- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.061
Kapattiydim orayı ama hemen silinmez geri gelmek istediğinizde giriş yapabilirsiniz diodu şimdi yeni verdi neyse uğrasa uğrasa ogrencem amigurumi için bakicam zatenNie eski hesabı vermio
Ne olcak bu halin diye merak ediom
Bebe varmıdır ki kanka
Yapicak bisey yokHey maşallah
Ben eşime canım bişey söylicem dedim, sakın hamileyim deme dedi.Yok o muayene girmedi olanları anlatmadan önce merak ettiği için kıza benziyormuş dedim şaka yapıyorsun dedi.sanki bunda şaka yapılacak bir taraf var.olsun sağlıkla olsunda dedi.sonra toparlamaya çalışıp kızım bilmem ne diye güldü.gececi olduğundan uyudu ne hali varsa görsün.öyle yüzü düşse hayatı ona zindan ederdim zaten.tabiki en önemli şey sağlık kim duysa üzülür ama bu zamana kadar maşallah sağlıkla gelmiş bundan sonrada sağlıkla devam eder inşallahSıkmayın artık canınızı.benim sinirim saman alevi gibi gelir geçer zaten
Senin adına sevindim.Evet hem de ne sinir bozucu.ilk zamanlar gittiğim özeldeki doktora gidicem öyle müthiş değil ama bu kadın kadar da ukala değildi hem telefonla çektiriyordu.bu devlette telefon bile yasak.Ayy sinir bozucu..
Kuzucum 1 saat yol git tüm bu stresi yaşama..
Ama şöylede bişi var özeldede ters doktora denk gelirsen yine aynı şeyi yaşıyanlar ykmı var..
Neyseki doktorumdan memnunum
Kz boşver sonuca odaklan
:) ben zaten seviniyorum ona göre kıyafet giyip foto atıcaktım sosyal medyama hevesimi kaçırdı.yarın özele gidicem orda kesinleşsin giyicem pembişleri.inşallah sağlıcakla en kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkeseKız ne güzel premses bosversene ilerde görürüm ben onu iyiki kız olmuş derAllah'ım bize de premses nasip et inşallah tabi bebiş nasip et sağlıklı olsunda ikiz olsun hatta
demeÖyle işte bir kere devlete gittim ilk defa kalp atışı duyuldu eşimi çağırayım dedim dinlesin. Daha çok dinler dedi. Ve be bebeğimi kaybettim dinleyemedi
Kısmet be kuzum umudum yok
valla hislerime tercüman oldun abla sağolasınSoru sorucak gibi degilim de agzina s.cacak.gibiyim ama zor tutuyorum kendimi diceksin. Carpip kapiyi gitceksin. Ya valla negatif insanlara uyuzum. Kendi mutusuzluklarindan etrafa sariyolar. Neyse cnm sinirlendirme kendini sen bebise odaklan ki saglikliymis cok sukurGerisi teferruat.
öyle bal damlıyor ki arı mübarekAgzindan bal damlamis hekime haniminin Allahim ya uyuzlar. Ay birak kilin tekine denkgelmissin
yakında yok maalesef en yakın işte 1 saat uzaklıkta özel var yarın ona gidicem.ama aklımda bulunsun ne olur ne olmazYakinlarinizda Sehir Hastanesi var mi? Su yeni yapilanlar varya hani, mersinde, bursada, ankarada elazigda ve bir cok.yerde daha eger varsa cihazlarin hepsi son derece ileri teknoloji aklinizda olsun.
aleyküm selammmmmmmmmmmmmEvet kizlar selam hepinize
Yok artıkBen eşime canım bişey söylicem dedim, sakın hamileyim deme dedi.
Güya o kadar sevinmiş ki şaşırmış, sevinme nidasına bak. Odun.Ben de o gün çok sinirlenmiştim zaten hormonlar tavan.
Bakmadım zaten, kendini ifade edene kadar süründü.Yok artıkenişte fazla odunmuş eşim öyle dese herhalde 1 hafta yüzüne bakmazdım böyle sevinme nidası mı olur fazlaca şaşırmış ben yüzünde en ufak kırıcı mimik görsem ses tonunda en ufak bir şey hissetsem alınıyorum.bizle iyi geçinsinler bulmuşlar fıstık gibi kızları
İyi yapmışsınBakmadım zaten, kendini ifade edene kadar süründü.
Sonraki günler de ben baba mı oluyorum şimdi, benim çocuğum mu olcak şimdi. Bunalttı beni. Yalan mı söylicem oluyon işte.
Şimdi farkına vardı, elimi tutmaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye. Ama iki aylık saltanatım kaldı o idrak edene kadar o ayrı.İyi yapmışsınÇok sonra idrak edebilmiş bizimki de öyle olcak herhalde bazen unutuyor hatırlatıyorum daha anlayışlı olsun diye.zamanla karın büyüyünce anlıyorlar demek ki :)
Ne güzelŞimdi farkına vardı, elimi tutmaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye. Ama iki aylık saltanatım kaldı o idrak edene kadar o ayrı.
