Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok be tatlım ne bebeği test yaptım negatif ti. Bu ay çok gergin geçti. İçime attım çoğu şeyi.. Bazılarını burda anlattım... Yoruldum artık

Çalışmalar devam edio demi bebek için
Aksaklık yk
Evet canım geçen ay inofolic kullanmıştım ama benim adam huysuzluk yaptı geçen ayı hiç değerlendiremedik, parayı çöpe attım yani onun siniriyle boşverdim almadım bir daha ama deniyoruz bakalım. Birkaç küçük operasyon planlıyorum sağlıkla ilgili, bir de mali müşavirlik yeterlilik sınavına başvurumu yaptım. Ona çalışmaya başlıcam ve birkaç ay sonra sınava giricem. Düşünüyorum şimdi planlarım var ya kesin hamile kalırım diye. Çünkü hep çok istersin olmaz, vazgeçip planlar yaptığında olur ya
Yok be tatlım ne bebeği test yaptım negatif ti. Bu ay çok gergin geçti. İçime attım çoğu şeyi.. Bazılarını burda anlattım... Yoruldum artık
Okudum canım bakabildiğimce, kayınvaliden sendeydi galiba di mi? gitti mi bari biraz kafan rahatladı mı? Kayınvaliden varken deneyebildiniz mi ki hem kafamda deli sorular

Sagol cnm dun sabah biraz lekelenmem olmustu. Bugun doktorla gorustum bisey olmaz cumartesi bakariz dedi. Sulalesi rahat oldugu ici . Insallah tekrar etmez o gune kadar.

Sen naptin uyku nasil
Dün uyuyabildim ya bir gibi çok şükür etmez inşallah ablamm dinlenmeye bak sen bol bol gorumceme progesteron vermiş ama onun baya bildiğin kırmızı gelmiş şimdi kahve lekelenmeye dönmüş yatiyo öyle sende dikkat et
Bakamadım kuzum özel dersim vardı ne oldu ki

Gittiler çok şükür canım
İki günde bir denedik
Olsun kuzum eğer o gelen yerleşme kanamasıysa bilemeyiz riske atma baktın baya geciktin Dr a git direk zaten o sana önce betahcg testi yapacak eğer yoksa regl söktürücü yazacak
Çarşamba gelmezse perşembe test yaparım kısmetse ptesi doktora giderim canım gelse de gelmese de

Ayy bebek gelsinde.. Hiç olmadk zamanda gelsn boşver cnm..
Mali müşavirlik sınavı ooo
Gerçi o mesleğide öldürdüler ama bu ülkede heran herşey olabilir almakta yarar var
Biri özelden kendisine saydırmş..
Atışmışlar cevap vermeyeydi iyiydi

Aynen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…