- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.121
Olmuyo kuzum sakince konuşsam bile hemen karşıdan bağırıp cagiriyo sonra bana hak verioda iş işten geçio simdi direk dicem git annende kal bı sure istemiyotum dicem uzak duralım birbirimizden dicemTmm ama bebek yapmıacam
Ara verelim demeden
Sakince durumu izah et.. Susturuonmu herşeyi kçşeye brakalm mı de
Öyle birden kesip atma sakince
EnişteOlmuyo kuzum sakince konuşsam bile hemen karşıdan bağırıp cagiriyo sonra bana hak verioda iş işten geçio simdi direk dicem git annende kal bı sure istemiyotum dicem uzak duralım birbirimizden dicem
Nur sen deli misin ya da aklın başında mı ya da laf olsun diye mi konuşuyon afedersin de?KV ağır basiyo herif gelsin dicem zaten istemiyom diye bizde ara verelim diye
Yürü be mucizemmmmmmNur sen deli misin ya da aklın başında mı ya da laf olsun diye mi konuşuyon afedersin de?
Sen çocuğu kv.dene mi yapıyorsun o mu bakacak ona ne senin evladından onane bu bir.
İkincisi yaşın 30 geçmiş. Millet 30 yaşında neredeyse 3.çocuğunu büyütürken? Zaten yeterince geç kalmadık mı?
Ve ki hamile kalmak ne kadar zorken Bi de tedaviyle uğraşıp maddi manevi varını yoğunu ona vermeye hazırken senin vazgeçme lüksün olduğunu düşündüren şey nedir?
Haa diyorsan ki yaşım geçse de çocuk da yaparım kariyerde kafasındaysan hiç tavsiye etmem ilerde pişman olacağın düşünceler peşinde çabalama derim.
Ya da eşinle problemin var ondan çocuk istemiyorsan onu bilemem ki öyle olduğunu sanmıyorum.
Bak nur sakın başkaları için kendi isteklerinden vazgeçme. Hayırlısını iste her zaman. Ama bu senin hayatın senin. O da senin çocuğun tamam mı kv nin söz hakkı bile yok. Gerekirse küs otur evinde. Bu hayatta kendini önemse başkalarının fikirlerini değil.
Kırıcı konuştuysam kusura bakma.
Ben bazı şeyler için o kadar pişmanım ki. Cermesini çekiyorum. Herşey en başında nasip. Nasibimizde evlat sahibi olmak varsa olacak yoksa zaten milyon kere çabaladık boş.
HaklıyımYürü be mucizemmmmmm
Helal sana
KatiliyorumNur sen deli misin ya da aklın başında mı ya da laf olsun diye mi konuşuyon afedersin de?
Sen çocuğu kv.dene mi yapıyorsun o mu bakacak ona ne senin evladından onane bu bir.
İkincisi yaşın 30 geçmiş. Millet 30 yaşında neredeyse 3.çocuğunu büyütürken? Zaten yeterince geç kalmadık mı?
Ve ki hamile kalmak ne kadar zorken Bi de tedaviyle uğraşıp maddi manevi varını yoğunu ona vermeye hazırken senin vazgeçme lüksün olduğunu düşündüren şey nedir?
Haa diyorsan ki yaşım geçse de çocuk da yaparım kariyerde kafasındaysan hiç tavsiye etmem ilerde pişman olacağın düşünceler peşinde çabalama derim.
Ya da eşinle problemin var ondan çocuk istemiyorsan onu bilemem ki öyle olduğunu sanmıyorum.
Bak nur sakın başkaları için kendi isteklerinden vazgeçme. Hayırlısını iste her zaman. Ama bu senin hayatın senin. O da senin çocuğun tamam mı kv nin söz hakkı bile yok. Gerekirse küs otur evinde. Bu hayatta kendini önemse başkalarının fikirlerini değil.
Ben bazı şeyler için o kadar pişmanım ki. Cermesini çekiyorum. Herşey en başında nasip. Nasibimizde evlat sahibi olmak varsa olacak yoksa zaten milyon kere çabaladık boş.
