Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzz pozitif çıksın gidersiniz..
Yeterki pozitif çıksn

Canmmmmm
Canmmmmm
Canmmmm
Daha iyiyim kuzum.. Asıl sen nasılsın

Enişte sana cok güzel kapak yapmş nurum
İyiyim canım çok şükür. Bir ay sonra doğum yapacaktım kısmet olmadı. Çok şükür kollarımda bir yavrum var. Onun için dik duruyorum ama bazen çok zor

İyiyim canım çok şükür. Bir ay sonra doğum yapacaktım kısmet olmadı. Çok şükür kollarımda bir yavrum var. Onun için dik duruyorum ama bazen çok zor
Allaha şükürki annelik duygusunu yaşadın canm.. Mahrum değilsin cok şükür
Belki yine kısmet olacak kim bilir

Kızzzz pozitif çıksın gidersiniz..
Yeterki pozitif çıksn
Bende öyle dedim tamam pozitif çıksın söz gitcez dedim... Kızdı bana ya hiç destek olmuosun bana dedim duygusalim bu aralar dedim ben üç ay önce sana demedim mi bı zar atioz tutar tutmaz üzülmek yok hayal kurmak yok diye dedi bak sen üzülüyorsun sonra sen uzulunce ben kahroluyorum keşke hiç kalkismasaydik diyorum dedi bağıra bağıra ağladım ormanda rahatladım geldim

Sen burda mavi boncuk dağıt
Pozitifim de..
Bebeyi büyit hatta git 9 bin tl araba seç..
Snra git ormanda herifin beynini ye
Hayaller ve hayatlar gibi olmuş bu

Sen burda mavi boncuk dağıt
Pozitifim de..
Bebeyi büyit hatta git 9 bin tl araba seç..
Snra git ormanda herifin beynini ye
Hayaller ve hayatlar gibi olmuş bu
Ona da hayallerimi anlattım geçiştirdi beni bende patladım zati aglicak yer arıyorum... Şimdi de dangal i izliyorum abi sadece pazar günlerini deneyin diyo erkek olması için

Ona da hayallerimi anlattım geçiştirdi beni bende patladım zati aglicak yer arıyorum... Şimdi de dangal i izliyorum abi sadece pazar günlerini deneyin diyo erkek olması için
Tekrar izleyyesim geldi
Dogum sahnelerinde bende agladim ya onda
Kalp atışını duyduklarında, arabada doğuma giderken ki konuşmalarında, bebek olsun diye İnternetten aradığı şeylerde, yumurtalamayı gösteren programa baktığında , aktardan bebek için aldığı otlarda... Ben paso ağlamışım ya

Haydi sende aç izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…