- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.141
10gn dediydi.. Daha fazla olduNe zaman gelecek bilinmiyo dimi
hakkında hayırlısı olsun o zaman.Saçmalamıo bu sefer.. Haklı..
Ama şu yönden haklı.. Eşi onun arkasnda olnalı
Sürekli duymazdan gelmez bir yere kadar
Her insanın patladığı yer vardır
Bende benzer şeyler yaşadığım için anlıyabiliorm
Sen bana nie trip atıon behakkında hayırlısı olsun o zaman.
Neler neler dedim aynı devam görüşmedim görüşmedik diye tartıştık ben kendim bakicam diye söyluyorum zaten süreklitıkamicaksın.18 yaşında gelin gibi konuşuyorsun.karşısına geçip bebek benim bebeğim kimsenin keyfine göre yapmicam.kimseyi de ilgilendirmez 3 senesi beş senesi.kimsenin de bakımına yardımına ihtiyacım yok.sen kızına mı bakıyosun torununa mı bakıyosun naparsan yap de çek kapıyı çık be.ne bu korkaklık
Sorma o beyazlar beni de mahvedecek... Benim sinirlendigim gördüğü bildiği halde bende duyma demesi duymaya duymaya bıkar saniyo ama bilmiyor karşıdaki.. bakalım gorcez neler olacak... Sen neye stres oldum bebeğim Dr a ise eğer boşver Dr u devlettekiler özellikle bu süreçte sanki herkes koronaymis gibi ya da herkes keyfi geliyormuş gibi davranıyorlar özele ne zaman gideceksinHerkesin derdi başkabu sabah kalktım bir baktım kaşımda up uzun beyaz kaş hemen kopardım.şimdi pişmanım.dün o kadar sinirlendim ki bir günde bunun olmasına şaşkınım.zaten saçımın yarısı beyaz şimdide kaşım 25 buçuk yaşımda şu hale bak hiç strese gelemiyorum hiç.. Nurzfr haklısın o stresle sen de patlıyorsun ben de olsam dayanamazdım barışmanıza sevindim enişte umarım bir an önce akıllanır da sana edilenleri görür
kız 25 yaşında ne beyazı bunlarrr neye bu kadar üzüldün senHerkesin derdi başkabu sabah kalktım bir baktım kaşımda up uzun beyaz kaş hemen kopardım.şimdi pişmanım.dün o kadar sinirlendim ki bir günde bunun olmasına şaşkınım.zaten saçımın yarısı beyaz şimdide kaşım 25 buçuk yaşımda şu hale bak hiç strese gelemiyorum hiç.. Nurzfr haklısın o stresle sen de patlıyorsun ben de olsam dayanamazdım barışmanıza sevindim enişte umarım bir an önce akıllanır da sana edilenleri görür
Kana gerek yok canım
ne zaman gidiceksinKana gerek yok canım
Dün akşam gül gibi yanmakta sivilce çıktı o yüzden idrar testi yaptım negatif. Doktordan bir an evvel randevu almalıyım patlayaxağım yoksa
Oooo ben pambık neneyim bulutumHerkesin derdi başkabu sabah kalktım bir baktım kaşımda up uzun beyaz kaş hemen kopardım.şimdi pişmanım.dün o kadar sinirlendim ki bir günde bunun olmasına şaşkınım.zaten saçımın yarısı beyaz şimdide kaşım 25 buçuk yaşımda şu hale bak hiç strese gelemiyorum hiç.. Nurzfr haklısın o stresle sen de patlıyorsun ben de olsam dayanamazdım barışmanıza sevindim enişte umarım bir an önce akıllanır da sana edilenleri görür
Gözümüz aydın. Kendini de yedin, bizi de merakta bıraktın. İyi olun bebik de sen deCanlarımne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
Şu on gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum valla araftayfım ne yerde ne gökteydik
Nifty yaptırdık laboratuvardakiler bizden bıktı her gün aradık da daha rapor yazılmadan sonuç temiz sakin olun dedilerçok şükür Rabbime sonu da güzel gelir inşallah
özledim be sizi yeni haberler vardır inşallah
BacişkomCanlarımne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
Şu on gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum valla araftayfım ne yerde ne gökteydik
Nifty yaptırdık laboratuvardakiler bizden bıktı her gün aradık da daha rapor yazılmadan sonuç temiz sakin olun dedilerçok şükür Rabbime sonu da güzel gelir inşallah
Çok şükür kuzummmCanlarımne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?