- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.361
Ooo cukoya bak geri dönüşü muhteşem olmuşBal0ncuk yerim senin kızının adınııı Çok güzel bir isim Etiketlerinide yeriiimg
bir mucizee etiket kankam günaydın
Paresilaaa parem doktor randevusu almışsın çok sevindim artık herşey daha iyi olacak bak gör kendini güvenli kollarda hissedeceksin
MNbeyaz çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, yeniden hoşgeldin
Nurzfr sakın erteleme bunu kendine yapma
Ooo cukoya bak geri dönüşü muhteşem olmuş
Ne edion gıııı bugnde çalışıonmu
Keyiffffyok beybim bugün çalışmıyorum yatıyorum 9da kalktım ama hala yataktan kalkamadım
ahahaha ölümüne kanka olabilirzBal0ncuk yerim senin kızının adınııı Çok güzel bir isim Etiketlerinide yeriiimg
bir mucizee etiket kankam günaydın
Paresilaaa parem doktor randevusu almışsın çok sevindim artık herşey daha iyi olacak bak gör kendini güvenli kollarda hissedeceksin
MNbeyaz çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, yeniden hoşgeldin
Nurzfr sakın erteleme bunu kendine yapma
hööööğğğkkk deOfff şu mide kalkması...
Valla hayattan bezdim
Şikayet eden ne olsunDarısı başınatotomla gülcem sana o zaman
Hatırlatacam bende öle diodmŞikayet eden ne olsun
ben etmemHatırlatacam bende öle diodm
Yav he heben etmemzaten öyle bişey olcağını da hayal bile etmiyorum
İlaç var nealimBen kusarsam şikayet ederim. Kayıtlara böyle geçsin
Ben damardan Zofer alarak bile mide bulantısı geçmemiş bir kaygılı terelelli olarak hiçbir ilacın keseceğine inanmıyorum kendi açımdan. O yüzden bulantım, kusmam olursa her türlü şikayet ederim. Sağlıkla gelsin ama benim de sağlığım yerinde olsun ya yemek yiyememek ve her yediğini çıkarmak çok kötü bir şey. Bunu çok uzun süre çektim hala da tamamen düzelmiş değilYav he he
Şimdi tokat gelio
İlaç var nealimama bi süre snra bebek için kullanmak istemiosn.. Sonuçta ilaç yani... Kıyamıosn zararsz deselerde
Ama ben 2 ay kullandm
Umarmmmmm kusman olman o zaman terellellimmmmmmBen damardan Zofer alarak bile mide bulantısı geçmemiş bir kaygılı terelelli olarak hiçbir ilacın keseceğine inanmıyorum kendi açımdan. O yüzden bulantım, kusmam olursa her türlü şikayet ederim. Sağlıkla gelsin ama benim de sağlığım yerinde olsun ya yemek yiyememek ve her yediğini çıkarmak çok kötü bir şey. Bunu çok uzun süre çektim hala da tamamen düzelmiş değil
Hayırlısı. Transfer oldu da kusmayı düşünmem eksik kaldı. Hemen onu da düşündümUmarmmmmm kusman olman o zaman terellellimmmmmm
Umarmmmm
Kuzum cok aşırı yürümeGünaydın dün uyumamanın acısını çıkardım sanırım akşam olmuşdün tüm gün kasık ağrım vardı gece de uyuyamadım eşimi aradım telefonda ağlayarak sonra sabah karşı uyudum.neden oldu bilmiyorum bünyem yürümeye alışık değil o mu dokundu acep kahvaltı yapıyım bari siz napıyorsunuz
Pazartesi transfer gnü söliecekHayırlısı. Transfer oldu da kusmayı düşünmem eksik kaldı. Hemen onu da düşündüm
Ne heyecanı ya bütün hevesimi, heyecanımı emiklediler çektiler vakumladılar, kalmadı bir şey. Dün bitti. Taze bittiKuzum cok aşırı yürüme
Yürü yani.. Elbette ama kendini zorlama
Pazartesi transfer gnü söliecek
Hazırmısın?
Heycandan ölmezsn demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?