- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.641
Kızzzz pozitif çıksın gidersiniz..Aynen valla sormabugün konuştuk ama ben annenin laflarindan çekiniyorum dedim yüzüme baktı haliyle çekiniyorum derken eğer dedim negatif çıkarsa bı sürü laf sayacak şimdi bile sayıyı ben geriliyorum o zaman gerilmemem gerek dedim tamam pozitif görünce gidicez dedi illa gidecek
İyiyim canım çok şükür. Bir ay sonra doğum yapacaktım kısmet olmadı. Çok şükür kollarımda bir yavrum var. Onun için dik duruyorum ama bazen çok zorCanmmmmm
Canmmmmm
Canmmmm
Daha iyiyim kuzum.. Asıl sen nasılsın
Enişte sana cok güzel kapak yapmş nurum
Allaha şükürki annelik duygusunu yaşadın canm.. Mahrum değilsin cok şükürİyiyim canım çok şükür. Bir ay sonra doğum yapacaktım kısmet olmadı. Çok şükür kollarımda bir yavrum var. Onun için dik duruyorum ama bazen çok zor
Bende öyle dedim tamam pozitif çıksın söz gitcez dedim... Kızdı bana ya hiç destek olmuosun bana dedim duygusalim bu aralar dedim ben üç ay önce sana demedim mi bı zar atioz tutar tutmaz üzülmek yok hayal kurmak yok diye dedi bak sen üzülüyorsun sonra sen uzulunce ben kahroluyorum keşke hiç kalkismasaydik diyorum dedi bağıra bağıra ağladım ormanda rahatladım geldimKızzzz pozitif çıksın gidersiniz..
Yeterki pozitif çıksn
Sen burda mavi boncuk dağıtBende öyle dedim tamam pozitif çıksın söz gitcez dedim... Kızdı bana ya hiç destek olmuosun bana dedim duygusalim bu aralar dedim ben üç ay önce sana demedim mi bı zar atioz tutar tutmaz üzülmek yok hayal kurmak yok diye dedi bak sen üzülüyorsun sonra sen uzulunce ben kahroluyorum keşke hiç kalkismasaydik diyorum dedi bağıra bağıra ağladım ormanda rahatladım geldim
Ona da hayallerimi anlattım geçiştirdi beni bende patladım zati aglicak yer arıyorum... Şimdi de dangal i izliyorum abi sadece pazar günlerini deneyin diyo erkek olması içinSen burda mavi boncuk dağıt
Pozitifim de..
Bebeyi büyit hatta git 9 bin tl araba seç..
Snra git ormanda herifin beynini ye
Hayaller ve hayatlar gibi olmuş bu
Cok iyi filmOna da hayallerimi anlattım geçiştirdi beni bende patladım zati aglicak yer arıyorum... Şimdi de dangal i izliyorum abi sadece pazar günlerini deneyin diyo erkek olması için
İyi diyelim iyi olalım canımcımİyi akşamlar kızlarnasılsınız? Bal0ncuk sağlığın iyidir inşallah canım.
Paresilaaa sen nasılsın kuzum ?
Dogum sahnelerinde bende agladim ya ondaEltilerin savaşı da baktığında komedi
Ama kendi halimi görüp ağlayarak izledim
Sanırım Bakırköy'e kapatılmama az kaldı
Bir kere o adamın kendi efsane zatenBeş ya da altıncı izleyisim
Bazı filmlere ve kitaplara ara ara geri dönmeyi seviyorum acaba farklı bişi görecek miyimCok iyi film
Aşkoş siz enişteyle düzeldimizmiDogum sahnelerinde bende agladim ya onda
AdamimmmBir kere o adamın kendi efsane zaten
Hastasıyım dede
Adamın konuşmaları demeçleri bile olay ya...Adamimmm
Tekrar izleyyesim geldiOna da hayallerimi anlattım geçiştirdi beni bende patladım zati aglicak yer arıyorum... Şimdi de dangal i izliyorum abi sadece pazar günlerini deneyin diyo erkek olması için
Kalp atışını duyduklarında, arabada doğuma giderken ki konuşmalarında, bebek olsun diye İnternetten aradığı şeylerde, yumurtalamayı gösteren programa baktığında , aktardan bebek için aldığı otlarda... Ben paso ağlamışım yaDogum sahnelerinde bende agladim ya onda
PK yi da çok özledim mesela 3 idiotu da ayyy g ile başlayan bı filmi vardı adı gelmiyo şuan aklıma o da çok güzel onu da baya izledimAdamın konuşmaları demeçleri bile olay ya...
Bende ağlamıştımDogum sahnelerinde bende agladim ya onda
GhajinimiAynen
PK yi da çok özledim mesela 3 idiotu da ayyy g ile başlayan bı filmi vardı adı gelmiyo şuan aklıma o da çok güzel onu da baya izledim
Haydi sende aç izleTekrar izleyyesim geldi
Kalp atışını duyduklarında, arabada doğuma giderken ki konuşmalarında, bebek olsun diye İnternetten aradığı şeylerde, yumurtalamayı gösteren programa baktığında , aktardan bebek için aldığı otlarda... Ben paso ağlamışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?