Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk yerim senin kızının adınııı Çok güzel bir isim Etiketlerinide yeriiimg
bir mucizee etiket kankam günaydın
Paresilaaa parem doktor randevusu almışsın çok sevindim artık herşey daha iyi olacak bak gör kendini güvenli kollarda hissedeceksin
MNbeyaz çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, yeniden hoşgeldin
Nurzfr sakın erteleme bunu kendine yapma

Ooo cukoya bak geri dönüşü muhteşem olmuş
Ne edion gıııı bugnde çalışıonmu

ahahaha ölümüne kanka olabilirz

Yav he he
Şimdi tokat gelio

İlaç var nealim ama bi süre snra bebek için kullanmak istemiosn.. Sonuçta ilaç yani... Kıyamıosn zararsz deselerde
Ama ben 2 ay kullandm
Ben damardan Zofer alarak bile mide bulantısı geçmemiş bir kaygılı terelelli olarak hiçbir ilacın keseceğine inanmıyorum kendi açımdan. O yüzden bulantım, kusmam olursa her türlü şikayet ederim. Sağlıkla gelsin ama benim de sağlığım yerinde olsun ya yemek yiyememek ve her yediğini çıkarmak çok kötü bir şey. Bunu çok uzun süre çektim hala da tamamen düzelmiş değil

Umarmmmmm kusman olman o zaman terellellimmmmmm
Umarmmmm

Günaydın dün uyumamanın acısını çıkardım sanırım akşam olmuş dün tüm gün kasık ağrım vardı gece de uyuyamadım eşimi aradım telefonda ağlayarak sonra sabah karşı uyudum.neden oldu bilmiyorum bünyem yürümeye alışık değil o mu dokundu acep kahvaltı yapıyım bari siz napıyorsunuz

Kuzum cok aşırı yürüme
Yürü yani.. Elbette ama kendini zorlama

Hayırlısı. Transfer oldu da kusmayı düşünmem eksik kaldı. Hemen onu da düşündüm
Pazartesi transfer gnü söliecek
Hazırmısın?
Heycandan ölmezsn demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…