- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.161
Ben demiştim diyecekler, sıraya girin kardeşim hadi hadi hadi.Canlarımne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
Şu on gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum valla araftayfım ne yerde ne gökteydik
Nifty yaptırdık laboratuvardakiler bizden bıktı her gün aradık da daha rapor yazılmadan sonuç temiz sakin olun dedilerçok şükür Rabbime sonu da güzel gelir inşallah
özledim be sizi yeni haberler vardır inşallah
Amin canım Allah tazı olsun senden de canımsınGözümüz aydın. Kendini de yedin, bizi de merakta bıraktın. İyi olun bebik de sen de
Ne güzel söylemiş annen gerçekten ve eşinle seninle birlikte kahkaha atmisAklıma şey geldi, anne daha evleneli bir ay oldu biraz dinleniyim demiştim, kayınvalidem de sana dinlenmen için birkaç ay süre veriyorum demişti.
Eşime anlattım beraber kahkaha attık. Sonra kayınvalideme gittik bir zaman sonra, konuyu özellikle açtım, onun yanında da bir kahkaha patlattık eşimle. Bir daha da konusu açılmadı.
Annem hep derdi ki, eğer olmayacak şeylere üzülürsen, kendini harap edersen, Allah sana gerçek bir dert verir. Sağlığın yerinde, ailen hayatta, yiyecek ekmeğin var, bebek istediğinde bir şekilde tedavi olacak paran var. Başını sokacağın bir evin var, oturacağın bir koltuğun. Başkalarının sözleri üzmesin, söyledikleri sözler onların sorunu.
Nurzfr
Nar suyunu iciosun dimiKızlar benim ilacın dozunu artırdılar. Rahim yeterli kalınlığa ulaşamamış. Pazartesi tekrar kontrol bakalım :/
Rabbim tez zamanda en sağlıklısından nasip edecek inşallah kuzumKızlar benim ilacın dozunu artırdılar. Rahim yeterli kalınlığa ulaşamamış. Pazartesi tekrar kontrol bakalım :/
Normal bendede oldu oKızlar benim ilacın dozunu artırdılar. Rahim yeterli kalınlığa ulaşamamış. Pazartesi tekrar kontrol bakalım :/
Özledim teninin kokusunu özledm lalalallaa
Bazen bir söz için tartışmak yerine, biz hiç ciddiye bile almadık, bu konuda kararımızı bırak, keyfimizi bile bozmadık demek, daha etkili oluyor.Ne güzel söylemiş annen gerçekten ve eşinle seninle birlikte kahkaha atmis
Çok şükür canommmmÇok şükür kuzummm
Özledim özledimNormal bendede oldu o
3-4 gn daha kullandm oldu bitti kuzucukkkkk
Özledim teninin kokusunu özledm lalalallaa
Oda seni özlemiştir sanırm belki umarmÖzledim özledimprensesimi de özledim
Sağ baştan sayalım beni de alın sırayaBen demiştim diyecekler, sıraya girin kardeşim hadi hadi hadi.
He konuşuoz biz onla senın ne haberin varOda seni özlemiştir sanırm belki umarm
Bacım sen nasılsın bakem son durum ne
He he on gün gelmemiş, beni sıraya alın diyor.Sağ baştan sayalım beni de alın sıraya
İlgi çekmeye çalışıoHe he on gün gelmemiş, beni sıraya alın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?