Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee cnm oldu
Hatta 1 kilo
Gerçekten o kadar bile sanmıştır baya şaşırdı çünkü eskiden her ay gitme yokmuş ya pek bilmiyorlar
niye öyle diyorsun ben araştırdım bu konuyu ama gülmene sevindim dinen de bilimsel olarak da düştüğü an alırsan bir şey olmazmış yaaaa sinek kısmına gelecek olursak bir kanadında şifa varmış diğer kanadını söylemek istemedim ben de tiksinirim ama napalım koca yemeğime düştü hepsini çöpe mi atam diyerek araştırdım sıvama gibi bir olay asla

Ayy ben sen sandmmm kızzzz
Teyzeymiş pardon
Onlarn öyle düşünmesi normal

İyiyiz sen nasılsın abla...
Bir snraki kontrol ne zaman

Canim iyiyim. Bugundu kalp atisi duyduk binlerce sukur. Allah isteyen herkese oncelikle de burdaki kizlara nasib etsin insallah tum kalbimle diliyorum. Kanama alani varmis ama sorun degil dedi. Benim doktorum cok gercekci saglikli bir gebelikse devam eder degilse gider dedi. Dogru soyluyor tabi. Ama simdi daha rahatim.

Evet kuzum ondandır sanırım
Yani hiç stres olup moral bozcak bişi yk
İnşallah öyledir
negatif düşündükçe negatifi çekiyorsun yapma.o yüzden tüm aksilikler üst üste geldi denir.olumlama yap
Olumlama yapan yerlerim isyana geçti artık ya valla dün o kadar bitiktim ki çıktık sahilde üç saat falan bir yürüyerek bir arabayla ordan oraya ordan oraya turladık. Eve giresim gelmedi
Hayırlısı inşallah
hacı senin kaç embriyon var diye bi ara da sormuştum cevap vermedin sen benim sorumu sorudan saymıyon mu
Yuo sen bana yumurta sordun. Nur'un yarısı kadar çıktı benden demiştim o zaman. Dört embriyo var. Embriyo sormadın hiç. Bizde atlama olmaz
Olan oldu gitti zaten yedim içtim. Napam artık

Gözün aydııın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleri de görelim

Gözün aydn abla..
Benmde kanama alanım vardı ilk başlarda ama baya büyüktü dışarı aktı kanama alanj 4 gn hastanede yattm pedler dolusu kanamam olmuştu.. Ama ufaksa sorun olmuo
Bama güven
Geriye donuk cok okuyamiyorm telefonda yasli oldugum icin Bir gelisme, bir dedikodu, bir ay tutulmasi fln var mi yeni haber?
En yakn gelişme pazartesi @NealStreet den gelecek inş abLa

Kizlar selam nasilsiniz insallah?
iyiyiz sen nasılsın yeni gebeğğğğğ
yaaaa

İyiyiz sen nasılsın abla...
Bir snraki kontrol ne zaman
bana cvp yazmamışsın gecen nasıl geçti diye sorabilirdin mesela

Ayy ben sen sandmmm kızzzz
Teyzeymiş pardon
Onlarn öyle düşünmesi normal
Aşk olsun bu konuları okuya okuya Prof olduk sence ben bilmez miyim imzanın altında bilem yazıyor
Olumlama yapan yerlerin daha çok istifa etmiş gibi geri işe dönsünler sahil havası da almışsın iyi gelmedi mi içinin açılmış olması lazım 🏞

Aa heycan dorukta o zamann @NealStreet !! Insallah guzel haberler gelecek hepsinden ben inaniyorum. Ya boyle demek hos mu ya da dogru mu bilmiyorum ama benim olduysa herkesin olur. Sadece zamani vardir. Allah insallah kolaylikla ve hizli sekilde kismet etsin

Ayyy ben imzayı unutuom hep

Abla bayılıorm sana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…