- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.601
Uzulme cnm beni de bi tek yasla ilgili bisey olunca etiketlerler merak etme. Yaslilik, ileri yas, ileri yasta gebelik fln.Hello serefsisler niye beni hic etiklemiyonuz
Uzulme cnm beni de bi tek yasla ilgili bisey olunca etiketlerler merak etme. Yaslilik, ileri yas, ileri yasta gebelik fln.
Uzulme cnm beni de bi tek yasla ilgili bisey olunca etiketlerler merak etme. Yaslilik, ileri yas, ileri yasta gebelik fln.
Ya seviyorum sizi ya kahkaha attım yahüüü, serefsis bunlar abla kulaklarını çekelim
Ben giriyom buraya bol bol bildirim görürüm diye bi açıyorum 0 bildirim SIFIR insan like atar, kalp koyar tüüü
Ölecem gülmekten yaaaHello serefsisler niye beni hic etiklemiyonuz
Biz de seni canimYa seviyorum sizi ya kahkaha attım ya
Abla aşkolsunUzulme cnm beni de bi tek yasla ilgili bisey olunca etiketlerler merak etme. Yaslilik, ileri yas, ileri yasta gebelik fln.
Siz etiketlemeyin de beni kim etiketlesin 2022 Ocak anneleri mi, soruyorum?
Yaaa ajahahahhahahahahahaSiz etiketlemeyin de beni kim etiketlesin 2022 Ocak anneleri mi, soruyorum?
Yaaa ajahahahhahahahahaha
Abla doğum o zamanamı denk gelio
Oyyy maşallah...Canim varsa bebis, kismetse evet. Ctesi gidiyorum doktora.
Hahah evet 2020de planlayanlar, 2021de planlayanlar ,insallah 2022de olanlar. 2023te salin beni artik.Oyyy maşallah...
Sitedeki tüm yılları gezmiş oluyorsn
Neyse 2022de başlangıç noktasındasndasn neysekiHahah evet 2020de planlayanlar, 2021de planlayanlar ,insallah 2022de olanlar. 2023te salin beni artik.
Ay hayirlisiyla gelsin de. Buradaki butun kizlarin da yuzu gulsun en kisa zamanda insallah. "2020'den beri" sayfamizi acalimNeyse 2022de başlangıç noktasındasndasn neyseki
Ayyy inşallahAy hayirlisiyla gelsin de. Buradaki butun kizlarin da yuzu gulsun en kisa zamanda insallah. "2020'den beri" sayfamizi acalim
Hadi insallah ne guzel olurAyyy inşallah
Oda anne bebek dostluğu topiğimiz olır
Sevinsin garibanHadi insallah ne guzel olurcukulatam
Cukulatam: "Ben ne alaka?"
(Etiketliim dedim girince sevin diye alaka yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?