- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.081
Bitmemiştir bitmemiştirKalmadı ki enerjim, bitti hep
ya seni sormayan var mı mucizem napıyorsun nasılsın
ahaa sordu biri bulutoBitmemiştir bitmemiştir
ya seni sormayan var mı mucizem napıyorsun nasılsınkeyfin enerjin yerindedir inşallah
Bütün duyguları içeriyorsunahaa sordu biri buluto
iyiyim kanki sen nasılsın karışık enerjiler içindeyim üzgün mutsuz sevinçli umutlu saçma ve salaksen nasıllsın
Bilmiyorum ki abla göğsümü zor taşıyorum resmenParesilaaa kiss garip ruyalar goruyo musun hala? Nasil var mi bisey sence?
Bence yoktur ama yani gecikmesinr sebep olacak hiçbir kür yapmadım.Nie eski hesabı vermio
Ne olcak bu halin diye merak ediom
Bebe varmıdır ki kanka
Çok vicdansızlar o yüzden parayı veren düdüğü çalar deyip özele gidiyorumSenin adına sevindim.Evet hem de ne sinir bozucu.ilk zamanlar gittiğim özeldeki doktora gidicem öyle müthiş değil ama bu kadın kadar da ukala değildi hem telefonla çektiriyordu.bu devlette telefon bile yasak.
:) ben zaten seviniyorum ona göre kıyafet giyip foto atıcaktım sosyal medyama hevesimi kaçırdı.yarın özele gidicem orda kesinleşsin giyicem pembişleri.inşallah sağlıcakla en kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkeseHatta ikiz olsun inşallahhh
demene vicdansızlar! Artık telefon bile yasak bu babaların hakkı değil mi sanki tek yapılan bir şey.İnşallah o sesi yakın zamanda sağlıcakla duyarsın tüm üzüntülerini unutturur
valla hislerime tercüman oldun abla sağolasınKeşke öyle bir şey yapabilseydim ne stres kalırdı bir şey.resmen negatif enerji yayıyorlar ben de böyle insanları çevremde barındırmıyorum çünkü modum hemen düşüyor.neyseki uyudum uyandım daha iyiyim
öyle bal damlıyor ki arı mübarek
yakında yok maalesef en yakın işte 1 saat uzaklıkta özel var yarın ona gidicem.ama aklımda bulunsun ne olur ne olmaz
Yok ya gelmediParesilaaa Canımmm geldi mi seninkii??? Bir değişiklik var mı durumda?
Cnm ben direk siteye giriorm uygulana kullanmıormbir mucizee ben yine biraz geç gördüm ama ben olmayı düşünüyorum canım. Covidi de hafif seviyede geçirdim önceden. Yani bir sürü söylenti var her ağızdan bir şey çıkıyor ama herhalde çok ekstrem bir zararı olsa tüm dünyaya dağıtılmazdı diye düşünüyorum. Biraz otoritelere güvenmekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.
Aahhh bebek gelince onun saltanatı geçerli olacak ama en güzel saltanat
Bu arada uygulama bidirimlerini siz alabiliyor musunuz? Ben uygulamaya girmediğim sürece birinin beni etiketlediğini göremiyorum
Kuzum... Moralini kimsenin bozmasına izin verme...Fazlaca abarttı
Maşallah baya büyümüştüro haftalarda kasılmalar normalmiş sanırım doğuma hazırlık olsun diye dimi? Gece tuvalete kalkınca insanın baya uykusu bölünüyor o kötü işte Allah yardımcın olsun Robot baya iyi oluyor ya ama bazen onu bile çalıştırasım gelmiyor benim üşengeçlik tavan.o zamanlara gelince kendimi düşünemiyorum senin maşallahın var azcık o enerjiden istiyorum
Bizim Esra başladı yine
Meraktan çatlayacam....
Niee gıııMarkete gittim geldim canım izleyemedim biz kusustuk esrayla pek bakmiom artık
He denerimBütün duyguları içeriyorsunüzgün ve mutsuz kısmını at hep iyi ol her şey güzel daha güzel olcak ben de aynı yorgun ve üşengeç ne yemek yapcam diye düşünüyorum pöfff sende ne var bir tabak da bana ver
Hayirlisi nasil.olsa varsa var yoksa yok ogreneceksin. Hakkinda hayirliso canim imsallah vardir bebisBilmiyorum ki abla göğsümü zor taşıyorum resmenet kesmiş gibi acıyor regl geldi gibi oluyor bakıyorum yok. Çok sinirlerim bozuk.
Evet görüyorum. Tartıştığım bir kadını gördüm en küçük çocuğu üni gidiyor normalde rüyamda 3.üncü çocuğu yapmaya çalışıyor olmuyor bir türlü
Bence yoktur ama yani gecikmesinr sebep olacak hiçbir kür yapmadım.
Çok vicdansızlar o yüzden parayı veren düdüğü çalar deyip özele gidiyorumah ah inşallah canım inşallah unutulur
Yok ya gelmedibeni geriyor bu durum iyice canım
Vaktim olmuyo diye söylendi bende bütün zamanımı sana mı ayircam dedim öyle kavga ettikNiee gııı
Çok çabuk bozuluyor bal0ncukum elimde değil.neyseki tüm günümü etkilemiyor
Deneme yapHe denerimkısır var yen mi
Esra kurban olsın sanVaktim olmuyo diye söylendi bende bütün zamanımı sana mı ayircam dedim öyle kavga ettik
Neymiş adı bakayım premsesimizinBugn cok büyük gün
Aylardır almadğm almamak için direndiğim beşiği aldm 32. Hafta olduk yeter gari
Kızımın adıda var artk
Aminnn bebeğimNeymiş adı bakayım premsesimiziniyi günlerde kullanmak nasip olsun kuzummm
Benimde güvenm sana tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?