- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.861
Gsgshshsususu kafama sıkar giderimBen burda denk gelmedim heniz
Ama gebelik uygulamaları var orda cok denk geldim
Biri lğtfen kızmayn ama aklım karştı ciddi ciddi dondurma yersem bebek üşüyormu yazmştı
O an tüm dünya durdu
Sus sus hahshshkanki beni ne çabuk unuttun askaska
öle boluş buna da şükür yokluğu kötüHee anladm..
Bacm ne edek bunada şükür..
İş olsunda
kanka senin etiketi unuttum leGsgshshsususu kafama sıkar giderim
Sus sus hahshsh
Bana sıra geldi ama hala olmadımkızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
dayler dayler
Akmerim
Katre_g
Miss Bride
Saron
Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
Sirinca ses ver :)
anonimbirbayan
HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
Olmaktan yana değilim asla ve asla bu aşıyı çıkaranlara da aşısına da güvenmiyorum.bunun bir biyolaojik savaş olduğu bana kalırsa doğru bir teori.adamlar önce yaşlı ve hastalarımızı öldürmek için bunu çıkardı ve kendileri bi şekilde güya bir sene olmadan ülkesinden temizledi ve insalara saldı.kalan gençleri de kısırlaştırıp çok uzun yaşamadan belli bir süre sonra yan etkileri çıkıp dünya defterinden silecekler.bu pisliği çıkaran insanlar sonra da aşısını yaptık diye piyasaya sürdüler.bu aşıya nasıl güvenilebilir anlamış değilim.ben kesinlikle ne bana ne eşime ne yakınlarıma aşı yapılma taraftarı değilim.inşallah zorla yapmaya kalkmazlar.Bana sıra geldi ama hala olmadım
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.dua ediyorum insanların zorlamazlar umarım.bir mucizee
Hamilelik ve emzirme döneminde aşı olmayı düşünmüyorum. Bir tetanos aşısını bile ol diyen doktorlar, olma diyen doktorlar var. Yıllardır kullanılan kanıtlanmış ilaçları bile alamadığımız bir dönemde altı ayda bulunan etkileri bilinmeyen bir aşının bebeğime etkileri ne olur, bilemem. Bunun vebalini de almak istemem. Sırf bu yüzden çalışmayı da düşünmüyorum, aşıda öncelikli olmak istemiyorum. Emzirme dönemim geçtikten sonra iş bakacağım.
Şuan evdeyim, bugüne kadar herhangi bir covid testi yaptırma gereği de duymadım. Dikkat ediyorum bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum, gereksiz çıkmıyorum. Çıkarsam ya alıverişe ya da kimseyle muhatap olmadan sakin yerlerde yürüyüşe çıkıp dönüyorum. Çünkü maskeyle yürümek de beni yoruyor.
Yaptırım uygularlarsa da gerekirse evden çıkmam, zaten iki yıldır toplu taşıma da kullanmıyorum. Diğer işlemlerimi de eşime hallettirip bu süreci geçirene kadar idare etmeyi düşünüyorum, inşallah ekstra bir şekilde insanların haklarını ihlal edecek biçimde zorlamazlar diye umuyorum.
Hamileliğin ilk üç ayında zaten önermiyorlar hamiş olursam eğer sırada gelirse vurunmam virüsü enjekte ediyorlar sonuçta vücuda... Su da var adı olana herşey serbest olacakmış ya maske bile takma zorunluluklari olmayacakmış bu çok saçma geldi arkadaş arasında pazarda ya da çarşı da asi olmasa da insanlar maskesiz gezer biz nerden bilcez asi olup olmadıklarını... Bakalım süreç ne getirecek... Eşim oldu benim ama tüp bebek süreci içinde geldi sırası sorduk Dr a sıkıntı olmaz dedi opu dan iki hafta önce birinci doz oldu opudan iki hafta sonra ikinci doz oldukızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@NealStreet
dayler dayler
Akmerim
Katre_g
Miss Bride
Saron
anonimbirbayan
HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
Zaten farkında isen beğendiğin bir biber olsun tohum olarak ek çıkmıyor sadece çiçek oluyor.. Herşey kısırlaştı artık.. Bana sıra nisanda geldi hala olmadım... Adliyede çalışıyorum hala test bile yapmadım çok şükür bir süre daha aşısız devam edeceğimOlmaktan yana değilim asla ve asla bu aşıyı çıkaranlara da aşısına da güvenmiyorum.bunun bir biyolaojik savaş olduğu bana kalırsa doğru bir teori.adamlar önce yaşlı ve hastalarımızı öldürmek için bunu çıkardı ve kendileri bi şekilde güya bir sene olmadan ülkesinden temizledi ve insalara saldı.kalan gençleri de kısırlaştırıp çok uzun yaşamadan belli bir süre sonra yan etkileri çıkıp dünya defterinden silecekler.bu pisliği çıkaran insanlar sonra da aşısını yaptık diye piyasaya sürdüler.bu aşıya nasıl güvenilebilir anlamış değilim.ben kesinlikle ne bana ne eşime ne yakınlarıma aşı yapılma taraftarı değilim.inşallah zorla yapmaya kalkmazlar.