Yok artık ciddi mi bu ben şaka yapıyorsun sandımKV ağır basiyo herif gelsin dicem zaten istemiyom diye bizde ara verelim diye
Hayır o beceri yok diye bir şey yok olmalı.anacı adamlar ince ince de işlenmez küçüklükten itibaren anaları tarafından işleniyorlar.aslında enişte hak veriyormuş ama esip gürledikten sonra anlamı ne ilk önce sakin olmayı öğrenecek.bağırıp çağıran adama ne denir ki.tabiki küssün tavrını koysun.Eşinin alttan alması lazım onun anası sıkıntı çıkarıyorsa mahcup olup susmalıKocasına da küsmesin ona niye küsüyor ya? Kayınvalidesinin ekmeğine daha çok yağ sürecek bir şey değil mi bu? Oğluyla saplantılı ilişki kuran anneler kafadan kontak. Bunlara prim vermek hata oluyor. Maalesef arada dengeyi kuracak kişi o anaların oğulları oluyor ama Türk erkeğinde o beceri pek yok. Bu yüzden, kadınların stratejik davranıp adamı ince ince işleyip eğitmesi gerekiyor. Kayınvalideye ne gelinle oğlunun yatak odasından di mi? Tövbe ya utanmasalar gidip aralarına yatacaklar
Kocasına da küsmesin ona niye küsüyor ya? Kayınvalidesinin ekmeğine daha çok yağ sürecek bir şey değil mi bu? Oğluyla saplantılı ilişki kuran anneler kafadan kontak. Bunlara prim vermek hata oluyor. Maalesef arada dengeyi kuracak kişi o anaların oğulları oluyor ama Türk erkeğinde o beceri pek yok. Bu yüzden, kadınların stratejik davranıp adamı ince ince işleyip eğitmesi gerekiyor. Kayınvalideye ne gelinle oğlunun yatak odasından di mi? Tövbe ya utanmasalar gidip aralarına yatacaklar
Nur sen deli misin ya da aklın başında mı ya da laf olsun diye mi konuşuyon afedersin de?
Yok artık ciddi mi bu ben şaka yapıyorsun sandımnasıl böyle bir şey diyebilirsin ki ne kadar zamandır bekliyorsun bekliyoruz.tam yaklaşmışken kendini bilmez biri yüzünden vazgeçme.gerekirse enişteye küs ama vazgeçme ara verme.çok mantıksız.böyle fevri davranma.herkesin ağzının payını ver hadlerini bildir mucize haklı sen büyüteceksin millete ne ki?
Kocasına da küsmesin ona niye küsüyor ya? Kayınvalidesinin ekmeğine daha çok yağ sürecek bir şey değil mi bu? Oğluyla saplantılı ilişki kuran anneler kafadan kontak. Bunlara prim vermek hata oluyor. Maalesef arada dengeyi kuracak kişi o anaların oğulları oluyor ama Türk erkeğinde o beceri pek yok. Bu yüzden, kadınların stratejik davranıp adamı ince ince işleyip eğitmesi gerekiyor. Kayınvalideye ne gelinle oğlunun yatak odasından di mi? Tövbe ya utanmasalar gidip aralarına yatacaklar
Hayır o beceri yok diye bir şey yok olmalı.anacı adamlar ince ince de işlenmez küçüklükten itibaren anaları tarafından işleniyorlar.aslında enişte hak veriyormuş ama esip gürledikten sonra anlamı ne ilk önce sakin olmayı öğrenecek.bağırıp çağıran adama ne denir ki.tabiki küssün tavrını koysun.Eşinin alttan alması lazım onun anası sıkıntı çıkarıyorsa mahcup olup susmalı
Nurzfr Abla tavsiyesi. Hayattaki butun pismanliklarim baskalarina gore dusunup karar verdigim anlardir. Ne kadar zorlukla mucadele etsem de kulaklarimi tikayip attigim her adimda ise basarili oldum ve sonunda herkes de bana hak verdi. Lutfen hele ki kayinvalidene gore o susun veya tatsizlik cikarmasin diye dusunup yolundan donme. Esinle konus gercekten ikiniz ne istiyosunuz karar verin. Anne babalar k.valideler yasca bizden buyuk bizden eski cagda ve kusura bakmasin hic kimse ama cogu da hala cahil. Cahil birinin sozune gore mi sen hayatini belirleyeceksin. Sen, siz ne istiyosunuz ona odaklan yoksa cok pisman olursun. Kolay mi degil, sana cok dirdir edecekler belki sinirini bozacaklar ama olsun kararin neyse donme.
