- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.021
Yemin ederim öyle.iyi çıkan sonuca da böyle denir mi ya.sen sen ol iyi bir doktor bul yoksa böyle moral bozarlarİnsanı iyice çileden çıkarıyorlar valla
.ben aynı Dr a devam etmeyi düşünüyorum eğer olursa çünkü şeker var ya bende dediğin gibi devlettekiler sıkıntı bizim burda da hiç durmadan degisiyo aynı Dr a randevu bulamiosun devlette. Herif kardeşinin gittiğine gidelim dedi daha önce gittim daha fazla para aldı bizden hayır dedim direkYemin ederim öyle.iyi çıkan sonuca da böyle denir mi ya.sen sen ol iyi bir doktor bul yoksa böyle moral bozarlar
sakin ol kobraErkek olsa oo diye tepki verecekti çünkü o tepkiyi vermedi.kızılmayı hak etmiyor mu? Hani nerde oo tavır aldım yok öyle şey mi olur kızım bilmem ne diye toparlamaya çalışıyor.olsun nedir? Neyse buna da razıyız der gibi
Aynı doktoruna devam et o zaman böyle doktorlardan Allah korusun.ben aynı Dr a devam etmeyi düşünüyorum eğer olursa çünkü şeker var ya bende dediğin gibi devlettekiler sıkıntı bizim burda da hiç durmadan degisiyo aynı Dr a randevu bulamiosun devlette. Herif kardeşinin gittiğine gidelim dedi daha önce gittim daha fazla para aldı bizden hayır dedim direk
eşimin vardiyası uyunca gidebiliriz.öyle yapıcam artık ayda bir sonuçta bunun gibi ukalaymı uğraşcam.sakin ol kobrakız bak biz de ilçedeyiz kadın doğum haftada bi kere geliyodu.denizli bir saatlik yol ama hep oraya gidiyos.bebek önemli imkanın varsa yol 1 1,5 saat uzak değil git
Gurbetciyim ben kuzumvah benim garip eniştemsen nerelisin ki hacı
gurbetcisin türkiye ye dönmeye sıcak bakmıyorsun ?Gurbetciyim ben kuzum
Hollandadayim
Canım test yapmadım kan vermedim.test yaptın mı kan verdin mi
Sırf bu yüzden özele gidiyorum, bir kısmı hastaya insan gibi davranmıyorlar. Ha özelde sorun yaşamadım mı, yaşadım. Ama en azından yapacaklarını da güler yüzle yapıyolar. Artık ona şükreder olduk. Sanki çok mühim bir işleri varmış da, sen gidip muayene olarak bunu engellemişsin gibi davranıyor bazıları. Başımdan atayım da gitsin gibi davranıyor. İyi doktorları da var da ben denk gelemedim maalesef işte.Devlet hastanelerinden iğreniyorum güle oynaya gittim keyfimin içine ettiler.diyorum mi sıcak banyo yapmak zararlı mı hamama girmiyorsan zararı yok diyor ? Nemlendirici soruyorum istediğini kullanabilirsin diyor? Nivea önerdi kadın şaşkınım ben kimyasal içerikli diye biliyordum.cinsiyet tahmininiz var mı diyorum ben tahmin yürütmüyorum görürsem söylüyorum diyor.kesin değil kıza benziyor diyor.günümden ilerde gözüküyorum çocuk bacağını açmış hala kesin değil diyor.saçma sapan sadece kafasının gözüktüğü oda net değil ultrason kağıdını verdi elime.millet nasıl net görüyor.ben bir ay bunun için mi bekledim? Eşim desen ayrı bir kafa cinsiyet kıza benziyormuş diyorum olsun sağlıklı olsunda diyor? Bütün bu salaklardan sıkıldım yemin ederim.tek sevindiğim nokta iyi olması
Ah kuzum devlet maalesef öyle... Çünkü o kadar çok kişi geliyor kiDevlet hastanelerinden iğreniyorum güle oynaya gittim keyfimin içine ettiler.diyorum mi sıcak banyo yapmak zararlı mı hamama girmiyorsan zararı yok diyor ? Nemlendirici soruyorum istediğini kullanabilirsin diyor? Nivea önerdi kadın şaşkınım ben kimyasal içerikli diye biliyordum.cinsiyet tahmininiz var mı diyorum ben tahmin yürütmüyorum görürsem söylüyorum diyor.kesin değil kıza benziyor diyor.günümden ilerde gözüküyorum çocuk bacağını açmış hala kesin değil diyor.saçma sapan sadece kafasının gözüktüğü oda net değil ultrason kağıdını verdi elime.millet nasıl net görüyor.ben bir ay bunun için mi bekledim? Eşim desen ayrı bir kafa cinsiyet kıza benziyormuş diyorum olsun sağlıklı olsunda diyor? Bütün bu salaklardan sıkıldım yemin ederim.tek sevindiğim nokta iyi olması
kesinlikle dediğin gibi özeldeki de çok iyi değil acele acele bakıyor ama en azından kibar.kibarlığa güler yüze şükreder olduk hale bak.ama bu adamların o çok mühim işi ne ben anlamıyorum para almasını biliyorlar hakkıyla yapmaları lazım bu ego nedir sanki beleşe hayrına bakıyorlar.millete ne doktorlar geliyor espirili ilgili yok bizde o şans.evet ultrason cihazları berbat devlete verilen vergiler nereye gidiyor? eşim suçlu kim ne derse desin o sevinci göremedim ben.şimdi kıvırsın dursun.Sırf bu yüzden özele gidiyorum, bir kısmı hastaya insan gibi davranmıyorlar. Ha özelde sorun yaşamadım mı, yaşadım. Ama en azından yapacaklarını da güler yüzle yapıyolar. Artık ona şükreder olduk. Sanki çok mühim bir işleri varmış da, sen gidip muayene olarak bunu engellemişsin gibi davranıyor bazıları. Başımdan atayım da gitsin gibi davranıyor. İyi doktorları da var da ben denk gelemedim maalesef işte.
