- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.561
Sagol cnm dun sabah biraz lekelenmem olmustu. Bugun doktorla gorustum bisey olmaz cumartesi bakariz dedi. Sulalesi rahat oldugu ici . Insallah tekrar etmez o gune kadar.Hayir olsun abla iyi misin
Eğer çarşambada gelmezse perşembe tekrar test yapacağım bir hafta sonra tekrar yapın diyorlar yine negatif olursa ayın 31ine randevu alacağım canımHoffdr a ne zaman gidicen benimde bu ay 3 gun gecikti yelloz sinir oldum
Hshshshsh allah seni napmaya
Ah pariskom ya ne diyim kelin ilaci olsa basina sürerEğer çarşambada gelmezse perşembe tekrar test yapacağım bir hafta sonra tekrar yapın diyorlar yine negatif olursa ayın 31ine randevu alacağım canım
Iyiyiz sen nasilsin. Valla ben bile 4 kilo almisim herkes şokSelam tombikler, nassiniz insallah. Bugun gecen seneye ait bir fotomu gordum saka gibi incecik bir insanmisim ben nolmusum Allah cezani versin Corona
Sorma kız.. Baktm herif tepemde.. Uyu diemi kaydettik dioHoffdr a ne zaman gidicen benimde bu ay 3 gun gecikti yelloz sinir oldum
Hshshshsh allah seni napmaya
Kız ne güzel evden çalışıon bak hala braktığım gibisinİyiyim kuzucum evden çalışmaya devam. evde oturdum aşıları bekliyorum, gelse de kurtulsak bu ev hapsinden
Asıl sen nasılsın iyi misin? Bir sıkıntın yok di mi? Nasıl gidiyor hamilelik?
Abla ben fotolarıma bakamıormSelam tombikler, nassiniz insallah. Bugun gecen seneye ait bir fotomu gordum saka gibi incecik bir insanmisim ben nolmusum Allah cezani versin Corona
Ya ben 10 kilo aldimIyiyiz sen nasilsin. Valla ben bile 4 kilo almisim herkes şok
Sorma kız.. Baktm herif tepemde.. Uyu diemi kaydettik dio
Kız ne güzel evden çalışıon bak hala braktığım gibisin
İyiyim sizi bekliorm gebe kalın die
Abla ben fotolarıma bakamıorm
Bakınca ağlayasm gelio
Vshshshshsh ustunu ortseymis enişte hshshSorma kız.. Baktm herif tepemde.. Uyu diemi kaydettik dio
Bakınca ağlayasm gelio
Ben hayatimda 1 ayda 4 kilo aldığımı bilmem ya şuan herkes herseyi alabilir bence hshshYa ben 10 kilo aldim
Abla bem kendi panda yabrusu olarak seviormInsanlik olarak insanliktan ciktik..
Anca dır dırVshshshshsh ustunu ortseymis enişte hshsh
Ben hayatimda 1 ayda 4 kilo aldığımı bilmem ya şuan herkes herseyi alabilir bence hshsh
Yok kız ne umuduAh pariskom ya ne diyim kelin ilaci olsa basina süreryinede umudumuz var inşallah yerleşiyordur miniko
Rabbim ya ne zman su gulec yuzumuz gulecekYok kız ne umudu
%1 ihtimal yüzünden sonra vicdan azabı çekmemek için
Yoksa yerleşme vs yok tatlım
Bir dizi izlemiştim bebeği kaybetmişti... Tedavi görüyordu kadın. Eşi kafası dağılsın diye tatile götürüyorduRabbim ya ne zman su gulec yuzumuz gulecek
Insallah pariskomBir dizi izlemiştim bebeği kaybetmişti... Tedavi görüyordu kadın. Eşi kafası dağılsın diye tatile götürüyordu
Adam eşine daha ne isterim ki dünyada, istersem nankörlük ederim demişti... Kadın ise iç ses olarak bebek istemem nankörlük mü demişti,
İçim cız etmişti
Nankörlük mü bilmiyorum ama istiyorum,inşallah güler yüzümüz be hemşirem inşallah
Ben hic dram izlemiyorum ya korku ya bilim kurguHepte beni bulur bu tarz diziler he
Eltilerin savaşı da baktığında komediBen hic dram izlemiyorum ya korku ya bilim kurgu
Ben de yakında 10 kilo alıcam izinden geliyorumSelam tombikler, nassiniz insallah. Bugun gecen seneye ait bir fotomu gordum saka gibi incecik bir insanmisim ben nolmusum Allah cezani versin Corona
Kız benimki ev hapsi oldu artık, 14 aydır evde çalışmaktan başka bir şey yaptığım yok. Bebek olaydı onun işleriydi alışverişleriydi heyecanıydı daha çekilir bir hal alırdı belki ama o da yokSorma kız.. Baktm herif tepemde.. Uyu diemi kaydettik dio
Bakınca ağlayasm gelio
Çalışmalar devam edio demi bebek içinBen de yakında 10 kilo alıcam izinden geliyorumalmamak için büyük savaş içindeyim. Pandeminin başında vermek için savaştaydım şimdi almamak için
Kız benimki ev hapsi oldu artık, 14 aydır evde çalışmaktan başka bir şey yaptığım yok. Bebek olaydı onun işleriydi alışverişleriydi heyecanıydı daha çekilir bir hal alırdı belki ama o da yok
Neyse sen iyisin ya önemli olan o hamişler önceliğimizdir
Paresilaaa 'cım canikom sen nasılsın? Seninki umarım bebiştir, bayağı da gecikmişsin
Bu arada benim yeni batım 02.06.2021 parecimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?