Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun biraz sahile gittim askos arkadaşımla yorulmusum aksama kadar eve geldim uyudum direk anca kendime geldim. Sen naptin bakayim
Ooohhh iyi deşarj oluyorsun napayım ya bende evdeyim öyle bugün hiç ders calisasim yok az önce kardeşimle konuştuk bı saat konuşmuşuz bı o koltuk bı bu koltuk mekan değiştire değiştire yatiom

Sağol parem bende sevindim.bütün doktorlara çok kişi geliyor işleri bu.başlarından savmaya hakları yok ki.bu işi bilerek giriyorlarsa saygıyla yapmaları lazım.her işte böyle
Öyle işte bir kere devlete gittim ilk defa kalp atışı duyuldu eşimi çağırayım dedim dinlesin. Daha çok dinler dedi. Ve be bebeğimi kaybettim dinleyemedi
en iyisini yaparsın parisim inaşllah bir süpriz mucize olur
Kısmet be kuzum umudum yok

Soru sorucak gibi degilim de agzina s.cacak.gibiyim ama zor tutuyorum kendimi diceksin. Carpip kapiyi gitceksin. Ya valla negatif insanlara uyuzum. Kendi mutusuzluklarindan etrafa sariyolar. Neyse cnm sinirlendirme kendini sen bebise odaklan ki saglikliymis cok sukur Gerisi teferruat.

Agzindan bal damlamis hekime haniminin Allahim ya uyuzlar. Ay birak kilin tekine denkgelmissin

Yakinlarinizda Sehir Hastanesi var mi? Su yeni yapilanlar varya hani, mersinde, bursada, ankarada elazigda ve bir cok.yerde daha eger varsa cihazlarin hepsi son derece ileri teknoloji aklinizda olsun.

Artık sosyal medyaya yeniden başladım ama unutmuşum adapte olmaya çalışıyorum kendimi 80 yaşındaki nineler gibi hissettim ama eminim ki onlar benden daha iyi kullaniodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…