- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.301
Ben de ama limonsuz ve yeşil soğansız olmazBayılırammmmmm
Sen gel hatayda sıcak görOyh çok sıcak
Onun tarifi ykama ben cok yaşayamadmHayırlısı kuzum ya en çok o kalp atışını duymayı istiyorum ne hissedicem o an çok merak ediyorum
Ne güzel yürekli Dr un varmış bak senin için çekmiş kameraya bugün Esra da da bı çift vardı tüp bebek için basvurmuslar pozitif haberini aldılar bugün nasıl aglastik ama hem TV dekiler hem benSen gel hatayda sıcak gör
Onun tarifi ykama ben cok yaşayamadm
Kanamam vardı.. Kalpleri duydum ama ya kaybedersem diye ağlıodum
Doktorum kameraya çekmiş ben cok ağlayınca
Of cok zor. Erkeklerde duyma, takma demek moda heralde. Onun ayarlamasi lazim ama hepsi ayni bisi diyemiyolar. Derlerse de afedersin s.cip batiriyolar. Ben yone de esin yapalom diyosa cocuk sen onu dinle k.valideni degil. Ama ondam da asla bir sey bekleme isteme bu surecte.Günaydınlar herkese benden önce zaten aranmis zaten herif eve geldi tabi benimde sürat asik sordu yok bişi dedim tekrar sordu yok bişi dedim iyi dedi yemek yemicem gitti yattı bende soylendim sanki söylesem şimdikinden farklı mi olacak diye geldi geri yanıma başladı bağırıp çağırmaya bende yeter artık dedim benden dolayı mı olmuyo senin çocuğun dedim benden çocuğun olsun istenmiyo benimle güzel vakit gecirmen istenmiyo yeter artık bosanalim siz de kurtulun bende kurtulayım dedim baya tartıştık en son barıştık durdu napayım annem duymican birinden girecek birinden cikcak biz ikimiz varız biz ne dersek o diyo oylelikle yaptık kavgamizi sonra çıktık biraz hava aldık geldik... Hepiniz de haklısınız ama bir değil iki değil her aradığında her konuştuğumuzda her yanlarına gittiğimde de niye acele ediyosunuz hemen mi yaptircaksiniz beş sene bekleseydiniz şimdi Z hamile onla ilgilencem onun canı şunu istiyo ona Dr bunu dedi sen onun gibi kendiliğinden hamile kalamio musun sen bebek bakamazsin hem işe girip calisip para kazanman lazım acele etmeyin sürekli bunları söylüyor ama herif bunları duymazlıktan gel diyo nereye kadar duymicam psikolojim alt üst zaten
Ben nasıl testi yaptm anlatatmNe güzel yürekli Dr un varmış bak senin için çekmiş kameraya bugün Esra da da bı çift vardı tüp bebek için basvurmuslar pozitif haberini aldılar bugün nasıl aglastik ama hem TV dekiler hem ben
Eşim bugün olsa bugün yapacak zaten.. sadece destek istiyom ama artık onuda istemiyom uzak dursunOf cok zor. Erkeklerde duyma, takma demek moda heralde. Onun ayarlamasi lazim ama hepsi ayni bisi diyemiyolar. Derlerse de afedersin s.cip batiriyolar. Ben yone de esin yapalom diyosa cocuk sen onu dinle k.valideni degil. Ama ondam da asla bir sey bekleme isteme bu surecte.
Cok güzel oldu bak Lena premsesimiz bizimle çok şükür ayy o anı hayal ettim de ne güzeldir o an gerisi hep geçti bitti çok şükür bak belki baslarda inanmadigin için sıkıntı yaşadın ama çok şükür az kaldı bak iki aycik kaldı mis gibi kokusunu içine cekmeneBen nasıl testi yaptm anlatatm
Belirti arıorm belirti yok.. Burda herkesn bi belirtisi vardı bende belirti sıfır..
Tamam dedm tutmadı.. Zaten tutacağına dair umudum yoktu.. Cnkü aklımda olmayan o kadar anlamsız ve ilginç bir tesadüfle bir merkezde tüp bebek yaptmki.. Yapmş olmak için yaptm..
Ha bide nasılsa köşede 3 tane embriyom vardı o bile mucizeydi benm için.. Derken tutmadığına emindim 9. Gün sabah artk tak etti dayanamadm.. Banyotya geçtm herife dedm test yapcam ama bakamam.. Sen bakacaksn hafif bir çizgi varsa bile mucizedir dedim..
Yaptm braktm çıktm.. Herif geçti baktı.. Baktm heriften ses yk.. Evet dedm tutmadı..
Çıktı bir baktım gözyaşları akıo.. Teste baktm ben şok..
Fena ağlaştık.. 1 saat kendimize gelemedik
2 gün sonra ped dolusu kanamam oldu hayat zindan oldu tabi bize..
Doktorum saolsın.. Allah herkese böyle doktor nasip etsin varya.. Doğumdan snra onu öyle özliecemki.. Hakkı ödenmez baba resmen baba.. Hep destek oldu.. Sabret dedi sabret.. İnan.. Kurtaracaz olacak..
Ah... Ben bugünlere nasıl geldim hala inanmıorm nurum
O yüzden sabredin
Allah içinde annelik duygusu olan herkese nasip etsin..Cok güzel oldu bak Lena premsesimiz bizimle çok şükür ayy o anı hayal ettim de ne güzeldir o an gerisi hep geçti bitti çok şükür bak belki baslarda inanmadigin için sıkıntı yaşadın ama çok şükür az kaldı bak iki aycik kaldı mis gibi kokusunu içine cekmene
Amin hepimize inşallahAllah içinde annelik duygusu olan herkese nasip etsin..
Kim olduğu ne olduğu farketmez..
Allah isteyene nasip etsin hep dilimde bu dua
Aşkoşşşşş dedikodu yapakmıSelam beybisularimm❤
Yapalim balusumAşkoşşşşş dedikodu yapakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?