Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoff dr a ne zaman gidicen benimde bu ay 3 gun gecikti yelloz sinir oldum

Hshshshsh allah seni napmaya
Eğer çarşambada gelmezse perşembe tekrar test yapacağım bir hafta sonra tekrar yapın diyorlar yine negatif olursa ayın 31ine randevu alacağım canım

Hoff dr a ne zaman gidicen benimde bu ay 3 gun gecikti yelloz sinir oldum

Hshshshsh allah seni napmaya
Sorma kız.. Baktm herif tepemde.. Uyu diemi kaydettik dio

İyiyim kuzucum evden çalışmaya devam. evde oturdum aşıları bekliyorum, gelse de kurtulsak bu ev hapsinden
Asıl sen nasılsın iyi misin? Bir sıkıntın yok di mi? Nasıl gidiyor hamilelik?
Kız ne güzel evden çalışıon bak hala braktığım gibisin
İyiyim sizi bekliorm gebe kalın die
Selam tombikler, nassiniz insallah. Bugun gecen seneye ait bir fotomu gordum saka gibi incecik bir insanmisim ben nolmusum Allah cezani versin Corona
Abla ben fotolarıma bakamıorm
Bakınca ağlayasm gelio

Vshshshshsh ustunu ortseymis enişte hshsh
Ya ben 10 kilo aldim
Ben hayatimda 1 ayda 4 kilo aldığımı bilmem ya şuan herkes herseyi alabilir bence hshsh

Rabbim ya ne zman su gulec yuzumuz gulecek
Bir dizi izlemiştim bebeği kaybetmişti... Tedavi görüyordu kadın. Eşi kafası dağılsın diye tatile götürüyordu
Adam eşine daha ne isterim ki dünyada, istersem nankörlük ederim demişti... Kadın ise iç ses olarak bebek istemem nankörlük mü demişti,
İçim cız etmişti
Nankörlük mü bilmiyorum ama istiyorum, inşallah güler yüzümüz be hemşirem inşallah

Insallah pariskom

Selam tombikler, nassiniz insallah. Bugun gecen seneye ait bir fotomu gordum saka gibi incecik bir insanmisim ben nolmusum Allah cezani versin Corona
Ben de yakında 10 kilo alıcam izinden geliyorum almamak için büyük savaş içindeyim. Pandeminin başında vermek için savaştaydım şimdi almamak için
Kız benimki ev hapsi oldu artık, 14 aydır evde çalışmaktan başka bir şey yaptığım yok. Bebek olaydı onun işleriydi alışverişleriydi heyecanıydı daha çekilir bir hal alırdı belki ama o da yok
Neyse sen iyisin ya önemli olan o hamişler önceliğimizdir

Paresilaaa 'cım canikom sen nasılsın? Seninki umarım bebiştir, bayağı da gecikmişsin
Bu arada benim yeni batım 02.06.2021 parecimmmm

Çalışmalar devam edio demi bebek için
Aksaklık yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…