Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hakkında hayırlısı olsun o zaman.

Neler neler dedim aynı devam görüşmedim görüşmedik diye tartıştık ben kendim bakicam diye söyluyorum zaten sürekli

Herkesin derdi başka bu sabah kalktım bir baktım kaşımda up uzun beyaz kaş hemen kopardım.şimdi pişmanım.dün o kadar sinirlendim ki bir günde bunun olmasına şaşkınım.zaten saçımın yarısı beyaz şimdide kaşım 25 buçuk yaşımda şu hale bak hiç strese gelemiyorum hiç.. Nurzfr haklısın o stresle sen de patlıyorsun ben de olsam dayanamazdım barışmanıza sevindim enişte umarım bir an önce akıllanır da sana edilenleri görür

Sorma o beyazlar beni de mahvedecek... Benim sinirlendigim gördüğü bildiği halde bende duyma demesi duymaya duymaya bıkar saniyo ama bilmiyor karşıdaki.. bakalım gorcez neler olacak... Sen neye stres oldum bebeğim Dr a ise eğer boşver Dr u devlettekiler özellikle bu süreçte sanki herkes koronaymis gibi ya da herkes keyfi geliyormuş gibi davranıyorlar özele ne zaman gideceksin

kız 25 yaşında ne beyazı bunlarrr neye bu kadar üzüldün sen inanır mısın 31 yaşındayım daha son 1.5 seneye kadar saçımda beyaz yoktu desem yalan olmaz..ama bu süreçte o kadar çok şey oldu ki ailevi sıkıntılar bebek kayıplarım bozulan hormonlarım..şimdiise hızla çoğalan beyazlarım var

Oooo ben pambık neneyim bulutum

Canlarım ne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
Şu on gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum valla araftayfım ne yerde ne gökteydik
Nifty yaptırdık laboratuvardakiler bizden bıktı her gün aradık da daha rapor yazılmadan sonuç temiz sakin olun dediler çok şükür Rabbime sonu da güzel gelir inşallah
özledim be sizi yeni haberler vardır inşallah

Aklıma şey geldi, anne daha evleneli bir ay oldu biraz dinleniyim demiştim, kayınvalidem de sana dinlenmen için birkaç ay süre veriyorum demişti.
Eşime anlattım beraber kahkaha attık. Sonra kayınvalideme gittik bir zaman sonra, konuyu özellikle açtım, onun yanında da bir kahkaha patlattık eşimle. Bir daha da konusu açılmadı.
Annem hep derdi ki, eğer olmayacak şeylere üzülürsen, kendini harap edersen, Allah sana gerçek bir dert verir. Sağlığın yerinde, ailen hayatta, yiyecek ekmeğin var, bebek istediğinde bir şekilde tedavi olacak paran var. Başını sokacağın bir evin var, oturacağın bir koltuğun. Başkalarının sözleri üzmesin, söyledikleri sözler onların sorunu.
Nurzfr

Gözümüz aydın. Kendini de yedin, bizi de merakta bıraktın. İyi olun bebik de sen de

Bacişkom

Çok şükür kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…