Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kaldi yakinda onu da yapar

İyiyiz sen nasılsınız efendim
İyiyim kuzummm cok sukur
oohhh en sevdiğimm

iyiyiz hacı sen nasılsın dekmeliyyor mu evlat
Ahahhah dun 1 pıt hissettm, ayyy dedm ama bilmiyorum o mu tıkladı
Ne gerzek anlayissiz insanlar var yaaa
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Daylosun yine asiri yogun yavrum sorma
dayler dayler im daylerim de eskisi gibi sık sık girmiyo artikin arada bı görünüp kayboluo
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralar dun tam okuyordum yarida kaldım hop yine çıktım. Hep bir seyler yetiştirmeye çalışıyorum mesleki anlamda, projeler, çalışmalar. Biraz kendim de kasiniyorm, 1 aya hafifleyecegim yapmam gereken is listesini gorseniz var yaaa
Kizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur mu
Evet bakalım 4. güne çıkacak mıyım
Şu an sanki karnımda gaz var gibi şiş iki avucumun içi yanıyor bakalım regl mi bebek mi
İnsallahhhh bebiiisssstirrrr aminnnnnn
Insallah canim ❤

Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim

Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef

Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinz
O yüzden yarın ola hayrola diyorum canım
Yalnız bu hava kesesi şişen kuş öldü
Eşim ne kadar üzüldü ya rakı içiyor suratı beş karış keşke vermeseydik kuşu kvye
Off yaaaa kiyamam... Kuzum benim de bir kusum vardi, ic kuruma hastalığndan oldu, maalesef bazen onune gecilmyor
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyor benim de daha haziranın ilk haftasi, merak ediyorum cok

Neynnn... Holdingmi kurdun gııı
Özleddiiim özleeeedim

nerdesiniz looooooo
Bunlar gece kuşu genelde akmoş

Aynen oyle bizim is 7 gun var ama ben 5gun calisiyorum neyse ki sadece cumartrsi planliyorlar pazar pazartesi bos oluyorum
Oooo cok havalısın baby

Sagol daylosum her sey ust uste geldi biliyorsunuz ondan modum iyice düştü

Neynnn... Holdingmi kurdun gııı

Bunlar gece kuşu genelde akmoş

Oooo cok havalısın baby
Yok kuzum, meslekle alakali aktiflik iste, projeler, sosyal çalışmalar, paneller, yayınlar, toplantılar, zirveler, çalıştaylar
Elim karnımda az beklemedim ben o tıklamayı, günde bir kere oluyordu zaten. dayler dayler
Böyle bi ayyy yapiyo insan kayınvalidemleydik noldu diyo pit yapti dedim, yaa ben sana dedim hissedersin diye dedi basladi sevmeye karnimi, o benden heyecanli
Sagol daylosum her sey ust uste geldi biliyorsunuz ondan modum iyice düştü
Biliyorum kuzum ama düzelecek, hiç sıkma kendini...bazen o kadar ust uste geliyor ki hic geçmeyecek sanıyor insan ama gececek

Çocukta yaparım kariyerde

Olmuyor hayali güzel .

Ben uykuyu cok seviyorum hamile olunca keisn 7/24 uyurum diyordum uyuyamiyorsun uyutmuyor hele sonlariii o son 2 ayi hepiniz mi yasayinda söylene söylene spkür edin
İnşallah kusummm olsunda soylenelim valla yaa napiosun nasılsın bebiş nasıl buyudunuz mu
Haydi bakalım inşallah bı haftaya daha fazla gorcez seni

Insallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim var
Kuzum düzelmedimi aranız

Zaten eksikliğin cok belli akmoş
Yok balusum ya maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…