13. haftada kıza benziyor dediler, 16. haftada kesin kız dendi. Devlet hast. cihazları eski olduğu için görünmeyebiliyormuş genelde. Eşinin suçu yok adam sağlıklı olsun demiş bişey dememiş ama sen sinirlenince sana kötü bişey diyo gibi gelmiş.
Sağol parem bende sevindim.bütün doktorlara çok kişi geliyor işleri bu.başlarından savmaya hakları yok ki.bu işi bilerek giriyorlarsa saygıyla yapmaları lazım.her işte böyleAh kuzum devlet maalesef öyle... Çünkü o kadar çok kişi geliyor kibaşından savıyorlar
Sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim fıstıkım
Yüklenme adamcağıza, sen çıkarken ne kadar gerildiysen o da o kadar gerilmiştir, sana belli etmek istemese de çıkmıştır bi şekilde. :) Öyle bi muayeneden çıkıp nasıl mutlu olsun, sevinememiştir ki.kesinlikle dediğin gibi özeldeki de çok iyi değil acele acele bakıyor ama en azından kibar.kibarlığa güler yüze şükreder olduk hale bak.ama bu adamların o çok mühim işi ne ben anlamıyorum para almasını biliyorlar hakkıyla yapmaları lazım bu ego nedir sanki beleşe hayrına bakıyorlar.millete ne doktorlar geliyor espirili ilgili yok bizde o şans.evet ultrason cihazları berbat devlete verilen vergiler nereye gidiyor? eşim suçlu kim ne derse desin o sevinci göremedim ben.şimdi kıvırsın dursun.
Yok o muayene girmedi olanları anlatmadan önce merak ettiği için kıza benziyormuş dedim şaka yapıyorsun dedi.sanki bunda şaka yapılacak bir taraf var.olsun sağlıkla olsunda dedi.sonra toparlamaya çalışıp kızım bilmem ne diye güldü.gececi olduğundan uyudu ne hali varsa görsün.öyle yüzü düşse hayatı ona zindan ederdim zaten.tabiki en önemli şey sağlık kim duysa üzülür ama bu zamana kadar maşallah sağlıkla gelmiş bundan sonrada sağlıkla devam eder inşallahYüklenme adamcağıza, sen çıkarken ne kadar gerildiysen o da o kadar gerilmiştir, sana belli etmek istemese de çıkmıştır bi şekilde. :) Öyle bi muayeneden çıkıp nasıl mutlu olsun, sevinememiştir ki.
Biz gittiğimizde doktor kistin büyümüş riskli şu bu demişti, biz çıktık cinsiyete sevinemedik, suratımız beş karış oldu riskli gebelik olunca. Doktor bile erkek mi bekliyodunuz dedi, halbuki alakası bile yoktu.
en iyisini yaparsın parisim inaşllah bir süpriz mucize olurCanım test yapmadım kan vermedim.
Yarın kan verecem, idrarla uğraşamam.
Ctesi ye randevuyu almaya çalışıyorum bir yandan da fıstık
Simdilik oyle ilerde bilemem biseyler degisirse belkigurbetcisin türkiye ye dönmeye sıcak bakmıyorsun ?
Ayy sinir bozucu..Devlet hastanelerinden iğreniyorum güle oynaya gittim keyfimin içine ettiler.diyorum mi sıcak banyo yapmak zararlı mı hamama girmiyorsan zararı yok diyor ? Nemlendirici soruyorum istediğini kullanabilirsin diyor? Nivea önerdi kadın şaşkınım ben kimyasal içerikli diye biliyordum.cinsiyet tahmininiz var mı diyorum ben tahmin yürütmüyorum görürsem söylüyorum diyor.kesin değil kıza benziyor diyor.günümden ilerde gözüküyorum çocuk bacağını açmış hala kesin değil diyor.saçma sapan sadece kafasının gözüktüğü oda net değil ultrason kağıdını verdi elime.millet nasıl net görüyor.ben bir ay bunun için mi bekledim? Eşim desen ayrı bir kafa cinsiyet kıza benziyormuş diyorum olsun sağlıklı olsunda diyor? Bütün bu salaklardan sıkıldım yemin ederim.tek sevindiğim nokta iyi olması
Kz boşver sonuca odaklanGelecekse gelsin öncesinden haber vermesin işte
belki tayinin çıkar avukat hanımSimdilik oyle ilerde bilemem biseyler degisirse belki
Burda oyle bir sistem yok neyse kibelki tayinin çıkar avukat hanım
Ailemin yanina geldim ya pek giremiyorum bebikoHemsirem nerdeHemsirecik
Kız ne güzel premses bosversene ilerde görürüm ben onu iyiki kız olmuş derYok o muayene girmedi olanları anlatmadan önce merak ettiği için kıza benziyormuş dedim şaka yapıyorsun dedi.sanki bunda şaka yapılacak bir taraf var.olsun sağlıkla olsunda dedi.sonra toparlamaya çalışıp kızım bilmem ne diye güldü.gececi olduğundan uyudu ne hali varsa görsün.öyle yüzü düşse hayatı ona zindan ederdim zaten.tabiki en önemli şey sağlık kim duysa üzülür ama bu zamana kadar maşallah sağlıkla gelmiş bundan sonrada sağlıkla devam eder inşallahSıkmayın artık canınızı.benim sinirim saman alevi gibi gelir geçer zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?