- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.321
Ağlama niye ağlıyorsun canına yazık
erkekler kolay ağlamaz enişte nasıl duygulanmış yaBen nasıl testi yaptm anlatatm
Belirti arıorm belirti yok.. Burda herkesn bi belirtisi vardı bende belirti sıfır..
Tamam dedm tutmadı.. Zaten tutacağına dair umudum yoktu.. Cnkü aklımda olmayan o kadar anlamsız ve ilginç bir tesadüfle bir merkezde tüp bebek yaptmki.. Yapmş olmak için yaptm..
Ha bide nasılsa köşede 3 tane embriyom vardı o bile mucizeydi benm için.. Derken tutmadığına emindim 9. Gün sabah artk tak etti dayanamadm.. Banyotya geçtm herife dedm test yapcam ama bakamam.. Sen bakacaksn hafif bir çizgi varsa bile mucizedir dedim..
Yaptm braktm çıktm.. Herif geçti baktı.. Baktm heriften ses yk.. Evet dedm tutmadı..
Çıktı bir baktım gözyaşları akıo.. Teste baktm ben şok..
Fena ağlaştık.. 1 saat kendimize gelemedik
2 gün sonra ped dolusu kanamam oldu hayat zindan oldu tabi bize..
Doktorum saolsın.. Allah herkese böyle doktor nasip etsin varya.. Doğumdan snra onu öyle özliecemki.. Hakkı ödenmez baba resmen baba.. Hep destek oldu.. Sabret dedi sabret.. İnan.. Kurtaracaz olacak..
Ah... Ben bugünlere nasıl geldim hala inanmıorm nurum
O yüzden sabredin
Buzlar eridi gibi ama daha donmedik koyde beyimiz daha gelemediYuvanıza döndünzmü
Buzlar eridimi
Kuzum bizde erkek kaynaklıydı ya..Ağlama niye ağlıyorsun canına yazıkBen napıyım ya 4 saatlik uykuyla duruyorum gözümden uyku akıyor ama kasık ağrımdan bir türlü uyuyamadım normalde midem bulanmazdı sabah beri midem bir kötü.yemek de yapmadım eşim kalkar şimdi
erkekler kolay ağlamaz enişte nasıl duygulanmış yaAllah size bağışlasın bebenizi İyiki zor günler geçti bitti şimdi meyvesini tatma zamanı yaklaşıyor
Ne zaman gelcek gıııııBuzlar eridi gibi ama daha donmedik koyde beyimiz daha gelemedi
Bilmiyorumki hergun karar degisitirip beni sinir ediyorKuzum bizde erkek kaynaklıydı ya..
Cok zoruna gidiodu.. Ağır geliodı
Ne zaman gelcek gııııı
Bana bak.. Bizim tersimize gelmesin..Bilmiyorumki hergun karar degisitirip beni sinir ediyor
Valla bu nedir ya ozledim diyor birde bu nasıl özlemekBana bak.. Bizim tersimize gelmesin..
Kk toplar köye gideriz
Sizinkilerle arası ykmu?Valla bu nedir ya ozledim diyor birde bu nasıl özlemek
Hm ondanKuzum bizde erkek kaynaklıydı ya..
Cok zoruna gidiodu.. Ağır geliodı
Ne zaman gelcek gııııı
Allah isteyen herkese nasip etsin kuzumHm ondanerkekler içinde zor valla.iyiki hemen olmuş da babasını annesini daha çok üzmemiş
Aşgoooo nörüyonnSelam beybisularimm❤
Bak ben dedim ilk buluşmanızda vuracak ve goll olcak hemş bu ayrılık size üç kişilik dönecekValla bu nedir ya ozledim diyor birde bu nasıl özlemek
Yok yaa
Konusuyorlar ama hala sinirli bizimkilerSizinkilerle arası ykmu?
Yok kanki ya yumurtlama donemim gecti artikAşgoooo nörüyonn
Bak ben dedim ilk buluşmanızda vuracak ve goll olcak hemş bu ayrılık size üç kişilik dönecek
Yok yaaNurzfr sinirimi bozdu
Yaa geç o işleri Bi daha yumurtalacan belkiKonusuyorlar ama hala sinirli bizimkiler
Yok kanki ya yumurtlama donemim gecti artik
Anaamm ne etti nur sanaAşgoooo nörüyonn
Bak ben dedim ilk buluşmanızda vuracak ve goll olcak hemş bu ayrılık size üç kişilik dönecek
Yok yaaNurzfr sinirimi bozdu
Aşkoş ondan gelmio olabilirKonusuyorlar ama hala sinirli bizimkiler
Yok kanki ya yumurtlama donemim gecti artik
Ben yatar iyi gecelerAnaamm ne etti nur sana
Aşkoş ondan gelmio olabilir
Pasta yapiom kuzu yarın komşularım gelecek de giremedim buraya
Esra da kimlere ağladım yaa... Kıyamam niyekiAğlama niye ağlıyorsun canına yazıkBen napıyım ya 4 saatlik uykuyla duruyorum gözümden uyku akıyor ama kasık ağrımdan bir türlü uyuyamadım normalde midem bulanmazdı sabah beri midem bir kötü.yemek de yapmadım eşim kalkar şimdi
erkekler kolay ağlamaz enişte nasıl duygulanmış yaAllah size bağışlasın bebenizi İyiki zor günler geçti bitti şimdi meyvesini tatma zamanı yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?