Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin ederim öyle.iyi çıkan sonuca da böyle denir mi ya.sen sen ol iyi bir doktor bul yoksa böyle moral bozarlar
.ben aynı Dr a devam etmeyi düşünüyorum eğer olursa çünkü şeker var ya bende dediğin gibi devlettekiler sıkıntı bizim burda da hiç durmadan degisiyo aynı Dr a randevu bulamiosun devlette. Herif kardeşinin gittiğine gidelim dedi daha önce gittim daha fazla para aldı bizden hayır dedim direk

sakin ol kobra kız bak biz de ilçedeyiz kadın doğum haftada bi kere geliyodu.denizli bir saatlik yol ama hep oraya gidiyos.bebek önemli imkanın varsa yol 1 1,5 saat uzak değil git

Aynı doktoruna devam et o zaman böyle doktorlardan Allah korusun
sakin ol kobra kız bak biz de ilçedeyiz kadın doğum haftada bi kere geliyodu.denizli bir saatlik yol ama hep oraya gidiyos.bebek önemli imkanın varsa yol 1 1,5 saat uzak değil git
eşimin vardiyası uyunca gidebiliriz.öyle yapıcam artık ayda bir sonuçta bunun gibi ukalaymı uğraşcam.

Sırf bu yüzden özele gidiyorum, bir kısmı hastaya insan gibi davranmıyorlar. Ha özelde sorun yaşamadım mı, yaşadım. Ama en azından yapacaklarını da güler yüzle yapıyolar. Artık ona şükreder olduk. Sanki çok mühim bir işleri varmış da, sen gidip muayene olarak bunu engellemişsin gibi davranıyor bazıları. Başımdan atayım da gitsin gibi davranıyor. İyi doktorları da var da ben denk gelemedim maalesef işte.
13. haftada kıza benziyor dediler, 16. haftada kesin kız dendi. Devlet hast. cihazları eski olduğu için görünmeyebiliyormuş genelde. Eşinin suçu yok adam sağlıklı olsun demiş bişey dememiş ama sen sinirlenince sana kötü bişey diyo gibi gelmiş.

Ah kuzum devlet maalesef öyle... Çünkü o kadar çok kişi geliyor ki başından savıyorlar
Sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim fıstıkım

kesinlikle dediğin gibi özeldeki de çok iyi değil acele acele bakıyor ama en azından kibar.kibarlığa güler yüze şükreder olduk hale bak.ama bu adamların o çok mühim işi ne ben anlamıyorum para almasını biliyorlar hakkıyla yapmaları lazım bu ego nedir sanki beleşe hayrına bakıyorlar.millete ne doktorlar geliyor espirili ilgili yok bizde o şans.evet ultrason cihazları berbat devlete verilen vergiler nereye gidiyor? eşim suçlu kim ne derse desin o sevinci göremedim ben.şimdi kıvırsın dursun.

Ah kuzum devlet maalesef öyle... Çünkü o kadar çok kişi geliyor ki başından savıyorlar
Sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim fıstıkım
Sağol parem bende sevindim.bütün doktorlara çok kişi geliyor işleri bu.başlarından savmaya hakları yok ki.bu işi bilerek giriyorlarsa saygıyla yapmaları lazım.her işte böyle

Yüklenme adamcağıza, sen çıkarken ne kadar gerildiysen o da o kadar gerilmiştir, sana belli etmek istemese de çıkmıştır bi şekilde. :) Öyle bi muayeneden çıkıp nasıl mutlu olsun, sevinememiştir ki.
Biz gittiğimizde doktor kistin büyümüş riskli şu bu demişti, biz çıktık cinsiyete sevinemedik, suratımız beş karış oldu riskli gebelik olunca. Doktor bile erkek mi bekliyodunuz dedi, halbuki alakası bile yoktu.

Yok o muayene girmedi olanları anlatmadan önce merak ettiği için kıza benziyormuş dedim şaka yapıyorsun dedi.sanki bunda şaka yapılacak bir taraf var.olsun sağlıkla olsunda dedi.sonra toparlamaya çalışıp kızım bilmem ne diye güldü.gececi olduğundan uyudu ne hali varsa görsün.öyle yüzü düşse hayatı ona zindan ederdim zaten.tabiki en önemli şey sağlık kim duysa üzülür ama bu zamana kadar maşallah sağlıkla gelmiş bundan sonrada sağlıkla devam eder inşallah Sıkmayın artık canınızı.benim sinirim saman alevi gibi gelir geçer zaten

Ayy sinir bozucu..
Kuzucum 1 saat yol git tüm bu stresi yaşama..
Ama şöylede bişi var özeldede ters doktora denk gelirsen yine aynı şeyi yaşıyanlar ykmı var..
Neyseki doktorumdan memnunum
Gelecekse gelsin öncesinden haber vermesin işte
Kz boşver sonuca odaklan

Kız ne güzel premses bosversene ilerde görürüm ben onu iyiki kız olmuş derAllah'ım bize de premses nasip et inşallah tabi bebiş nasip et sağlıklı olsunda ikiz olsun hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…