- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.281
İnşallah fıstıkOlsun kuzum belki o zamana gelir regl de kan tahlillerini de yaptırırsın olmadı hayırlısı bakalim
Amin canımamin canım aminnnnnnn :)
yaa seni ponçikella
ohhh için rahatlamış ne güzel :)
hadi hayırlısı
Ee bu kadın ne diye dolaş gel dedi o zaman belki de ondan yorulduİnşallah kusumm tembel diil siz hareket halindeyken uyuyabiliyor onlar o yüzden
Sen dolaşırken uyucak dinlenecek sen yatınca uyanacak kipirdayacak niye yattı noluyoz diyeEe bu kadın ne diye dolaş gel dedi o zaman belki de ondan yoruldueşim de diyor ki sen hep hareketsizsin yorulacak pozisyonu yok
Bulacaksin kuzum ❤yaaaaa bulamıyorum ki
Sen dolaşırken uyucak dinlenecek sen yatınca uyanacak kipirdayacak niye yattı noluyoz diye
Nasıl hi duygu görmek bebisibizimkinde öyle bir şaşırma olmaz bu hep yatardı noldu da hareket etti der
Amin canım sağol çok zor geçti on gün dokuz doğurdum ama çok şükür Rabbime sonu güzel olsun hepimizin inşallahMNbeyaz hoşgeldin bebişinin sağlıkla olmasına çoook sevindim zaten biliyordum ben boşa üzdün kendini Neyseki geçti gitti sağlıkla gelsin inşallah
Yok bırakma yok zorlu günlerdi ben bende değildim gelemedim bacım CanımsınAsıl sen nasılsın naptın ne ettin
Niye bizi bırakıyorsun
Deliiii@SnowySecret ha unuttum 3 yıllık evliyim yaş ossbir yakın zamanda çocuk doğurup evimin kadını çocuhlarımın anası olmak istiyom
Ohhh cok şükür bulutum ya...özele gittim kadın ne güzel karşıladı beni nasılsın görüşmeyeli çok oldu bilmem ne. İnsan gibi muamele gördüm.nemlendirici yazdı bebek yağı önerdi ocen mi ne o vitaminden verdi devlette vermemişlerdidetaylı için gün al dedi bura olmazsa diye daha uygun fiyatlı yer önerdi.devlette bana detaylıya randevu al diyen ya da yönlendiren olmadı? neyse iyi hoş cinsiyet için baktı oturmuş gibi git bir yarım saat dolaş dedi.dolaştık 2 çikolata yedim bir şişe su içtim gittim bir de ne olsun doktor doğuma gitcekmiş bir bakıyım dedi ultrasonu sağa sola götürdü yok göremedim dedi bıraktı gitti ve bizim cinsiyet yine kesinleşmemiş oldu neyse kız diyoruz artık erkek olsa gözükürdü hayırlısı olsun Yolda benim hep midem bulanıyor uyuyorum perişan şekilde döndüm tekrar nasıl oraya gidicem bilmem eşim zaten gece işe gitti garibim hiç uyumadı o da perişan oldu
Hayırlısı kuzum ya en çok o kalp atışını duymayı istiyorum ne hissedicem o an çok merak ediyorumDeliiii
Ohhh cok şükür bulutum ya...
Böyle insan muamelesi görünce sevinioruz
Nurzfr alıntıladm ama alıntı çkmadı
İnşallah kendi bebenide sevmek nasip olur canm kuzum
Heyecanlı bir o kadar korkutucu ya kalbi atmazsa ya bir şey olduysa diye ama attığını duyunca derin bir rahatlama güzel bir huzurNasıl hi duygu görmek bebisi
sağolDeliiii
Ohhh cok şükür bulutum ya...
Böyle insan muamelesi görünce sevinioruz
Nurzfr alıntıladm ama alıntı çkmadı
İnşallah kendi bebenide sevmek nasip olur canm kuzum
İnşallah kuzumm... Şuan Esra yi izliom oturdum agliom amaHeyecanlı bir o kadar korkutucu ya kalbi atmazsa ya bir şey olduysa diye ama attığını duyunca derin bir rahatlama güzel bir huzuren kısa zamanda bu duyguyu tadarsın inşallah çok az kaldı hep biz mi tedirgin olcaz biraz da siz olun
sağolcuğum valla ya insan muamelesi görmek lüks olmuş buna bile sevinir olduk
Yaa niye ağlıyorsun ben de izliyorum ama Esra ne güzel bir iş yapıyor nasıl mutlularİnşallah kuzumm... Şuan Esra yi izliom oturdum agliom ama
MercimekYaa niye ağlıyorsun ben de izliyorum ama Esra ne güzel bir iş yapıyor nasıl mutlularBak ne diyor Esra stres yok sakın bir daha stres yapma dünkü gibi
köftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMercimek
Allah seniköftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Karnın mi aciktiiiiköftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BayılırammmmmmAllah seniolsa da yesek
ben hep açımmmKarnın mi aciktiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?