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.dua ediyorum insanların zorlamazlar umarım.
Bak işte bu tamamen insanları aşı olmaları konusunda bir teşvik ve strateji değil de nedir.Hamileliğin ilk üç ayında zaten önermiyorlar hamiş olursam eğer sırada gelirse vurunmam virüsü enjekte ediyorlar sonuçta vücuda... Su da var adı olana herşey serbest olacakmış ya maske bile takma zorunluluklari olmayacakmış bu çok saçma geldi arkadaş arasında pazarda ya da çarşı da asi olmasa da insanlar maskesiz gezer biz nerden bilcez asi olup olmadıklarını... Bakalım süreç ne getirecek... Eşim oldu benim ama tüp bebek süreci içinde geldi sırası sorduk Dr a sıkıntı olmaz dedi opu dan iki hafta önce birinci doz oldu opudan iki hafta sonra ikinci doz oldu
kesinlikle.yediğimiz hangi bişey sağlıklı?Zaten farkında isen beğendiğin bir biber olsun tohum olarak ek çıkmıyor sadece çiçek oluyor.. Herşey kısırlaştı artık.. Bana sıra nisanda geldi hala olmadım... Adliyede çalışıyorum hala test bile yapmadım çok şükür bir süre daha aşısız devam edeceğim
Katılıyorum bende inanmıyorum aşıya adamların ülkesinde çıktı millet sokaklarda düşüp öldü masildi ilk çıktığında hemen ardından aşıyı buldular şimdi ülkelerinde sıfır vaka var çok saçma ve iki senedir biz aşıyı bulamadık nasıl bir isse.. yediklerimiz içtiklerinize çoğu da ithal hatta genelde Çin'den geliyor tohum olarak da yetişmiş olarak da en basitinden bı ara marketlerde çin sarımsağı vardı şimdide var mı bilmiyorum sarımsağın içinde tekrar kabuklu sarımsak cikiyodu.. hiç bı yediğimiz sağlıklı değil ve o kadar çok tüp bebek yaptıran var ki kullandigimiz pedler bile kisirlastiriyormus adamlar insan nüfusu azalsın diye neler neler yapmiyorlarBak işte bu tamamen insanları aşı olmaları konusunda bir teşvik ve strateji değil de nedir.
kesinlikle.yediğimiz hangi bişey sağlıklı?
aynen nurum maalesef.Katılıyorum bende inanmıyorum aşıya adamların ülkesinde çıktı millet sokaklarda düşüp öldü masildi ilk çıktığında hemen ardından aşıyı buldular şimdi ülkelerinde sıfır vaka var çok saçma ve iki senedir biz aşıyı bulamadık nasıl bir isse.. yediklerimiz içtiklerinize çoğu da ithal hatta genelde Çin'den geliyor tohum olarak da yetişmiş olarak da en basitinden bı ara marketlerde çin sarımsağı vardı şimdide var mı bilmiyorum sarımsağın içinde tekrar kabuklu sarımsak cikiyodu.. hiç bı yediğimiz sağlıklı değil ve o kadar çok tüp bebek yaptıran var ki kullandigimiz pedler bile kisirlastiriyormus adamlar insan nüfusu azalsın diye neler neler yapmiyorlar
kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@NealStreet
dayler dayler
Akmerim
Katre_g
Miss Bride
Saron
anonimbirbayan
HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
Herkesin kendi fikri tabi ben olmayi dusunuyorum cunku eski hayatima geri donmek istiyorum... tatile gidince, carsiya, pazara, markete gidince rahat bir sekilde gitmek istiyorum. Simdi asi kisa surede bulundu tamam bi cok teori var ama imkansiz teoriler milyarlarca insana yapabilecekleri bisey degil ve isteyen asi olmicak onlara ne yapicaklar suikast mi duzenlicekler zamani gelinceKatılıyorum bende inanmıyorum aşıya adamların ülkesinde çıktı millet sokaklarda düşüp öldü masildi ilk çıktığında hemen ardından aşıyı buldular şimdi ülkelerinde sıfır vaka var çok saçma ve iki senedir biz aşıyı bulamadık nasıl bir isse.. yediklerimiz içtiklerinize çoğu da ithal hatta genelde Çin'den geliyor tohum olarak da yetişmiş olarak da en basitinden bı ara marketlerde çin sarımsağı vardı şimdide var mı bilmiyorum sarımsağın içinde tekrar kabuklu sarımsak cikiyodu.. hiç bı yediğimiz sağlıklı değil ve o kadar çok tüp bebek yaptıran var ki kullandigimiz pedler bile kisirlastiriyormus adamlar insan nüfusu azalsın diye neler neler yapmiyorlar
Herkesin kendi fikri tabiki de saygı duyuyorum ama işte benimde mantığım almiyor altı ay gibi kısa sürede piyasaya sundular aşıyı ilk bulanda cin oldu ama iki yıldır bizimkiler hala bulamadilar bana bu çok garip geliyorHerkesin kendi fikri tabi ben olmayi dusunuyorum cunku eski hayatima geri donmek istiyorum... tatile gidince, carsiya, pazara, markete gidince rahat bir sekilde gitmek istiyorum. Simdi asi kisa surede bulundu tamam bi cok teori var ama imkansiz teoriler milyarlarca insana yapabilecekleri bisey degil ve isteyen asi olmicak onlara ne yapicaklar suikast mi duzenlicekler zamani gelince
Bugune kadar vuruldugumuz asilar ictigimiz ilaclarin icerigini biliyormuyduk ne kadar surede bulunmus ne koymuslar ne koymamislar hicbirini bilmeden kullandik... dunyaya yayilan bi vurus varken senelerce asi bulmak icin ugrasamazlardi eger virusun genetigini bulmuslarsa asi bulmasi da cok zor degil.
