- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.661
Evettt nasıl film ama hepsinin içinde hangisi derlerse o filmi derimGhajinimi
Ben PKEvettt nasıl film ama hepsinin içinde hangisi derlerse o filmi derim
Kesinlikle.. Heleki böyle bir zamanda..PK nin verdiği mesaj çok güzel
Tam duzelmedik kanki ya o köyüne gitti işte ben gitmedim annemin yanindayim daha. Konuşuyoruz ama oyle boyleAşkoş siz enişteyle düzeldimizmi
Çiçekler böcekler tepenizde tepişiyormu
Ama sonu guzel bitti bizimde oyle olacakTekrar izleyyesim geldi
Kalp atışını duyduklarında, arabada doğuma giderken ki konuşmalarında, bebek olsun diye İnternetten aradığı şeylerde, yumurtalamayı gösteren programa baktığında , aktardan bebek için aldığı otlarda... Ben paso ağlamışım ya
Hshdhd kiz ben boyle seylere gelemem ağlarım hemen sulu gözüm hshshsBende ağlamıştımiyi yalnız degilmisim
Özellikle ilahiyat fakültelerinde izletilip irdelenmesi gereken bı film neyse sustumKesinlikle.. Heleki böyle bir zamanda..
Valla bu ülkedeki herkesn izleyip ders çıkarması lazım
Bende sulugozum tatlis sıkıntı hele şu aralar hormonlarim iyice lackalasti herşeye aglayabiliyorum sebepsizTam duzelmedik kanki ya o köyüne gitti işte ben gitmedim annemin yanindayim daha. Konuşuyoruz ama oyle boyle
Ama sonu guzel bitti bizimde oyle olacak
Hshdhd kiz ben boyle seylere gelemem ağlarım hemen sulu gözüm hshshs
Hadi gel köyümüze geri dönelimTam duzelmedik kanki ya o köyüne gitti işte ben gitmedim annemin yanindayim daha. Konuşuyoruz ama oyle boyle
SusÖzellikle ilahiyat fakültelerinde izletilip irdelenmesi gereken bı film neyse sustum
Kız 3 saat nasıl izleyem yarın iş varHaydi sende aç izle
Sonra lahusalılarla uğraşamayacam diyecekler dimiTam duzelmedik kanki ya o köyüne gitti işte ben gitmedim annemin yanindayim daha. Konuşuyoruz ama oyle boyle
Sende rapor al gitme iseKız 3 saat nasıl izleyem yarın iş var
Sonra lahusalılarla uğraşamayacam diyecekler dimi
Yok anca okuyarak geldim kaplumbağa hızıyla yaşıyorum
Şükür bitti amaYok anca okuyarak geldim kaplumbağa hızıyla yaşıyorum
Bir arkadaş yok. Diğeri duruşmaya girecek. Ah ah dünden razıyım rapor almayaSende rapor al gitme ise
Çok şükürŞükür bitti ama
Hep onlar izin aliyo ama bütün iş yükünü sana yıkıyorlarBir arkadaş yok. Diğeri duruşmaya girecek. Ah ah dünden razıyım rapor almaya
Ohoo benimki ilk akşamdan uyuduÇok şüküreşimi işe yolcu ettim bir bakıyım dedim 5sayfa birikmiş
İyiki yok çok zor böyle erkekler için değil de bizeOhoo benimki ilk akşamdan uyuduAllah'tan gece vardiyası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?