29. haftaya girmişim.Ne güzelolsun iki ay tadını çıkar sonra bebeden saltanatını düşünmezsin
Ooo baya abartmış bulutumSenin adına sevindim.Evet hem de ne sinir bozucu.ilk zamanlar gittiğim özeldeki doktora gidicem öyle müthiş değil ama bu kadın kadar da ukala değildi hem telefonla çektiriyordu.bu devlette telefon bile yasak.
:) ben zaten seviniyorum ona göre kıyafet giyip foto atıcaktım sosyal medyama hevesimi kaçırdı.yarın özele gidicem orda kesinleşsin giyicem pembişleri.inşallah sağlıcakla en kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkeseHatta ikiz olsun inşallahhh
demene vicdansızlar! Artık telefon bile yasak bu babaların hakkı değil mi sanki tek yapılan bir şey.İnşallah o sesi yakın zamanda sağlıcakla duyarsın tüm üzüntülerini unutturur
valla hislerime tercüman oldun abla sağolasınKeşke öyle bir şey yapabilseydim ne stres kalırdı bir şey.resmen negatif enerji yayıyorlar ben de böyle insanları çevremde barındırmıyorum çünkü modum hemen düşüyor.neyseki uyudum uyandım daha iyiyim
öyle bal damlıyor ki arı mübarek
yakında yok maalesef en yakın işte 1 saat uzaklıkta özel var yarın ona gidicem.ama aklımda bulunsun ne olur ne olmaz
kızlar aşı konusunda ne düşünüyorsunuz? ya mecbur olursa
Bal0ncuk
Paresilaaa
@Htceyldrm
DusunceBulutu
Nurzfr
cukulatam hadi yine iyisin bildirim 2 oldu
@NealStreet
@dayler dayler
@Akmerim
Katre_g
Miss Bride
@Saron
@Kiraz cicegi5388 kız nerelerdesin
@Sirinca ses ver :)
anonimbirbayan
@HUN KIZI gel gel
@olive_bluto polyannam
Şimdi farkına vardı, elimi tutmaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye. Ama iki aylık saltanatım kaldı o idrak edene kadar o ayrı.
Fazlaca abarttıOoo baya abartmış bulutum
Maşallah baya büyümüştür29. haftaya girmişim.Neye yarar bu saatten sonra. Ağırlaştım zaten keyfim yok, gecede elli kere kalktığım oluyo, yalancı kasılmalar oluyo. 4-6 ay ne rahattım. Evde robot olmasa kedi tüyüyle tozdan boğulcam kalkıp evi silip süpüresim gelmez çüünkü. :)
Ayy çok güzel kuzumm merak ettim fotoyu bak şimdiSenin adına sevindim.Evet hem de ne sinir bozucu.ilk zamanlar gittiğim özeldeki doktora gidicem öyle müthiş değil ama bu kadın kadar da ukala değildi hem telefonla çektiriyordu.bu devlette telefon bile yasak.
:) ben zaten seviniyorum ona göre kıyafet giyip foto atıcaktım sosyal medyama hevesimi kaçırdı.yarın özele gidicem orda kesinleşsin giyicem pembişleri.inşallah sağlıcakla en kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkeseHatta ikiz olsun inşallahhh
demene vicdansızlar! Artık telefon bile yasak bu babaların hakkı değil mi sanki tek yapılan bir şey.İnşallah o sesi yakın zamanda sağlıcakla duyarsın tüm üzüntülerini unutturur
valla hislerime tercüman oldun abla sağolasınKeşke öyle bir şey yapabilseydim ne stres kalırdı bir şey.resmen negatif enerji yayıyorlar ben de böyle insanları çevremde barındırmıyorum çünkü modum hemen düşüyor.neyseki uyudum uyandım daha iyiyim
öyle bal damlıyor ki arı mübarek
yakında yok maalesef en yakın işte 1 saat uzaklıkta özel var yarın ona gidicem.ama aklımda bulunsun ne olur ne olmaz
Anonim olmasam atardımAyy çok güzel kuzumm merak ettim fotoyu bak şimdi
Kalmadı ki enerjim, bitti hepFazlaca abarttı
Maşallah baya büyümüştüro haftalarda kasılmalar normalmiş sanırım doğuma hazırlık olsun diye dimi? Gece tuvalete kalkınca insanın baya uykusu bölünüyor o kötü işte Allah yardımcın olsun Robot baya iyi oluyor ya ama bazen onu bile çalıştırasım gelmiyor benim üşengeçlik tavan.o zamanlara gelince kendimi düşünemiyorum senin maşallahın var azcık o enerjiden istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?