- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.541
Yok ya anasını satim bugün 6.gün gelen giden yok. Leke yok. Göğüs ağrısı var. Karın ağrısı var. Ama yok gelmiyor. Patlayacak gibiyim. Yangın var diye bağırasım varkankaParesilaaa dr ne zaman geldi mi söküldün mü
Yeşil çay direk söktürüyor ama şuan ya gebelik varsa ya da döllenme varsa içmemen daha iyi olurYok ya anasını satim bugün 6.gün gelen giden yok. Leke yok. Göğüs ağrısı var. Karın ağrısı var. Ama yok gelmiyor. Patlayacak gibiyim. Yangın var diye bağırasım var
pandaaHe gülüm
He cağnım
He pandam
He bacım
Bugn ilk ders.. Gnde 1 saat
10 gn sürüo
Güzelse söylerm sizede.. Zaten erken size daha kuzum
seni en iyi ben anlarımYok ya anasını satim bugün 6.gün gelen giden yok. Leke yok. Göğüs ağrısı var. Karın ağrısı var. Ama yok gelmiyor. Patlayacak gibiyim. Yangın var diye bağırasım var
Nabıon leeeeepandaadondurma dondurma dondurma severim ikisini, de
seni en iyi ben anlarımartık hiç gününü takip etmiyorum..çünkü 30 gün 35 gün 42 gün 26 gün o kadar pohtan bozuk gelir oldu.ama yeterki gelsin geç gelmesine de razıyım.umarım bir an nce gelir seninki de
özelden taciz ediliyorum delircemNabıon leeeee
Bende ediyimmmiözelden taciz ediliyorum delircem
Bebek yoktur artık yeşil çay maydanoz takılacamYeşil çay direk söktürüyor ama şuan ya gebelik varsa ya da döllenme varsa içmemen daha iyi olur
18indem beri boşuna ped koyuyorumpandaadondurma dondurma dondurma severim ikisini, de
seni en iyi ben anlarımartık hiç gününü takip etmiyorum..çünkü 30 gün 35 gün 42 gün 26 gün o kadar pohtan bozuk gelir oldu.ama yeterki gelsin geç gelmesine de razıyım.umarım bir an nce gelir seninki de
Gitti pedler bosaaaBebek yoktur artık yeşil çay maydanoz takılacam
18indem beri boşuna ped koyuyorum
Amin canım amin
Hemde ne boşa düşün olmadan bir paket bittiGitti pedler bosaaabı kez daha test yap kuzum öyle iç bitki çayı nolur nolmaz olur mu
Burdayım anacım sizi sinsice izliyorum
Git git okula da ihtiyacımız olursa bize de öğretirsin, ihtiyaç olursa o daHerifim beni gebe okuluna yazdırmış
Az sonra okulum var
Ve gitmişözelden taciz ediliyorum delircem
Kuzum asıl sen nasılsın özledikBurdayım anacım sizi sinsice izliyorum
Git git okula da ihtiyacımız olursa bize de öğretirsin, ihtiyaç olursa o da
Nasılsınız tüm hamileler ve ruhen hamile olanlar
Allahım cevap mı verdinözelden taciz ediliyorum delircem
Anaaa mucizeye nolmus
Asko test yapmışmiydinYok ya anasını satim bugün 6.gün gelen giden yok. Leke yok. Göğüs ağrısı var. Karın ağrısı var. Ama yok gelmiyor. Patlayacak gibiyim. Yangın var diye bağırasım var
Allahım cevap mı verdin
Direk gri olmuşun
Takışmş biriyle zekiyeAnaaa mucizeye nolmus
Hey allam ya
Takışmş biriyle zekiye
Ctesi yaptım canım negatif tiAsko test yapmışmiydin
Bitti kanka bu bölüm bildiğim şelerdi cok sıkıldım uyuya kalmşm kulaklklaHey allam yabittimi kanki okulun gsgsh
HoffCtesi yaptım canım negatif ti
Hshshshsh allah seni napmayaBitti kanka bu bölüm bildiğim şelerdi cok sıkıldım uyuya kalmşm kulaklkla
İyiyim kuzucum evden çalışmaya devam. evde oturdum aşıları bekliyorum, gelse de kurtulsak bu ev hapsindenVe gitmiş
Ben dedimki cvp atma dedm direk şikayet et dedn ama gittişine göre cvp atmlş
Kuzum asıl sen nasılsın özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?