Günaydınlar herkese benden önce zaten aranmis zaten herif eve geldi tabi benimde sürat asik sordu yok bişi dedim tekrar sordu yok bişi dedim iyi dedi yemek yemicem gitti yattı bende soylendim sanki söylesem şimdikinden farklı mi olacak diye geldi geri yanıma başladı bağırıp çağırmaya bende yeter artık dedim benden dolayı mı olmuyo senin çocuğun dedim benden çocuğun olsun istenmiyo benimle güzel vakit gecirmen istenmiyo yeter artık bosanalim siz de kurtulun bende kurtulayım dedim baya tartıştık en son barıştık durdu napayım annem duymican birinden girecek birinden cikcak biz ikimiz varız biz ne dersek o diyo oylelikle yaptık kavgamizi sonra çıktık biraz hava aldık geldik... Hepiniz de haklısınız ama bir değil iki değil her aradığında her konuştuğumuzda her yanlarına gittiğimde de niye acele ediyosunuz hemen mi yaptircaksiniz beş sene bekleseydiniz şimdi Z hamile onla ilgilencem onun canı şunu istiyo ona Dr bunu dedi sen onun gibi kendiliğinden hamile kalamio musun sen bebek bakamazsin hem işe girip calisip para kazanman lazım acele etmeyin sürekli bunları söylüyor ama herif bunları duymazlıktan gel diyo nereye kadar duymicam psikolojim alt üst zaten
hala saçmalıyosun farkında mısın?Günaydınlar herkese benden önce zaten aranmis zaten herif eve geldi tabi benimde sürat asik sordu yok bişi dedim tekrar sordu yok bişi dedim iyi dedi yemek yemicem gitti yattı bende soylendim sanki söylesem şimdikinden farklı mi olacak diye geldi geri yanıma başladı bağırıp çağırmaya bende yeter artık dedim benden dolayı mı olmuyo senin çocuğun dedim benden çocuğun olsun istenmiyo benimle güzel vakit gecirmen istenmiyo yeter artık bosanalim siz de kurtulun bende kurtulayım dedim baya tartıştık en son barıştık durdu napayım annem duymican birinden girecek birinden cikcak biz ikimiz varız biz ne dersek o diyo oylelikle yaptık kavgamizi sonra çıktık biraz hava aldık geldik... Hepiniz de haklısınız ama bir değil iki değil her aradığında her konuştuğumuzda her yanlarına gittiğimde de niye acele ediyosunuz hemen mi yaptircaksiniz beş sene bekleseydiniz şimdi Z hamile onla ilgilencem onun canı şunu istiyo ona Dr bunu dedi sen onun gibi kendiliğinden hamile kalamio musun sen bebek bakamazsin hem işe girip calisip para kazanman lazım acele etmeyin sürekli bunları söylüyor ama herif bunları duymazlıktan gel diyo nereye kadar duymicam psikolojim alt üst zaten
Yoruldum ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum kafam allak bullak yikayamiyorum kulaklarımı nasıl tikayacam bilmiyorumhala saçmalıyosun farkında mısın?
Saçmalamıo bu sefer.. Haklı..hala saçmalıyosun farkında mısın?
tıkamicaksın.18 yaşında gelin gibi konuşuyorsun.karşısına geçip bebek benim bebeğim kimsenin keyfine göre yapmicam.kimseyi de ilgilendirmez 3 senesi beş senesi.kimsenin de bakımına yardımına ihtiyacım yok.sen kızına mı bakıyosun torununa mı bakıyosun naparsan yap de çek kapıyı çık be.ne bu korkaklıkYoruldum ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum kafam allak bullak yikayamiyorum kulaklarımı nasıl tikayacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?