- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.261
aslında hiç bişey..tüp denediğim dr genetikten olabilir pgt li tüp yapcaz dedi yumilerim boş çıktı kaldı.zaten ya bi ya 2 gözüküyodu.sonra başak dr gittim kaç ay hiç yumurta çıkmadı.en son adetliyken hormon tahlilleri için gittim kimyasal geçirdiğimiSonuç olarak doktorlar falan ne dior peki canım
Hakkında hayırlısı olsun canımımaslında hiç bişey..tüp denediğim dr genetikten olabilir pgt li tüp yapcaz dedi yumilerim boş çıktı kaldı.zaten ya bi ya 2 gözüküyodu.sonra başak dr gittim kaç ay hiç yumurta çıkmadı.en son adetliyken hormon tahlilleri için gittim kimyasal geçirdiğimi
öğrendim.
başka bi dr daha gitcem sonra bi kez daha tüp denicem
Duymasan da karşındaki bıkmaz ki yaşlılar inat oluyor.hayrolsun diyelim.umarım artık üzmezler seniSorma o beyazlar beni de mahvedecek... Benim sinirlendigim gördüğü bildiği halde bende duyma demesi duymaya duymaya bıkar saniyo ama bilmiyor karşıdaki.. bakalım gorcez neler olacak... Sen neye stres oldum bebeğim Dr a ise eğer boşver Dr u devlettekiler özellikle bu süreçte sanki herkes koronaymis gibi ya da herkes keyfi geliyormuş gibi davranıyorlar özele ne zaman gideceksin
çok kırılganım ailevi arkadaşlar her şey oldukça üzdü.şimdi aileden uzakta arkadaş olmadan huzurluyum çok şükür.en iyi şey insanın kendisiyle eşiyle yalnız mutlu olması olması.bundan sonra yüzün yüzümüz güler inşallah mucizemkız 25 yaşında ne beyazı bunlarrr neye bu kadar üzüldün seninanır mısın 31 yaşındayım daha son 1.5 seneye kadar saçımda beyaz yoktu desem yalan olmaz..ama bu süreçte o kadar çok şey oldu ki ailevi sıkıntılar bebek kayıplarım bozulan hormonlarım..şimdiise hızla çoğalan beyazlarım var
Valla ben de öyleyim boyatamıyoruz daOooo ben pambık neneyim bulutum
Asıl sen nasılsın naptın ne ettin
Ne dedi DrDuymasan da karşındaki bıkmaz ki yaşlılar inat oluyor.hayrolsun diyelim.umarım artık üzmezler seniGittim canısı
çok kırılganım ailevi arkadaşlar her şey oldukça üzdü.şimdi aileden uzakta arkadaş olmadan huzurluyum çok şükür.en iyi şey insanın kendisiyle eşiyle yalnız mutlu olması olması.bundan sonra yüzün yüzümüz güler inşallah mucizemAynen beyazlar başlayınca durmak bilmiyor alıştım artık ama kaşımda inşallah çıkmaz bir daha
Valla ben de öyleyim boyatamıyoruz da
Bak yazdım üstteNe dedi Dr
Ptesi 14.40 canımne zaman gidiceksin
ben ne zaman hamile olcam ya
Yok yok kuzum sonradan gördüm ben okuyom valla ohh ne güzel olmuş bak bizim bebiş nazlı çıktı desene bidaki görüşme ne zaman ins o zaman görürsünBak yazdım üsttene uzun yazıyorum bazen diyorum okuyan sıkılıyor mudur acaba
Almıştım zaten tatlımOhh almışsın kuzum randevuyu
Olsun kuzum belki o zamana gelir regl de kan tahlillerini de yaptırırsın olmadı hayırlısı bakalimA
Almıştım zaten tatlım
bugüne yada yarına almaya çalıştım olmadı canım
amin canım aminnnnnnn :)Hakkında hayırlısı olsun canımım
Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah bırakma peşini umudunu kaybetme hiç
yaa seni ponçikellaDuymasan da karşındaki bıkmaz ki yaşlılar inat oluyor.hayrolsun diyelim.umarım artık üzmezler seniGittim canısı
çok kırılganım ailevi arkadaşlar her şey oldukça üzdü.şimdi aileden uzakta arkadaş olmadan huzurluyum çok şükür.en iyi şey insanın kendisiyle eşiyle yalnız mutlu olması olması.bundan sonra yüzün yüzümüz güler inşallah mucizemAynen beyazlar başlayınca durmak bilmiyor alıştım artık ama kaşımda inşallah çıkmaz bir daha
Valla ben de öyleyim boyatamıyoruz da
ohhh için rahatlamış ne güzel :)özele gittim kadın ne güzel karşıladı beni nasılsın görüşmeyeli çok oldu bilmem ne. İnsan gibi muamele gördüm.nemlendirici yazdı bebek yağı önerdi ocen mi ne o vitaminden verdi devlette vermemişlerdidetaylı için gün al dedi bura olmazsa diye daha uygun fiyatlı yer önerdi.devlette bana detaylıya randevu al diyen ya da yönlendiren olmadı? neyse iyi hoş cinsiyet için baktı oturmuş gibi git bir yarım saat dolaş dedi.dolaştık 2 çikolata yedim bir şişe su içtim gittim bir de ne olsun doktor doğuma gitcekmiş bir bakıyım dedi ultrasonu sağa sola götürdü yok göremedim dedi bıraktı gitti ve bizim cinsiyet yine kesinleşmemiş oldu neyse kız diyoruz artık erkek olsa gözükürdü hayırlısı olsun Yolda benim hep midem bulanıyor uyuyorum perişan şekilde döndüm tekrar nasıl oraya gidicem bilmem eşim zaten gece işe gitti garibim hiç uyumadı o da perişan oldu
hadi hayırlısıPtesi 14.40 canım
yaaaaa bulamıyorum ki
Cevabi bulursan banada soyle
Baya nazlı ya da anası gibi tembelYok yok kuzum sonradan gördüm ben okuyom valla ohh ne güzel olmuş bak bizim bebiş nazlı çıktı desene bidaki görüşme ne zaman ins o zaman görürsün
evet fiziksel olarak döküldüm ama ruhen rahatladım vallaamin canım aminnnnnnn :)
yaa seni ponçikella
ohhh için rahatlamış ne güzel :)
hadi hayırlısı
İnşallah kusumm tembel diil siz hareket halindeyken uyuyabiliyor onlar o yüzdenBaya nazlı ya da anası gibi tembelşimdi muayene ücreti vermişken kontrol randevusu olark 8gün sonra tekrar gidelim diyorum.inşallah o zamana netleşir
evet fiziksel olarak döküldüm ama ruhen rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?