Bu benim fikrim tabi herkes farkli dusunebilir ama bu ortaya atilan teorilerin hepsi cok sacma bence
tabiki herkesin görüşü farklı kuzum.merak ettim ne düşünülüyor bu konuda?elbet bu böyle kalmayacak çünkü daha önce de benzer salgınlar olmuş zatenHerkesin kendi fikri tabi ben olmayi dusunuyorum cunku eski hayatima geri donmek istiyorum... tatile gidince, carsiya, pazara, markete gidince rahat bir sekilde gitmek istiyorum. Simdi asi kisa surede bulundu tamam bi cok teori var ama imkansiz teoriler milyarlarca insana yapabilecekleri bisey degil ve isteyen asi olmicak onlara ne yapicaklar suikast mi duzenlicekler zamani gelince
Bugune kadar vuruldugumuz asilar ictigimiz ilaclarin icerigini biliyormuyduk ne kadar surede bulunmus ne koymuslar ne koymamislar hicbirini bilmeden kullandik... dunyaya yayilan bi vurus varken senelerce asi bulmak icin ugrasamazlardi eger virusun genetigini bulmuslarsa asi bulmasi da cok zor degil.
Bu benim fikrim tabi herkes farkli dusunebilir ama bu ortaya atilan teorilerin hepsi cok sacma bence
6ay diyorlar ama inan bana hastalik cikmadan asisi coktan bulunmustur yoksa o hastalik yayilmazdi dunyayaHerkesin kendi fikri tabiki de saygı duyuyorum ama işte benimde mantığım almiyor altı ay gibi kısa sürede piyasaya sundular aşıyı ilk bulanda cin oldu ama iki yıldır bizimkiler hala bulamadilar bana bu çok garip geliyor
Zaten cok mantiksiz bu kadar kisa surede tum dunyaya nasil yayildi? Bilerek yapilan bisey yani tamam Cinliler geziyor tozuyor ama bu kadar hizli yayilmasi imkansiztabiki herkesin görüşü farklı kuzum.merak ettim ne düşünülüyor bu konuda?elbet bu böyle kalmayacak çünkü daha önce de benzer salgınlar olmuş zaten
ama bu olanlar bana da hiç bi yeri mantıklı gelmiyor ne yazık ki
Bence de oralarda atletten fazlası olmaz yazın. Astronot montlar şu anda yok gibi zaten sonbaharda alırsınAstronot montları ben aşırı beğeniorm ama kışa alırım bebe büyür o zamana kadar
Bem herşeyi zamanında az ve öz alanlardanm.. Bebeler çabuk büyüyo
Verilen paraya acıorm..
Çıtçıtlı badilerini bimden aldm mesela
Şimdi temmuzda hatay cayır cayır yanar.. Öyle elbise alıp kızı sıkmaktansa tarzan gibi atletle brakcam
Ben aşıdan, hastalıktan korktuğum kadar korkuyorum. Mecbur tutulmadıkça kendim de olmak istemem, eşimin de olmasını istememkızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
@NealStreet
dayler dayler
Akmerim
Katre_g
Miss Bride
Saron
anonimbirbayan
HUN KIZI gel gel
olive_bluto polyannam
Çok açık sözlüsün kankiBal0ncuk Miss Bride DusunceBulutu hastasıyım ben H&M'in çocuk kıyafetlerinin. İndirime girince daha da güzel oluyorlar tabii. Aklınızda olsun astronot tulum montları var kış için, mont giydirip üstünü 500 kat sarmak yerine onlar çok iyi oluyor. Zara'nın çocuk bölümü de çok iyi ama orası bana çok uçuk geliyor. İndrim zamanı bile çok nadir uygun fiyata bir şey bulunuyor
DusunceBulutu sen benim gibi üşengeçsin anam. Garnitürü dondurulmuş alıyorum ben. SuperFresh'in mi ne var öyle marketlerde. Buzlukta stokluyorum. Lazım olunca çıkarıp haşlıyorum düdüklüde zırt diye pişiyor. Makarna salatasına da koyuyorum, Rus salatasına da. Her türlü pratik
bence de senceBence de oralarda atletten fazlası olmaz yazın. Astronot montlar şu anda yok gibi zaten sonbaharda alırsın
Ben aşıdan, hastalıktan korktuğum kadar korkuyorum. Mecbur tutulmadıkça kendim de olmak istemem, eşimin de olmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?