- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.581
Yok be tatlım ne bebeği test yaptım negatif ti. Bu ay çok gergin geçti. İçime attım çoğu şeyi.. Bazılarını burda anlattım... Yoruldum artıkBen de yakında 10 kilo alıcam izinden geliyorumalmamak için büyük savaş içindeyim. Pandeminin başında vermek için savaştaydım şimdi almamak için
Kız benimki ev hapsi oldu artık, 14 aydır evde çalışmaktan başka bir şey yaptığım yok. Bebek olaydı onun işleriydi alışverişleriydi heyecanıydı daha çekilir bir hal alırdı belki ama o da yok
Neyse sen iyisin ya önemli olan o hamişler önceliğimizdir
Paresilaaa 'cım canikom sen nasılsın? Seninki umarım bebiştir, bayağı da gecikmişsin
Bu arada benim yeni batım 02.06.2021 parecimmmm
Evet canım geçen ay inofolic kullanmıştım ama benim adam huysuzluk yaptı geçen ayı hiç değerlendiremedik, parayı çöpe attım yaniÇalışmalar devam edio demi bebek için
Aksaklık yk
Okudum canım bakabildiğimce, kayınvaliden sendeydi galiba di mi? gitti mi bari biraz kafan rahatladı mı? Kayınvaliden varken deneyebildiniz mi ki hemYok be tatlım ne bebeği test yaptım negatif ti. Bu ay çok gergin geçti. İçime attım çoğu şeyi.. Bazılarını burda anlattım... Yoruldum artık
Dün uyuyabildim ya bir gibi çok şükürSagol cnm dun sabah biraz lekelenmem olmustu. Bugun doktorla gorustum bisey olmaz cumartesi bakariz dedi. Sulalesi rahat oldugu ici . Insallah tekrar etmez o gune kadar.
Sen naptin uyku nasil
Bakamadım kuzum özel dersim vardı ne oldu ki
Olsun kuzum eğer o gelen yerleşme kanamasıysa bilemeyiz riske atma baktın baya geciktin Dr a git direk zaten o sana önce betahcg testi yapacak eğer yoksa regl söktürücü yazacakHemde ne boşa düşün olmadan bir paket bitti
Yapmam ya yanlış çıkmaz ki
Ve gitmiş
Ben dedimki cvp atma dedm direk şikayet et dedn ama gittişine göre cvp atmlş
Kuzum asıl sen nasılsın özledik
Gittiler çok şükür canımEvet canım geçen ay inofolic kullanmıştım ama benim adam huysuzluk yaptı geçen ayı hiç değerlendiremedik, parayı çöpe attım yanionun siniriyle boşverdim almadım bir daha ama deniyoruz bakalım. Birkaç küçük operasyon planlıyorum sağlıkla ilgili, bir de mali müşavirlik yeterlilik sınavına başvurumu yaptım. Ona çalışmaya başlıcam ve birkaç ay sonra sınava giricem. Düşünüyorum şimdi planlarım var ya kesin hamile kalırım diye. Çünkü hep çok istersin olmaz, vazgeçip planlar yaptığında olur ya
Okudum canım bakabildiğimce, kayınvaliden sendeydi galiba di mi? gitti mi bari biraz kafan rahatladı mı? Kayınvaliden varken deneyebildiniz mi ki hemkafamda deli sorular
Çarşamba gelmezse perşembe test yaparım kısmetse ptesi doktora giderim canım gelse de gelmese deOlsun kuzum eğer o gelen yerleşme kanamasıysa bilemeyiz riske atma baktın baya geciktin Dr a git direk zaten o sana önce betahcg testi yapacak eğer yoksa regl söktürücü yazacak
Hayırlısı kuzummGittiler çok şükür canım
İki günde bir denedik
Çarşamba gelmezse perşembe test yaparım kısmetse ptesi doktora giderim canım gelse de gelmese de
Senin regl devamo gelmedi mi ben kacirmisim? Daha once hic olmus muydi?Gittiler çok şükür canım
İki günde bir denedik
Çarşamba gelmezse perşembe test yaparım kısmetse ptesi doktora giderim canım gelse de gelmese de
Ayy bebek gelsinde.. Hiç olmadk zamanda gelsn boşver cnm..Evet canım geçen ay inofolic kullanmıştım ama benim adam huysuzluk yaptı geçen ayı hiç değerlendiremedik, parayı çöpe attım yanionun siniriyle boşverdim almadım bir daha ama deniyoruz bakalım. Birkaç küçük operasyon planlıyorum sağlıkla ilgili, bir de mali müşavirlik yeterlilik sınavına başvurumu yaptım. Ona çalışmaya başlıcam ve birkaç ay sonra sınava giricem. Düşünüyorum şimdi planlarım var ya kesin hamile kalırım diye. Çünkü hep çok istersin olmaz, vazgeçip planlar yaptığında olur ya
Okudum canım bakabildiğimce, kayınvaliden sendeydi galiba di mi? gitti mi bari biraz kafan rahatladı mı? Kayınvaliden varken deneyebildiniz mi ki hemkafamda deli sorular
Biri özelden kendisine saydırmş..bir mucizee ye nolduuuuj
Aynen yaaAyy bebek gelsinde.. Hiç olmadk zamanda gelsn boşver cnm..
Mali müşavirlik sınavı ooo
Gerçi o mesleğide öldürdüler ama bu ülkede heran herşey olabilir almakta yarar var
Biri özelden kendisine saydırmş..
Atışmışlar cevap vermeyeydi iyiydi
Ama knuştuğu biri değil yani tanımıoda..Aynen yaa
Niye saldiriyolarsa millet ego tatmin ediyo herhal burdaAma knuştuğu biri değil yani tanımıoda..
İlginç
Aynen canım herşeyin hayırlısıHayırlısı kuzumm
Gelmedi abla ya. Oldu da Bu kadar olmamıştı. Bakalım doktor ne diyecekSenin regl devamo gelmedi mi ben kacirmisim? Daha once hic olmus muydi?
Neyse artkNiye saldiriyolarsa millet ego tatmin ediyo herhal burda
Insallah guzel bi surpriz olurAynen canım herşeyin hayırlısı
Gelmedi abla ya. Oldu da Bu kadar olmamıştı. Bakalım doktor ne diyecek
Katre_g sen naptın görüşmeyeli hayat nasıl gidiyor
Yaaaa bu doğa resmen kendine aşık ederHaydi gelin
Ohh mis...Haydi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?