- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.241
Bu da mantikli bakKanda pozitif çıkarsa belki öyle yaparım sırf çift çizgiyi görmek için
bu sefer çift görceksin Allah n izniyle :) rüyamda yaptıklarım bi de erken egebelik testiydiYok kuzum erken bakanlar var Dr un söylediği test günü eğer egl gelmezse gidip kandan baktircam fobi oldu bende idrar testlerine karşı hep tek çizgi gorecekmisim gibi geliyo
Bebekten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.Len akşam yaptım sabah yaptım koca kaçıyor artık
Dimi bencede öyle yapayımBu da mantikli bak
İnşallah kusum az önce bı kadının hikayesini okudum baya uzun yazmış aslında çilekli dondurma diye başlayınca kesin bı mucizelik bu hikaye dedim ama okudukça her paragrafta hüngür hüngür ağladım Allah'ım nelerle siniyor dedim ben daha hiç gebelik oluşmadı diye ağlarken çoğu dış gebelik yüzünden ölümden donuyorbu sefer çift görceksin Allah n izniyle :) rüyamda yaptıklarım bi de erken egebelik testiydi
Sen ona dayanip da yapmazsan bravoooooo brrrrraaavooooooooDimi bencede öyle yapayım
İnşallah kusum az önce bı kadının hikayesini okudum baya uzun yazmış aslında çilekli dondurma diye başlayınca kesin bı mucizelik bu hikaye dedim ama okudukça her paragrafta hüngür hüngür ağladım Allah'ım nelerle siniyor dedim ben daha hiç gebelik oluşmadı diye ağlarken çoğu dış gebelik yüzünden ölümden donuyor
Ayaklar havaya cukucumKritik bi hareket diye dusunuyorum . Baya boyle duvara daya dur oyle. Insallah gelsin bu ay bebik
Yapmam idrar testi direk kanı beklicemSen ona dayanip da yapmazsan bravoooooo brrrrraaavoooooooo
AbooooO biter mi yiaaa!!! Instagram'a bile sınır koymuş. Delirdin herhalde dedim. Bir dene bakalım, zaten çok girmiyormuşsun diyor ahshdj
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben öyle biliyorum yani. Önce rahim duvarı inceliyor, doktor şöööyle bir bakıyor her şeye. İnceyken başlıyor tedaviye. Sonra kalınlaştırma çalışmaları... Yumurta takibi kadar katı bir tedavi değil galiba bu. Beni 4. gün çağırdılar mesela
İnşallah Ajan D.'cim. Her şey hayırlısıyla olsun da sıra sıra dizilelim arkanıza
Yine napıyo bu kurtluNurzfr ? Raat dur kız yerinde aa aaa aaaa aaaaa
Hayır olsun inş mucizem...günaydın
bugün rüyamda habire gebelik testi yapıyodum çift çizgi çıkıyodu.inanmıyodum olmaz bu test bozuk diye diye 4 5 tane daha yapıyodum.
zavallı ben gerçekte çıksa nasıl olurdu kim bilir
bebek olsaydı hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli de ona da bi çare bulurdukBebekten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.BÖ-2020 / BS-2021
aynen yaa..kötünün kötüsü varDimi bencede öyle yapayım
İnşallah kusum az önce bı kadının hikayesini okudum baya uzun yazmış aslında çilekli dondurma diye başlayınca kesin bı mucizelik bu hikaye dedim ama okudukça her paragrafta hüngür hüngür ağladım Allah'ım nelerle siniyor dedim ben daha hiç gebelik oluşmadı diye ağlarken çoğu dış gebelik yüzünden ölümden donuyor
İnşallah baloşumAboooo
Enişte fena fena
Hayır olsun inş mucizem...
Aç bir angara havası..bebek olsaydı hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli de ona da bi çare bulurduk
aynen yaa..kötünün kötüsü var
İnşallah baloşum
yok yaa çalışıyorum bugünAç bir angara havası..
Oyna kendine gel
Kahvalti yaptim canim oturuyorum oyle sen napion
Ohhh afiyet olsun napiyim uyuyabilir sen uyumayı denicem.. naptınız düzeltiniz mi durumlariKahvalti yaptim canim oturuyorum oyle sen napion
Biraz cozuldu gibi nuriskom bakalim toparlanacakmi biraz dahaOhhh afiyet olsun napiyim uyuyabilir sen uyumayı denicem.. naptınız düzeltiniz mi durumlari
Toparlanır kuzum sen içini ferah tutBiraz cozuldu gibi nuriskom bakalim toparlanacakmi biraz daha
İkisinede cok üzülüom
Ee pazar bugn?yok yaa çalışıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?