- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.121
Ahahahhahahh kiz bende beny aparim ne var ya 14 yasinda ki bebeler catir catir yapiyor kafasindqydimOlamazbütün olay sende bitiyor çünkü yoksa benim kocam da gayet kibar davranmıştı
Olmuyor hayali güzel .Napim bacım yaa bakalım belki hamileliğimde hep uyku olur
Az kaldi yakinda onu da yaparmaç sesi duymadk ya tühhh
Benm suçum yok bulutum hep bu @bir mucizee beni kışkırttı
Kuzum evet sadefe göğsün değil ileride mesela karnın şiştiğinde birden inmişte hissedebilirsin.. Öyle şeyler oluyor telaş etme.. Ben minnoşumu 18. Haftamda hissetmiştim.. Ama panik olma ilk gebeliklerde 22-24 haftaya kadar yolu var..
Zaten erken hissetsen bile öyle hergn hssetmieceksin hssetmeynce telaş yapma.. 28-30 haftaya kadar düzenli hareket etmiyorlar.. Bebek büyüdükçe hareketleri düzene giriyor
Yani şuan sorun yoktur merak etme :)
Anaamm ciddimi
Kız yazmayı öğret belki bizimle takılcak
Kız tek tereyağı oydu.. Ondan snra fısss
Ben sadece kavga ettikleri için savaşmayn sevişin dedim
Sen beni yoldan çıkardın
Naber beybitomAz kaldi yakinda onu da yapar
Iyi kuzu calisicam birazdan. Senden naberNaber beybitom
HaftasonudamıIyi kuzu calisicam birazdan. Senden naber
İyiyim kuzummm cok sukurİyiyiz sen nasılsınız efendim
Ahahhah dun 1 pıt hissettm, ayyy dedm ama bilmiyorum o mu tıkladıoohhh en sevdiğimm
iyiyiz hacı sen nasılsın dekmeliyyor mu evlat
Ne gerzek anlayissiz insanlar var yaaaValla kış geri döndü
Bahar yağmuru gibi değil
Kesinlikle tatlım anamız ağlıyor
Salı günü, vatandaş gelip kapanma olmasına rağmen işi yapılmadı diye avazı çıktığı kadar bağırdı. sen bunu yapmak zorundasın işin ne diyor. En sonunda müdür kalktı yerinden buyur otur sen yap işi dedi
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artikÖzet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
İnşallah tiroidim istedikleri aralığa gelip orda kalır, rahim de istenilen kalınlığa ulaşır da hatırlısıyla sağlıkla ilerler tüm süreç
Daha denemedim. Biraz ısınsın diye dışarda bekletiyorum, boğazım aşırı hassas soğuk yiyip içemiyorum hiç. Yorumlarım deneyince ama görüntü olarak daha sıkıntısız gibi.
Daylosun yine asiri yogun yavrum sormaAmannnn oda psikoloji bozar nurum
Ben zaten 4-5gibi uyanıorm o kedi benim olsaydı sorun olmazdı
Kedileri seviorm ama gebelikte uzak duruorm
Ohhh nöööööööö
Nöööö nurum nöööö
Yinemi herkes raporlu ya..
Bu işler hep sana kalıo parem
İyigeceler tavşanımın anası
Bu şakamı.. Bu nedir ya
Oley beeeeeee
Üzüldüpüne değdimi heee
Değdimiiii
Şimdi dövecem seniii
Neyseki bu sefer cocukları koycaklar dedin
Selam abla.. Nasılsın bugn
Dayloşşş
İyiyiz canımlar... Sen nasılsın nerdesn
@MNbeyaz
Özetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Biz eşime o testi yaptırmadk bile düşin..
