- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.041
Ailemin yanina geldim ya pek giremiyorum bebiko
Dun biraz sahile gittim askos arkadaşımla yorulmusum aksama kadar eve geldim uyudum direkNaptin yavrummm
Ooohhh iyi deşarj oluyorsun napayım ya bende evdeyim öyle bugün hiç ders calisasim yok az önce kardeşimle konuştuk bı saat konuşmuşuz bı o koltuk bı bu koltuk mekan değiştire değiştire yatiomDun biraz sahile gittim askos arkadaşımla yorulmusum aksama kadar eve geldim uyudum direkanca kendime geldim. Sen naptin bakayim
Öyle işte bir kere devlete gittim ilk defa kalp atışı duyuldu eşimi çağırayım dedim dinlesin. Daha çok dinler dedi. Ve be bebeğimi kaybettim dinleyemediSağol parem bende sevindim.bütün doktorlara çok kişi geliyor işleri bu.başlarından savmaya hakları yok ki.bu işi bilerek giriyorlarsa saygıyla yapmaları lazım.her işte böyle
Kısmet be kuzum umudum yoken iyisini yaparsın parisim inaşllah bir süpriz mucize olur
Soru sorucak gibi degilim de agzina s.cacak.gibiyim ama zor tutuyorum kendimi diceksin. Carpip kapiyi gitceksin. Ya valla negatif insanlara uyuzum. Kendi mutusuzluklarindan etrafa sariyolar. Neyse cnm sinirlendirme kendini sen bebise odaklan ki saglikliymis cok sukurHa bir de diyor ki kadın çirkin gözüküyor dimi ama öyle değil çok tatlılar bune şimdi iltifat mı ? Giderken hala soru soracak gibisin diyor 4 soru sordum bu çok mu millet liste yapıp gidiyor.benim muayene sıramda akrabası mı Arkadaşı mı ne onu aldı ekranda bile çıkmadı.devlette iş ne zaman yürür.bir ay sonra ikiliyi söylüyor bana ? Çok şükür kendim netten baktım da bunu beklemedim
Agzindan bal damlamis hekime haniminin Allahim ya uyuzlar. Ay birak kilin tekine denkgelmissinYok 150tl çok bir şey değil ama bu ilçede özel hastane poliklinik hiçbir şey yok.özel için arabamızla 1 1 buçuk saat yol gidiyoruz.yakın diye 2dir buna gidiyorum ama yok artık akıllandım.bu devlette bir kadın daha var onu eski iş arkadaşlarım ve eşimin akrabaları hiç iyi değil dedi.başka da kadın yok zaten.mecbur özele gidicem.
Ne güzel şanslıymış.benimki bir ay sonra gel dedi.böyle önemli bir konuyu bildirmek için 1 ay beklenmez zaten.ha test iyi diyor ama bu testler kesin hastalık olmayacağını söylemez diyor.yani hasta olabilir diyor bu nedir?
Yakinlarinizda Sehir Hastanesi var mi? Su yeni yapilanlar varya hani, mersinde, bursada, ankarada elazigda ve bir cok.yerde daha eger varsa cihazlarin hepsi son derece ileri teknoloji aklinizda olsun.kesinlikle dediğin gibi özeldeki de çok iyi değil acele acele bakıyor ama en azından kibar.kibarlığa güler yüze şükreder olduk hale bak.ama bu adamların o çok mühim işi ne ben anlamıyorum para almasını biliyorlar hakkıyla yapmaları lazım bu ego nedir sanki beleşe hayrına bakıyorlar.millete ne doktorlar geliyor espirili ilgili yok bizde o şans.evet ultrason cihazları berbat devlete verilen vergiler nereye gidiyor? eşim suçlu kim ne derse desin o sevinci göremedim ben.şimdi kıvırsın dursun.
Burda daha isinmadi durmadan 🌧🌧🌧🌧 yagiyorSıcak cok sıcak.. Sıcak dahada sıcak olacak
Hadi insallah paremiz yaaCanım test yapmadım kan vermedim.
Yarın kan verecem, idrarla uğraşamam.
Ctesi ye randevuyu almaya çalışıyorum bir yandan da fıstık
Hey maşallahBurda daha isinmadi durmadan 🌧🌧🌧🌧 yagiyor
O kadar degilde yani baya yagiyor
SelamassssssEvet kizlar selam hepinize
Benm face vardı kapatalı 1 sene olduArtık sosyal medyaya yeniden başladım ama unutmuşum adapte olmaya çalışıyorum kendimi 80 yaşındaki nineler gibi hissettim ama eminim ki onlar benden daha iyi kullaniodur
Selam ablaEvet kizlar selam hepinize
Benimde insta vardı aynen baya olduydum kapatali şimdi tekrar açayım dedim yeni hesap almam gerekiyormuş aldım çok yabancı kalmışım çözmeye çalışıyorumBenm face vardı kapatalı 1 sene oldu
Başkada bişeyciğim yok
Selam abla
Ne oldu kız
Nie eski hesabı vermioBenimde insta vardı aynen baya olduydum kapatali şimdi tekrar açayım dedim yeni hesap almam gerekiyormuş aldım çok yabancı kalmışım çözmeye çalışıyorum
Ne olcak bu halin diye merak ediomNe oldu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?