAy canim bence de zor olur senin ilk haftalar olcak o zaman cunku, ama bizi bırakma sakin haaa, birkac hafta müsaade etcez sana hadi yine iyisin
Oh oh daha nosssnnnn, iyi ol tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?