Yani artık olumsuz bakmak yok demi canımcım
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralardayler dayler im daylerim de eskisi gibi sık sık girmiyo artikin arada bı görünüp kayboluo
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur muKizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
İnsallahhhh bebiiisssstirrrr aminnnnnnEvet bakalım 4. güne çıkacak mıyım
Şu an sanki karnımda gaz var gibi şiş iki avucumun içi yanıyor bakalım regl mi bebek mi
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinzInsallah canim ❤
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef
Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
Off yaaaaO yüzden yarın ola hayrola diyorum canım
Yalnız bu hava kesesi şişen kuş öldü
Eşim ne kadar üzüldü ya rakı içiyor suratı beş karışkeşke vermeseydik kuşu kvye
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyorMaşallah Allah bağışlasınİnsanın aklına geliyor ister istemez ama bencede bir şey olsa sinyal olurdu dimi perşembe günü kontrol.o zamana kadar kafamı oyalamaya çalışıyorum şimdi eşim işe gitti.o gidince daha tedirginim
Aynen oyle bizim is 7 gun var ama ben 5gun calisiyorum neyse ki sadece cumartrsi planliyorlar pazar pazartesi bos oluyorumHaftasonudamı
Neynnn... Holdingmi kurdun gıııİyiyim kuzummm cok sukur
Ahahhah dun 1 pıt hissettm, ayyy dedm ama bilmiyorum o mu tıkladı
Ne gerzek anlayissiz insanlar var yaaa
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Daylosun yine asiri yogun yavrum sorma
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralardun tam okuyordum yarida kaldım hop yine çıktım. Hep bir seyler yetiştirmeye çalışıyorum mesleki anlamda, projeler, çalışmalar. Biraz kendim de kasiniyorm, 1 aya hafifleyecegim yapmam gereken is listesini gorseniz var yaaa
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur mu
İnsallahhhh bebiiisssstirrrr aminnnnnn
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinz
Off yaaaakiyamam... Kuzum benim de bir kusum vardi, ic kuruma hastalığndan oldu, maalesef bazen onune gecilmyor
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyorbenim de daha haziranın ilk haftasi, merak ediyorum cok
Bunlar gece kuşu genelde akmoşÖzleddiiim özleeeedim
nerdesiniz looooooo
Oooo cok havalısın babyAynen oyle bizim is 7 gun var ama ben 5gun calisiyorum neyse ki sadece cumartrsi planliyorlar pazar pazartesi bos oluyorum
Sagol daylosum her sey ust uste geldi biliyorsunuz ondan modum iyice düştüİyiyim kuzummm cok sukur
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Kuzum, oyle yogunum ki bu aralardun tam okuyordum yarida kaldım hop yine çıktım. Hep bir seyler yetiştirmeye çalışıyorum mesleki anlamda, projeler, çalışmalar. Biraz kendim de kasiniyorm, 1 aya hafifleyecegim yapmam gereken is listesini gorseniz var yaaa
Canim benim, insallah yoluna girecek, aileler de duysa onlar da yasiyor bu surecleri, anlayisla karsilayacaktir uzulme olur mu
Bazen hepmz yaşıyoruz canim, simdi duygularin yogun ama eminim sakinleseceksinz, konusacaksinz
Off yaaaakiyamam... Kuzum benim de bir kusum vardi, ic kuruma hastalığndan oldu, maalesef bazen onune gecilmyor
Her sey yolundadir canimm, ara verince insan cidden merak ediyorbenim de daha haziranın ilk haftasi, merak ediyorum cok
Ah ahhh bend egece kusuydum bi aralar artik ama nerde zaman orda yat uyuNeynnn... Holdingmi kurdun gııı
Bunlar gece kuşu genelde akmoş
Oooo cok havalısın baby
Yok kuzum, meslekle alakali aktiflik iste, projeler, sosyal çalışmalar, paneller, yayınlar, toplantılar, zirveler, çalıştaylarNeynnn... Holdingmi kurdun gııı
Bunlar gece kuşu genelde akmoş
Oooo cok havalısın baby
Elim karnımda az beklemedim ben o tıklamayı, günde bir kere oluyordu zaten.dayler dayler
Biliyorum kuzumSagol daylosum her sey ust uste geldi biliyorsunuz ondan modum iyice düştü
Kuzum düzelmedimi aranızSagol daylosum her sey ust uste geldi biliyorsunuz ondan modum iyice düştü
Zaten eksikliğin cok belli akmoşAh ahhh bend egece kusuydum bi aralar artik ama nerde zaman orda yat uyu
Çocukta yaparım kariyerdeYok kuzum, meslekle alakali aktiflik iste, projeler, sosyal çalışmalar, paneller, yayınlar, toplantılar, zirveler, çalıştaylar
Böyle bi ayyy yapiyo insan kayınvalidemleydik noldu diyo pit yapti dedim, yaa ben sana dedim hissedersin diye dedi basladi sevmeye karnimi, o benden heyecanli
Biliyorum kuzumama düzelecek, hiç sıkma kendini...bazen o kadar ust uste geliyor ki hic geçmeyecek sanıyor insan ama gececek
İnsss darisi yl ve doktorayaÇocukta yaparım kariyerde
İnşallah kusummm olsunda soylenelim valla yaaOlmuyor hayali güzel .
Ben uykuyu cok seviyorum hamile olunca keisn 7/24 uyurum diyordumuyuyamiyorsun uyutmuyor hele sonlariii o son 2 ayi hepiniz mi yasayinda söylene söylene spkür edin
Haydi bakalım inşallah bı haftaya daha fazla gorcez seniİyiyim kuzummm cok sukur
Insallah inşallah mutlu oluruz artik cok ihtiyacim varYok kuzum, meslekle alakali aktiflik iste, projeler, sosyal çalışmalar, paneller, yayınlar, toplantılar, zirveler, çalıştaylar
Böyle bi ayyy yapiyo insan kayınvalidemleydik noldu diyo pit yapti dedim, yaa ben sana dedim hissedersin diye dedi basladi sevmeye karnimi, o benden heyecanli
Biliyorum kuzumama düzelecek, hiç sıkma kendini...bazen o kadar ust uste geliyor ki hic geçmeyecek sanıyor insan ama gececek
Yok balusum ya maalesefKuzum düzelmedimi aranız
Zaten eksikliğin cok belli akmoş
Yok canım dün leke geldiği için yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?