Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyuyacam diyip uyuyamadım bari olumlu pozitif şeyler okuyayim dedim onlara bile ağlıyorum bu ilaçlar mahvetti beni çok duygusallastim ya deli gibi ağlıyorum

Evet cnm.. Herifte siyaset felan izlio beni saldı
Uyuyacam diyip uyuyamadım bari olumlu pozitif şeyler okuyayim dedim onlara bile ağlıyorum bu ilaçlar mahvetti beni çok duygusallastim ya deli gibi ağlıyorum
Sen şimdiden ağlıosan gebeyken sana yaklaşmayalm
Ay cok şükür bende öyle alınganlık vs vs hiç yaşamadm
Duygusallık kısa süre geldi geçti

Evet cnm.. Herifte siyaset felan izlio beni saldı

Sen şimdiden ağlıosan gebeyken sana yaklaşmayalm
Ay cok şükür bende öyle alınganlık vs vs hiç yaşamadm
Duygusallık kısa süre geldi geçti
İnsan sevinir mutlu olur dimi ama ben ağlamaya veriyorum kendimi herifim görmesin diye de sikiyorum kendimi ağlarken valla çok fena oldum yaa iyice birikti ondan dalıyorum bu kadar ya da artık ilaçlardan dolayı çok hassaslastim
İyi bari salmış seni en azından iyi olmuş.. transfer sürecinde ne yedin ne içtin bacım nar suyu dışında şimdi Bülent tıraş in makalesini okudumda hergun kivi ananas muz kabak çekirdeği ceviz kayısı falan yazmış

Ananas yemedim ananas konusunda çelişkili yorumlar oldu... Riske etmedm..
Trabsfer sürecine kadar sadece nar ve nar suyu tükettim..
Transfer olunca zaten kan sulandırıcı kullandığım için nar suyunu bıraktm..
Bol bol kavrulmamış kabak çekirdeği yedim.. Ceviz yedm..
Günde aç karna kahvaltıdan önce 3 tanr kuru kayısı tükettim kabız olmamak için
Ikınmayı önermiyorlar..
Ve asla sıcak suyla duş almadm :)

@NealStreet etiketliyim okur oda

İlk üç gün içinde duş almayın demişler sen ne zaman aldın dusu ben zaten sürekli kabızlık sıkıntısı çekiyorum kuru kayısı gün kurusu hiç fayda etmiyor bana karpuz iyi geliyo karpuz yesem nolurki

Kabızlık bende yıllardır var.. Ama bol bol su ve kayısı ile işi kurtarmıştım nurum
Ikınmada ne yapıosan yap
Bana 5 gn duş alma demişlerdi Allahım delirmiştim ama zaten evde olduğum için sorun etmedim almadm.. Alıncada sıcak suyla almadm.. Hala sıcak suyla duş almıorm mesela.. Ilık :)

Ben normalde kaynar suda duş alırdım, üzerimden duman çıkardı yaz kış. Sıcak duş alamamak beni bitirdi aylardır, o kadar üşüyorum ki ılık suda.
Duş alasım gelmiyo, hergün duş alacağıma belki iki üç günde bir alıyorum sırf bu yüzden.
Bal0ncuk

Yaz geldi zaten sıcak suyla alınmıyor duş bende ılık alıyorum o yüzden o konuda zorlanmam ama bizim çok saçma salak bir banyomus var herif sırf banyoyu bahane edip annede kalalım diye tutturuyo beni deli ediyo napicam bilmiyorum orada onca gün kalıp da negatif i görürsek diye aklım cikiyo en azından kendi evimde olsam hiç soylemeyiz bile

Evet ben yazn değil ama kışın kaynar su ckk severm
Transfer sürecimde kışa denk gelmişti cok zorlandım üşüdüm titredim ama dayandm
Şimdi ise zateb vücudun gevşememesi lazm yine sıcak suyla alamıorm

Bence asla kabul etme..
Kendi evinde kal o süreçte...
Yada kendi annende..

Sanki eskiden çalışmıodn tatildin pazarları bacı
yanımdaki hatun izin kullanmıyodu kullansa bile ayda bir ya da 15 gün de bir kullanıyodu.o yüzden ben hep pazar kullanıyodum.şimdi her hafta kullanıyo.bir cumartesi ben bi pazar o bi pazar ben cumartesi o değişimli kullanıyoz.
bi bebem olsa çıksam çalışmak istemiyom evimin kadını çocuklarımın anası olasım var

Bebeğin 40ı çıktıktan sonra tatil planlamak istiyoruz ama güvenemiyoruz otellere..
Pandemin bu kadar azaldığına inanmıoruz cnkü
Gitmezsemde aklımı kaçırcam ama

Kendi annemde kalmam hiç mümkün diil beş altı saatlik yol gitmem gerek onu hayatta kabul etmez bı yemek sıkıntı onuda masanın üstüne herşeyi çıkarıp oradan kullanmayı düşünüyorum aslında herşeyi planladım ama banyo küvet baya yüksek bizim nasıl yaptılarsa kayar düşersin oraya çıkacak diye zorlarsin diyip duruyo hem dışarda orda daha rahat yürüyüş yaparmisim bahçede KV nin ev duzayak hemen kapıdan çık bahçe bizimki dördüncü kat merdiven inip çıkmayacakmissin o süreçte diyo kendide yapmış araştırmalarını

Çalışmadanda insan sıkılıo le beben olsa bile

Bacm seninki patavatsız kv... Eğer bana hizmet eder.. Beni kaldırmaz.. Kırmazda diosan git..
Ama gerileceksen vs gitme

Bebeğin 40ı çıktıktan sonra tatil planlamak istiyoruz ama güvenemiyoruz otellere..
Pandemin bu kadar azaldığına inanmıoruz cnkü
Gitmezsemde aklımı kaçırcam ama
Ev şeklinde daire şeklinde düşünseniz o da mı sıkıntı bilemedim ki bana kalsa direk çadır kendi çadırınla gitcen gelcen temiz iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…