- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.221
Ayy uyuyamamk cok kotuUykular bana haram uyuyamiommmmbu ilacın yan etkisi mi bilmiyorum ama yok yatiom zorla uyuyim diye yok
Bana bitki çayları yasak malesefAyy uyuyamamk cok kotu( yan etki olabilir. Papatya cayi varsa o uykunu getirebilir. Ay dön dön insan kafayi yer. Ben de gozumu acamiyorum. Tv izlerken gunduz uyuyakladim. Isim var bin tane yapamiorm. Of ki of
Haa ayy dogru.. Vallhi eninde sonunda uyicaksin bosver uyuyamiyorum dedikce hortluyo insan. Birak bu gece de oyle olsun napalim.. insallah biraz da.olsa uykunu alirsinBana bitki çayları yasak malesefbende uyuyakalmak istiyorum artikin
İnşallah bakalımHaa ayy dogru.. Vallhi eninde sonunda uyicaksin bosver uyuyamiyorum dedikce hortluyo insan. Birak bu gece de oyle olsun napalim.. insallah biraz da.olsa uykunu alirsin
Goruyorum ki hala uyuyamamissinİnşallah bakalım
A aa noluyosunuz kizlar yahhu?Uyuyamayanlar da ben varımiyi geceler
Bilmiyorum öğleden sonra kalktığım için uyku düzenim bozuldu sanırım bir de eşim vardiyaya geçti evde yok tek uyumak hiç içimden gelmiyorA aa noluyosunuz kizlar yahhu?
Of o duzenler bozulunca kotu oluyo. Ben de aksam erkenden uyuyorum sabah 6da ise gidecek gibi uyaniyorum sonra butun gun uyukluyorum. Benim de oyle sacma sapan bu ara..Bilmiyorum öğleden sonra kalktığım için uyku düzenim bozuldu sanırım bir de eşim vardiyaya geçti evde yok tek uyumak hiç içimden gelmiyor
O biter mi yiaaa!!! Instagram'a bile sınır koymuş. Delirdin herhalde dedim. Bir dene bakalım, zaten çok girmiyormuşsun diyor ahshdjİnternet yasağını demiştim ama diğer yasağın kalkmasını sölemen daha iyi oldu
Ohhhh yeahh baby
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben öyle biliyorum yani. Önce rahim duvarı inceliyor, doktor şöööyle bir bakıyor her şeye. İnceyken başlıyor tedaviye. Sonra kalınlaştırma çalışmaları... Yumurta takibi kadar katı bir tedavi değil galiba bu. Beni 4. gün çağırdılar meselaOhooobir mucizee ye kalsa şimdiden başlayayım aynen kuzum bı sokulsun de sonrasında başlarım zaten ilk gün hep sonradan geliyor o yüzden ilk günü saymiyo benim Dr amacam
İnşallah Ajan D.'cim. Her şey hayırlısıyla olsun da sıra sıra dizilelim arkanızaCanimm insallah cok guzel olacak bak sonuclar güzel güzel gelmeye başlamış, bundan sonra cok azcik kaldi artik
Yine napıyo bu kurtluSeni @NealStreet şikayet ederm
Benim yumurta takibi de katı diildi ki bı kere cagirdiydi yine öyle olacak o zaman iyi bari sürekli hastaneye gitmicem... Netten araştırma yapiom diye mi acaba şikayet edecekti hatirlamiomkiO biter mi yiaaa!!! Instagram'a bile sınır koymuş. Delirdin herhalde dedim. Bir dene bakalım, zaten çok girmiyormuşsun diyor ahshdj
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben öyle biliyorum yani. Önce rahim duvarı inceliyor, doktor şöööyle bir bakıyor her şeye. İnceyken başlıyor tedaviye. Sonra kalınlaştırma çalışmaları... Yumurta takibi kadar katı bir tedavi değil galiba bu. Beni 4. gün çağırdılar mesela
İnşallah Ajan D.'cim. Her şey hayırlısıyla olsun da sıra sıra dizilelim arkanıza
Yine napıyo bu kurtluNurzfr ? Raat dur kız yerinde aa aaa aaaa aaaaa
Testi mi yenileyip durcan gerçekte olsa.günaydın
bugün rüyamda habire gebelik testi yapıyodum çift çizgi çıkıyodu.inanmıyodum olmaz bu test bozuk diye diye 4 5 tane daha yapıyodum.
zavallı ben gerçekte çıksa nasıl olurdu kim bilir
bi kere yenilerdim sonra kan verirdimTesti mi yenileyip durcan gerçekte olsa.
Ben idrar testi yapmicambi kere yenilerdim sonra kan verirdim
seninkini dr koyacağı için yine dr bakacakBen idrar testi yapmicam
Yok kuzum erken bakanlar var Dr un söylediği test günü eğer egl gelmezse gidip kandan baktircam fobi oldu bende idrar testlerine karşı hep tek çizgi gorecekmisim gibi geliyoseninkini dr koyacağı için yine dr bakacak
Kanda pozitif çıkarsa belki öyle yaparım sırf çift çizgiyi görmek içinseninkini dr koyacağı için yine dr bakacak
Dizin valla kiz hepsi birlikte buyur ohhh misssO biter mi yiaaa!!! Instagram'a bile sınır koymuş. Delirdin herhalde dedim. Bir dene bakalım, zaten çok girmiyormuşsun diyor ahshdj
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben öyle biliyorum yani. Önce rahim duvarı inceliyor, doktor şöööyle bir bakıyor her şeye. İnceyken başlıyor tedaviye. Sonra kalınlaştırma çalışmaları... Yumurta takibi kadar katı bir tedavi değil galiba bu. Beni 4. gün çağırdılar mesela
İnşallah Ajan D.'cim. Her şey hayırlısıyla olsun da sıra sıra dizilelim arkanıza
Yine napıyo bu kurtluNurzfr ? Raat dur kız yerinde aa aaa aaaa aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?