Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uykular bana haram uyuyamiommmm bu ilacın yan etkisi mi bilmiyorum ama yok yatiom zorla uyuyim diye yok
Ayy uyuyamamk cok kotu( yan etki olabilir. Papatya cayi varsa o uykunu getirebilir. Ay dön dön insan kafayi yer. Ben de gozumu acamiyorum. Tv izlerken gunduz uyuyakladim. Isim var bin tane yapamiorm. Of ki of

Ayy uyuyamamk cok kotu( yan etki olabilir. Papatya cayi varsa o uykunu getirebilir. Ay dön dön insan kafayi yer. Ben de gozumu acamiyorum. Tv izlerken gunduz uyuyakladim. Isim var bin tane yapamiorm. Of ki of
Bana bitki çayları yasak malesef bende uyuyakalmak istiyorum artikin

Bilmiyorum öğleden sonra kalktığım için uyku düzenim bozuldu sanırım bir de eşim vardiyaya geçti evde yok tek uyumak hiç içimden gelmiyor
Of o duzenler bozulunca kotu oluyo. Ben de aksam erkenden uyuyorum sabah 6da ise gidecek gibi uyaniyorum sonra butun gun uyukluyorum. Benim de oyle sacma sapan bu ara..

İnternet yasağını demiştim ama diğer yasağın kalkmasını sölemen daha iyi oldu
Ohhhh yeahh baby
O biter mi yiaaa!!! Instagram'a bile sınır koymuş. Delirdin herhalde dedim. Bir dene bakalım, zaten çok girmiyormuşsun diyor ahshdj
Ohooo bir mucizee ye kalsa şimdiden başlayayım aynen kuzum bı sokulsun de sonrasında başlarım zaten ilk gün hep sonradan geliyor o yüzden ilk günü saymiyo benim Dr amacam
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben öyle biliyorum yani. Önce rahim duvarı inceliyor, doktor şöööyle bir bakıyor her şeye. İnceyken başlıyor tedaviye. Sonra kalınlaştırma çalışmaları... Yumurta takibi kadar katı bir tedavi değil galiba bu. Beni 4. gün çağırdılar mesela
Canimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
İnşallah Ajan D.'cim. Her şey hayırlısıyla olsun da sıra sıra dizilelim arkanıza
Yine napıyo bu kurtlu Nurzfr ? Raat dur kız yerinde aa aaa aaaa aaaaa

Benim yumurta takibi de katı diildi ki bı kere cagirdiydi yine öyle olacak o zaman iyi bari sürekli hastaneye gitmicem... Netten araştırma yapiom diye mi acaba şikayet edecekti hatirlamiomkisabah ezanını dinledikten sonra biraz dalmışım şimdi yine uyandım offf

günaydın

bugün rüyamda habire gebelik testi yapıyodum çift çizgi çıkıyodu.inanmıyodum olmaz bu test bozuk diye diye 4 5 tane daha yapıyodum.
zavallı ben gerçekte çıksa nasıl olurdu kim bilir

Dizin valla kiz hepsi birlikte buyur ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…