- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.281
Bebekle çadırEv şeklinde daire şeklinde düşünseniz o da mı sıkıntı bilemedim ki bana kalsa direk çadır kendi çadırınla gitcen gelcen temiz iş
Hiç bilemiyorum işte sıkıntı orda bana beş sene bekleseydiniz ya diyen bı insan görünceye bahane ettim ama o da bu süreçte evinde kalıyormuş kanaması çok olmusmus ondan rapor almış ama annesinde kalmiyo şaşırdım ben niye stres olayım gidipte annemde aklım sende kalmasın git diyo kafayı yicem onun stresine girdimBacm seninki patavatsız kv... Eğer bana hizmet eder.. Beni kaldırmaz.. Kırmazda diosan git..
Ama gerileceksen vs gitme
Ayyy şuan hayal ettim de çok hoşuma gitti bu fikir benim ama seneye anca yapicam ki o zamanda benim bebiş dört beş aylık olacakBebekle çadır
yok yaaa..sıkılırsam o zaman düşünürüzÇalışmadanda insan sıkılıo le beben olsa bile
Hayırlısı olsun inşallah kusummmhaa bi de varya 3 gündür sürekli bissürü çocuk görüyorum rüyamda.5 6 tane birinde bana bırakıvermişler ben bakmam gerek ama benim çocuklarım oluyo sonra nasıl bakcam ben bunlara diye düşünüyodum iki gün böyleydi.dün de ablamın çocuklarını gördüm en küçüğünü seviyodum ne kadar büyümüüş diye.aslında kafama çok takmıyorum libidom geldikçe fıt fıt yapıyoruzama aklımda hiç bu ay olur olacak diye düşünce yok.tek düşündüğüm tüp dr ulaşım parası vs
İyide cnm o zaman evinde kal ama enişte yoken duşa girme bemceHiç bilemiyorum işte sıkıntı orda bana beş sene bekleseydiniz ya diyen bı insan görünceye bahane ettim ama o da bu süreçte evinde kalıyormuş kanaması çok olmusmus ondan rapor almış ama annesinde kalmiyo şaşırdım ben niye stres olayım gidipte annemde aklım sende kalmasın git diyo kafayı yicem onun stresine girdim
Ben cok dua ettm ya üçüz olsn diehaa bi de varya 3 gündür sürekli bissürü çocuk görüyorum rüyamda.5 6 tane birinde bana bırakıvermişler ben bakmam gerek ama benim çocuklarım oluyo sonra nasıl bakcam ben bunlara diye düşünüyodum iki gün böyleydi.dün de ablamın çocuklarını gördüm en küçüğünü seviyodum ne kadar büyümüüş diye.aslında kafama çok takmıyorum libidom geldikçe fıt fıt yapıyoruzama aklımda hiç bu ay olur olacak diye düşünce yok.tek düşündüğüm tüp dr ulaşım parası vs
Benm 5 aylk olana kadar kış gelio işteAyyy şuan hayal ettim de çok hoşuma gitti bu fikir benim ama seneye anca yapicam ki o zamanda benim bebiş dört beş aylık olacak
Butik oteller nasıl kardesimgil balayına öyle gittilerdi muglaya akyakaya çok memnun kaldılar pandemi de gitmişlerdi bideİyide cnm o zaman evinde kal ama enişte yoken duşa girme bemce
Ben cok dua ettm ya üçüz olsn die
Ondan üçüzin olcak
Benm 5 aylk olana kadar kış gelio işte
Cnm seçenek cok bulunur var cok cici yerlerButik oteller nasıl kardesimgil balayına öyle gittilerdi muglaya akyakaya çok memnun kaldılar pandemi de gitmişlerdi bide
Hayır havuz olmazzz. Havuzu çıkar aklından kendini dusunmiosan premsesimizi düşün denize girsin hem denizde mikrop yaşamazCnm seçenek cok bulunur var cok cici yerler
Ama işte virüse güvenilmilr
Bide ben deniz değilde habuz severim ya.. Herifte havuz olmaz virüste dio
OffHayır havuz olmazzz. Havuzu çıkar aklından kendini dusunmiosan premsesimizi düşün denize girsin hem denizde mikrop yaşamaz
Offlama bu sene öyle idare ediceksin yapacak bişi yok bı sonraki seneye virüs mirus kalmaz zaten piyasa da normal grip gibi bişey dönüşecek bu o zaman git havuzuna şimdi deniz olursa git
Bilemedim ki kuzum ben şimdi bile kullanmiom hatta hiç kullanmadımTüm kozmetik ürünlerimiz piyasaya sunulmadan önce şirket politikalarımız ve Avrupa Birliği kanunları gereği güvenlik ve cilt uyumu testlerinden geçmektedir. Bu testlerimizde kozmetik ürünlerimizin çoğunun hamile olabilecek kadınlar tarafından da kullanılabileceği göz önünde bulundurulmaktadır. Bu yüzden tüm ürünlerimiz, hamile ve emziren kadınların kullanımına uygundur. Dikkat edilmesi gereken tek nokta ürünün emzirme bölgelerinde kullanılmamasıdır. kaynak: nivea.com.tr
diyor sitede. Acaba güvenmeli miyim? Cilt temizleme toniğini kullansam mı?
Ben de hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum, sadece arada niveanın dudak kremini sürüyodum çok çatlak olunca ama, cildim hormonlardan falan mı bilmiyorum, biraz sıkıntılı olmaya başladı.Bilemedim ki kuzum ben şimdi bile kullanmiom hatta hiç kullanmadım
Özellikle gece yatarken yapiom ama sabah kalktığımda diil gece emdim yüzüm diyeBen de hamile kaldığımdan beri kullanmıyorum, sadece arada niveanın dudak kremini sürüyodum çok çatlak olunca ama, cildim hormonlardan falan mı bilmiyorum, biraz sıkıntılı olmaya başladı.
Bunları kullanamıyorum, güneş kremi pek önermiyolar, makyaj da yapamıyorum. Böyle kaldı.Olabilir kuzum hormonlar çok degisiyo ya bu dönemde ben kıl sabunu kullanıyorum hep sonrada bebek yağı sürüyorum sadece yüzüme
Özellikle gece yatarken yapiom ama sabah kalktığımda diil gece emdim yüzüm diye
Bilemedim ki hiçBunları kullanamıyorum, güneş kremi pek önermiyolar, makyaj da yapamıyorum. Böyle kaldı.
Sorunlu mu kayinvalde bacimKV ye gitmekte ısrarcı olursa herif burdan çıkmam kuzu merak etme stres olacam çünkü sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?