- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.681
Allah sabırlar versin kuzum sanaİyiki yok çok zor böyle erkekler için değil de bizeakşama kadar yatınca uyku problemi olmuyor onlara
Gece de biz öyle oluoz ben uyuyamiom bari gitmiyim yanına uyusun diom sonra bana kiziyo niye yanıma gelmedin diye yatiom elimde telletüm gün var yanımda ama ruhu öteki alemde uykuda
Amin canısı sağolasınAllah sabırlar versin kuzum sana
Yok kuzum ayt için öğrenci geliyo kpss ye kendim bakiom ben denemelere falanAmin canısı sağolasınSenin ne özel dersin var kpss için hoca mı geliyor eve
Ay ay hanımsız da yatamıyor enişte sen ısıtıyorsun demek kiGece de biz öyle oluoz ben uyuyamiom bari gitmiyim yanına uyusun diom sonra bana kiziyo niye yanıma gelmedin diye yatiom elimde telle
vaay çok iyi ders verdiğini bilmiyordum.bol kazançlar olsunYok kuzum ayt için öğrenci geliyo kpss ye kendim bakiom ben denemelere falan
Sicaktaaa dokundurtmuom bileAy ay hanımsız da yatamıyor enişte sen ısıtıyorsun demek ki
vaay çok iyi ders verdiğini bilmiyordum.bol kazançlar olsun
Sicaktaaa dokundurtmuom bilesağolasın kuzum o da bitecek işte sınavlarına bı ay kaldı bakalım msü de biri ilk üç bine girmiş diğeri ilk beş bine sevindim inşallah yks de öyle gelir
Aynen romantiklik kışın güzelvalla havalar sıcak romantiklik olmuyor ben de elimi atsam iki saniye sonra çekiyorum sen ders verme konusunda baya iyisin o zaman inşallah kpss olur da devlette hakkın olanı alırsın
Doğru.İnşallah olur ben özele bile razıydım olmadı nasip değilmiş çocuğuma ayırcam tüm vaktimi.ücretli öğretmenlik için başvurdum bir ümit belki çıkarsa giderim sen de başvursaydınAynen romantiklik kışın güzelinşallah kuzum evlenene kadar düşünmemiştim bekarken özelde daha fazla kazanılıyor ama evlenince özel olmuyor malesef eve ese vakit kalmiyo iki günden çocuk çoluk olunca daha zor olacak ondan devlet istiyorum çocuğuma daha çok vaktim kalsin
Ucretliyi düşünmüyorum canım aynı öğretmenliği yapiosun ama öğretmen değilsin öğretmen bile demiyor çoğu müdür ücretli diyor çok sinir oluyorum ve sadece öğretmenler diil herkes ücretli yapabiliyor dayıya bakiyor... Hayırlısı kuzum ev borcu olmasa bende düşünmezdim çalışmayı ama eşimin maaşı olduğu gibi eve gidiyor calismazsam faturalara dahi para kalmiyo bırak mutfak masrafını çocuk olursa daha sıkıntı o yüzden atanmam lazimDoğru.İnşallah olur ben özele bile razıydım olmadı nasip değilmiş çocuğuma ayırcam tüm vaktimi.ücretli öğretmenlik için başvurdum bir ümit belki çıkarsa giderim sen de başvursaydın
Yok ya ben yaptım gayette hanım diyorlardıUcretliyi düşünmüyorum canım aynı öğretmenliği yapiosun ama öğretmen değilsin öğretmen bile demiyor çoğu müdür ücretli diyor çok sinir oluyorum ve sadece öğretmenler diil herkes ücretli yapabiliyor dayıya bakiyor... Hayırlısı kuzum ev borcu olmasa bende düşünmezdim çalışmayı ama eşimin maaşı olduğu gibi eve gidiyor calismazsam faturalara dahi para kalmiyo bırak mutfak masrafını çocuk olursa daha sıkıntı o yüzden atanmam lazim
Eşek olana neyseHep onlar izin aliyo ama bütün iş yükünü sana yıkıyorlar
İyi bari sen iyi müdüre denk gelmişsin sevindim adına inşallah olur yine ya en azından bebisinle daha çok zaman ayirabilirsinYok ya ben yaptım gayette hanım diyorlardıdayım da yoktu ama şehir değişince yarım kaldı burda olmadı.bebelerim arkamdan çok ağladı velilerim de üzüldü gayette öğretmendim sadece asgari ücretliydim :) inşallah atanırsın ev borcu zordur biz de seneye gircez galiba o borca.ama çocuk bereketiyle gelir diyoruz
Deme öyle askossss hamile kalıp acısını çıkaracaksın keyfi gitmeyip rapor alacaksın inşallah neymiş görecekler o zamanEşek olana neyse
Yok tam bir kalpazandıİyi bari sen iyi müdüre denk gelmişsin sevindim adına inşallah olur yine ya en azından bebisinle daha çok zaman ayirabilirsininşallah bereketleriyle gelirler bı gelsinlerde
Ayy arkadaşımın ki tam bir p... Di ağlaya ağlaya bıraktırdı kız ya... O bebek buraya gelecekYok tam bir kalpazandıama hanım demeye öğretmen demeye mecbur şikayet ederdim valla sağolasın canısı inşallah inşallah gelsinler de dediğin gibi bir şekilde olur iş olsa da olur olmasa da evlat birinci öncelik.sen de rahat ol enişte halleder
Yazık olmuş.öyle nemrut insanlar da var ama sabretmek zor :/ aman bize uzak Allah’a yakın olsunlar.. bence halleder enişte bolca vakit geçircez o günler çabuk gelsinAyy arkadaşımın ki tam bir p... Di ağlaya ağlaya bıraktırdı kız ya... O bebek buraya gelecekhalleder dimi ya inşallah halleder bebisimle de çok vakit geçirmek istiyorum
Çok çok çok aminnnnYazık olmuş.öyle nemrut insanlar da var ama sabretmek zor :/ aman bize uzak Allah’a yakın olsunlar.. bence halleder enişte bolca vakit geçircez o günler çabuk gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?