Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eşime canım bişey söylicem dedim, sakın hamileyim deme dedi.
Güya o kadar sevinmiş ki şaşırmış, sevinme nidasına bak. Odun. Ben de o gün çok sinirlenmiştim zaten hormonlar tavan.

Senin adına sevindim.Evet hem de ne sinir bozucu.ilk zamanlar gittiğim özeldeki doktora gidicem öyle müthiş değil ama bu kadın kadar da ukala değildi hem telefonla çektiriyordu.bu devlette telefon bile yasak.
Kız ne güzel premses bosversene ilerde görürüm ben onu iyiki kız olmuş derAllah'ım bize de premses nasip et inşallah tabi bebiş nasip et sağlıklı olsunda ikiz olsun hatta
:) ben zaten seviniyorum ona göre kıyafet giyip foto atıcaktım sosyal medyama hevesimi kaçırdı.yarın özele gidicem orda kesinleşsin giyicem pembişleri.inşallah sağlıcakla en kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkese Hatta ikiz olsun inşallahhh
Öyle işte bir kere devlete gittim ilk defa kalp atışı duyuldu eşimi çağırayım dedim dinlesin. Daha çok dinler dedi. Ve be bebeğimi kaybettim dinleyemedi

Kısmet be kuzum umudum yok
deme ne vicdansızlar! Artık telefon bile yasak bu babaların hakkı değil mi sanki tek yapılan bir şey.İnşallah o sesi yakın zamanda sağlıcakla duyarsın tüm üzüntülerini unutturur
valla hislerime tercüman oldun abla sağolasın Keşke öyle bir şey yapabilseydim ne stres kalırdı bir şey.resmen negatif enerji yayıyorlar ben de böyle insanları çevremde barındırmıyorum çünkü modum hemen düşüyor.neyseki uyudum uyandım daha iyiyim
Agzindan bal damlamis hekime haniminin Allahim ya uyuzlar. Ay birak kilin tekine denkgelmissin
öyle bal damlıyor ki arı mübarek
Yakinlarinizda Sehir Hastanesi var mi? Su yeni yapilanlar varya hani, mersinde, bursada, ankarada elazigda ve bir cok.yerde daha eger varsa cihazlarin hepsi son derece ileri teknoloji aklinizda olsun.
yakında yok maalesef en yakın işte 1 saat uzaklıkta özel var yarın ona gidicem.ama aklımda bulunsun ne olur ne olmaz

Ben eşime canım bişey söylicem dedim, sakın hamileyim deme dedi.
Güya o kadar sevinmiş ki şaşırmış, sevinme nidasına bak. Odun. Ben de o gün çok sinirlenmiştim zaten hormonlar tavan.
Yok artık enişte fazla odunmuş eşim öyle dese herhalde 1 hafta yüzüne bakmazdım böyle sevinme nidası mı olur fazlaca şaşırmış ben yüzünde en ufak kırıcı mimik görsem ses tonunda en ufak bir şey hissetsem alınıyorum.bizle iyi geçinsinler bulmuşlar fıstık gibi kızları

Bakmadım zaten, kendini ifade edene kadar süründü.
Sonraki günler de ben baba mı oluyorum şimdi, benim çocuğum mu olcak şimdi. Bunalttı beni. Yalan mı söylicem oluyon işte.

Bakmadım zaten, kendini ifade edene kadar süründü.
Sonraki günler de ben baba mı oluyorum şimdi, benim çocuğum mu olcak şimdi. Bunalttı beni. Yalan mı söylicem oluyon işte.
İyi yapmışsın Çok sonra idrak edebilmiş bizimki de öyle olcak herhalde bazen unutuyor hatırlatıyorum daha anlayışlı olsun diye.zamanla karın büyüyünce anlıyorlar demek ki :)

İyi yapmışsın Çok sonra idrak edebilmiş bizimki de öyle olcak herhalde bazen unutuyor hatırlatıyorum daha anlayışlı olsun diye.zamanla karın büyüyünce anlıyorlar demek ki :)
Şimdi farkına vardı, elimi tutmaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye. Ama iki aylık saltanatım kaldı o idrak edene kadar o ayrı.

Ne güzel olsun iki ay tadını çıkar sonra bebeden saltanatını düşünmezsin
29. haftaya girmişim. Neye yarar bu saatten sonra. Ağırlaştım zaten keyfim yok, gecede elli kere kalktığım oluyo, yalancı kasılmalar oluyo. 4-6 ay ne rahattım. Evde robot olmasa kedi tüyüyle tozdan boğulcam kalkıp evi silip süpüresim gelmez çüünkü. :)

Ooo baya abartmış bulutum

bir mucizee ben yine biraz geç gördüm ama ben olmayı düşünüyorum canım. Covidi de hafif seviyede geçirdim önceden. Yani bir sürü söylenti var her ağızdan bir şey çıkıyor ama herhalde çok ekstrem bir zararı olsa tüm dünyaya dağıtılmazdı diye düşünüyorum. Biraz otoritelere güvenmekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.

Şimdi farkına vardı, elimi tutmaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye. Ama iki aylık saltanatım kaldı o idrak edene kadar o ayrı.

Aahhh bebek gelince onun saltanatı geçerli olacak ama en güzel saltanat

Bu arada uygulama bidirimlerini siz alabiliyor musunuz? Ben uygulamaya girmediğim sürece birinin beni etiketlediğini göremiyorum

Ooo baya abartmış bulutum
Fazlaca abarttı
Maşallah baya büyümüştür o haftalarda kasılmalar normalmiş sanırım doğuma hazırlık olsun diye dimi? Gece tuvalete kalkınca insanın baya uykusu bölünüyor o kötü işte Allah yardımcın olsun Robot baya iyi oluyor ya ama bazen onu bile çalıştırasım gelmiyor benim üşengeçlik tavan.o zamanlara gelince kendimi düşünemiyorum senin maşallahın var azcık o enerjiden istiyorum

Ayy çok güzel kuzumm merak ettim fotoyu bak şimdi

Kalmadı ki enerjim, bitti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…