Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitmemiştir bitmemiştir

ya seni sormayan var mı mucizem napıyorsun nasılsın keyfin enerjin yerindedir inşallah
ahaa sordu biri buluto
iyiyim kanki sen nasılsın karışık enerjiler içindeyim üzgün mutsuz sevinçli umutlu saçma ve salak sen nasıllsın

ahaa sordu biri buluto
iyiyim kanki sen nasılsın karışık enerjiler içindeyim üzgün mutsuz sevinçli umutlu saçma ve salak sen nasıllsın
Bütün duyguları içeriyorsun üzgün ve mutsuz kısmını at hep iyi ol her şey güzel daha güzel olcak ben de aynı yorgun ve üşengeç ne yemek yapcam diye düşünüyorum pöfff sende ne var bir tabak da bana ver

Paresilaaa kiss garip ruyalar goruyo musun hala? Nasil var mi bisey sence?
Bilmiyorum ki abla göğsümü zor taşıyorum resmen et kesmiş gibi acıyor regl geldi gibi oluyor bakıyorum yok. Çok sinirlerim bozuk.
Evet görüyorum. Tartıştığım bir kadını gördüm en küçük çocuğu üni gidiyor normalde rüyamda 3.üncü çocuğu yapmaya çalışıyor olmuyor bir türlü
Nie eski hesabı vermio

Ne olcak bu halin diye merak ediom
Bebe varmıdır ki kanka
Bence yoktur ama yani gecikmesinr sebep olacak hiçbir kür yapmadım.
Çok vicdansızlar o yüzden parayı veren düdüğü çalar deyip özele gidiyorum ah ah inşallah canım inşallah unutulur
Paresilaaa Canımmm geldi mi seninkii??? Bir değişiklik var mı durumda?
Yok ya gelmedi beni geriyor bu durum iyice canım

Cnm ben direk siteye giriorm uygulana kullanmıorm

Kuzum... Moralini kimsenin bozmasına izin verme...
Bizim Esra başladı yine
Nurzfr esra başlamş

aklımda mıh gibi tutuyorum cukulatam
kimse beni de sormuyor bak cikolatam
cukulatam nerdesnn
Dönnnnnnnnnnnnnnn
Dönnnnn

Meraktan çatlayacam.... MNbeyaz

He denerimkısır var yen mi

Hayirlisi nasil.olsa varsa var yoksa yok ogreneceksin. Hakkinda hayirliso canim imsallah vardir bebis

Çok çabuk bozuluyor bal0ncukum elimde değil.neyseki tüm günümü etkilemiyor ben de beyazı çok merak ediyorum inşallah iyidir bebişi
He denerimkısır var yen mi
Deneme yap valla şimdi kısır mı yapsam diyordum kalbim mi temiz ne sonra dedim ki öf hiçbir şey yapmıcam.gerçekten saat kaç oldu yapasım yok dışardan söylerim belki.senin ellerine sağlık enişteye afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…