- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.181
İyiyim kusumm senin haberini aldık daha da iyi oldumBacım sen nasılsın bakem son durum ne
Bu seferlik alın be ne olcak elinize mi yapışır yanlızlıktan içim kurudu zatenHe he on gün gelmemiş, beni sıraya alın diyor.
GitmeseydinnnnBu seferlik alın be ne olcak elinize mi yapışır yanlızlıktan içim kurudu zaten
BilirimmmmmAhahahahah hiç yapmam öle şeyler
Sen bana böle yapmazdınGitmeseydinnnn
Gerçekleri söylüyorSen bana böle yapmazdınbiz beraber ağlıoduk ya senle unuttunmu
çok şükürCanlarımne güzel dilekler mesajlar okudum az önce ne güzel dualar Allah hepinizden razı olsun uzaktan uzağa gönül bağı bu olsa gerek ağlattınız beni nasıl güzelsiniz
Şu on gün nasıl geçti hatırlamak istemiyorum valla araftayfım ne yerde ne gökteydik
Nifty yaptırdık laboratuvardakiler bizden bıktı her gün aradık da daha rapor yazılmadan sonuç temiz sakin olun dedilerçok şükür Rabbime sonu da güzel gelir inşallah
özledim be sizi yeni haberler vardır inşallah
Yi bini ısır biniIsırırım seni bak
Sen gittin orda yalnız ağladın ben burda yalnız ağladın hadi beraber ağlayalım miSen bana böle yapmazdınbiz beraber ağlıoduk ya senle unuttunmu
Sen gittin orda yalnız ağladın ben burda yalnız ağladın hadi beraber ağlayalım mi
Oy kuzum ağlama sen kıyamam valla Rabbim tez zamanda hayırlı müjdeli haberler gönderecek inşallah
Altı ay yeterli normalde tazminat alabilmen için ama kendin çıkışta alabiliyor musun bilmiyirum alabiliyorsun da kesin şartları vardirbişey sorcam.tazminat haketmen için kaç yıl çalışman gerekiyor ve kendin çıkınca alabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?