Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gel hatayda sıcak gör

Onun tarifi ykama ben cok yaşayamadm
Kanamam vardı.. Kalpleri duydum ama ya kaybedersem diye ağlıodum
Doktorum kameraya çekmiş ben cok ağlayınca
Ne güzel yürekli Dr un varmış bak senin için çekmiş kameraya bugün Esra da da bı çift vardı tüp bebek için basvurmuslar pozitif haberini aldılar bugün nasıl aglastik ama hem TV dekiler hem ben

Of cok zor. Erkeklerde duyma, takma demek moda heralde. Onun ayarlamasi lazim ama hepsi ayni bisi diyemiyolar. Derlerse de afedersin s.cip batiriyolar. Ben yone de esin yapalom diyosa cocuk sen onu dinle k.valideni degil. Ama ondam da asla bir sey bekleme isteme bu surecte.

Ne güzel yürekli Dr un varmış bak senin için çekmiş kameraya bugün Esra da da bı çift vardı tüp bebek için basvurmuslar pozitif haberini aldılar bugün nasıl aglastik ama hem TV dekiler hem ben
Ben nasıl testi yaptm anlatatm
Belirti arıorm belirti yok.. Burda herkesn bi belirtisi vardı bende belirti sıfır..
Tamam dedm tutmadı.. Zaten tutacağına dair umudum yoktu.. Cnkü aklımda olmayan o kadar anlamsız ve ilginç bir tesadüfle bir merkezde tüp bebek yaptmki.. Yapmş olmak için yaptm..
Ha bide nasılsa köşede 3 tane embriyom vardı o bile mucizeydi benm için.. Derken tutmadığına emindim 9. Gün sabah artk tak etti dayanamadm.. Banyotya geçtm herife dedm test yapcam ama bakamam.. Sen bakacaksn hafif bir çizgi varsa bile mucizedir dedim..
Yaptm braktm çıktm.. Herif geçti baktı.. Baktm heriften ses yk.. Evet dedm tutmadı..
Çıktı bir baktım gözyaşları akıo.. Teste baktm ben şok..
Fena ağlaştık.. 1 saat kendimize gelemedik
2 gün sonra ped dolusu kanamam oldu hayat zindan oldu tabi bize..
Doktorum saolsın.. Allah herkese böyle doktor nasip etsin varya.. Doğumdan snra onu öyle özliecemki.. Hakkı ödenmez baba resmen baba.. Hep destek oldu.. Sabret dedi sabret.. İnan.. Kurtaracaz olacak..
Ah... Ben bugünlere nasıl geldim hala inanmıorm nurum
O yüzden sabredin

Eşim bugün olsa bugün yapacak zaten.. sadece destek istiyom ama artık onuda istemiyom uzak dursun

Cok güzel oldu bak Lena premsesimiz bizimle çok şükür ayy o anı hayal ettim de ne güzeldir o an gerisi hep geçti bitti çok şükür bak belki baslarda inanmadigin için sıkıntı yaşadın ama çok şükür az kaldı bak iki aycik kaldı mis gibi kokusunu içine cekmene

Allah içinde annelik duygusu olan herkese nasip etsin..
Kim olduğu ne olduğu farketmez..
Allah isteyene nasip etsin hep dilimde bu dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…