- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.401
Gerçekten o kadar bile sanmıştır baya şaşırdı çünküHeee cnm oldu
Hatta 1 kilo
niye öyle diyorsun ben araştırdım bu konuyuhacı senin kaç embriyon var diye bi ara da sormuştum cevap vermedin sen benim sorumu sorudan saymıyon mu
burası birinci kısım
netice de akarsuda pislik tutmaz içilir derler
yeminle sesli güldüm kahkaha attım bulutmahvettin beni yaa yeerim seni yavrulu panda ya varya bi laf var s.cma svama gibi (kötü anlamda değil de bu ikilem doğru olurdu )
burası da ikinci kısım
kız sinek kanadında şifa mı varmış ilke kez duydum karıncadan tiksinmem düşse sinekten iğrenirim
İyiyiz sen nasılsın abla...Kizlar selam nasilsiniz insallah?
Ayy ben sen sandmmm kızzzzGerçekten o kadar bile sanmıştır baya şaşırdı çünküeskiden her ay gitme yokmuş ya pek bilmiyorlar
niye öyle diyorsun ben araştırdım bu konuyuama gülmene sevindim dinen de bilimsel olarak da düştüğü an alırsan bir şey olmazmış yaaaa sinek kısmına gelecek olursak bir kanadında şifa varmış diğer kanadını söylemek istemedim ben de tiksinirim ama napalım koca yemeğime düştü hepsini çöpe mi atam diyerek araştırdım sıvama gibi bir olay asla
İyiyiz sen nasılsın abla...
Bir snraki kontrol ne zaman
İnşallah öyledirEvet kuzum ondandır sanırım
Yani hiç stres olup moral bozcak bişi yk
Olumlama yapan yerlerim isyana geçti artık ya valla dün o kadar bitiktim ki çıktık sahilde üç saat falan bir yürüyerek bir arabayla ordan oraya ordan oraya turladık. Eve giresim gelmedinegatif düşündükçe negatifi çekiyorsun yapma.o yüzden tüm aksilikler üst üste geldi denir.olumlama yap
Hayırlısı inşallahbenim evde hep karınca var sende yok mu.düşmesi normal tatlıya geliyorlar direk ama yeni mi bilmemsineğin bir kanadında şifa vardır diyorlar şifalı kısmına denk gelmişsindir öyle düşün bir şey olmaz.evet giden zamana üzülüp sıkılma anı güzel yaşa yakında bebişle birlikte daha çok stres yükleneceksin şimdi rahat ol en azından
Yuo sen bana yumurta sordun. Nur'un yarısı kadar çıktı benden demiştim o zaman. Dört embriyo var. Embriyo sormadın hiç. Bizde atlama olmazhacı senin kaç embriyon var diye bi ara da sormuştum cevap vermedin sen benim sorumu sorudan saymıyon mu
Olan oldu gitti zaten yedim içtim. Napam artıkburası birinci kısım
netice de akarsuda pislik tutmaz içilir derler
yeminle sesli güldüm kahkaha attım bulutmahvettin beni yaa yeerim seni yavrulu panda ya varya bi laf var s.cma svama gibi (kötü anlamda değil de bu ikilem doğru olurdu )
burası da ikinci kısım
kız sinek kanadında şifa mı varmış ilke kez duydum karıncadan tiksinmem düşse sinekten iğrenirim
Gözün aydııın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleri de görelimCanim iyiyim. Bugundu kalp atisi duyduk binlerce sukur. Allah isteyen herkese oncelikle de burdaki kizlara nasib etsin insallah tum kalbimle diliyorum. Kanama alani varmis ama sorun degil dedi. Benim doktorum cok gercekci saglikli bir gebelikse devam eder degilse gider dedi. Dogru soyluyor tabi. Ama simdi daha rahatim.
Sagol canim Allah sizlere de insallah tez vakitte nasib etsin. Bizimki de daha en basta bi seruven insallah guzel devam eder.Gözün aydııın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleri de görelim
Gözün aydn abla..Canim iyiyim. Bugundu kalp atisi duyduk binlerce sukur. Allah isteyen herkese oncelikle de burdaki kizlara nasib etsin insallah tum kalbimle diliyorum. Kanama alani varmis ama sorun degil dedi. Benim doktorum cok gercekci saglikli bir gebelikse devam eder degilse gider dedi. Dogru soyluyor tabi. Ama simdi daha rahatim.
Bama güvenİnşallah öyledir
Olumlama yapan yerlerim isyana geçti artık ya valla dün o kadar bitiktim ki çıktık sahilde üç saat falan bir yürüyerek bir arabayla ordan oraya ordan oraya turladık. Eve giresim gelmedi
Hayırlısı inşallah
Yuo sen bana yumurta sordun. Nur'un yarısı kadar çıktı benden demiştim o zaman. Dört embriyo var. Embriyo sormadın hiç. Bizde atlama olmaz
Olan oldu gitti zaten yedim içtim. Napam artık
En yakn gelişme pazartesi @NealStreet den gelecek inş abLaGeriye donuk cok okuyamiyorm telefonda yasli oldugum icinBir gelisme, bir dedikodu, bir ay tutulmasi fln var mi yeni haber?
iyiyiz sen nasılsın yeni gebeğğğğğKizlar selam nasilsiniz insallah?
yaaaaGerçekten o kadar bile sanmıştır baya şaşırdı çünküeskiden her ay gitme yokmuş ya pek bilmiyorlar
niye öyle diyorsun ben araştırdım bu konuyuama gülmene sevindim dinen de bilimsel olarak da düştüğü an alırsan bir şey olmazmış yaaaa sinek kısmına gelecek olursak bir kanadında şifa varmış diğer kanadını söylemek istemedim ben de tiksinirim ama napalım koca yemeğime düştü hepsini çöpe mi atam diyerek araştırdım sıvama gibi bir olay asla
bana cvp yazmamışsın
İyiyiz sen nasılsın abla...
Bir snraki kontrol ne zaman
Müzik atınca direk oynamaya geçtik senle bacmiyiyiz sen nasılsın yeni gebeğğğğğ
yaaaa
bana cvp yazmamışsıngecen nasıl geçti diye sorabilirdin mesela
Aşk olsun bu konuları okuya okuya Prof olduk sence ben bilmez miyimAyy ben sen sandmmm kızzzz
Teyzeymiş pardon
Onlarn öyle düşünmesi normal
Olumlama yapan yerlerin daha çok istifa etmiş gibi geri işe dönsünlerİnşallah öyledir
Olumlama yapan yerlerim isyana geçti artık ya valla dün o kadar bitiktim ki çıktık sahilde üç saat falan bir yürüyerek bir arabayla ordan oraya ordan oraya turladık. Eve giresim gelmedi
Hayırlısı inşallah
Yuo sen bana yumurta sordun. Nur'un yarısı kadar çıktı benden demiştim o zaman. Dört embriyo var. Embriyo sormadın hiç. Bizde atlama olmaz
Olan oldu gitti zaten yedim içtim. Napam artık
Aa heycan dorukta o zamann @NealStreet !! Insallah guzel haberler gelecek hepsinden ben inaniyorum. Ya boyle demek hos mu ya da dogru mu bilmiyorum ama benim olduysa herkesin olur. Sadece zamani vardir. Allah insallah kolaylikla ve hizli sekilde kismet etsinGözün aydn abla..
Benmde kanama alanım vardı ilk başlarda ama baya büyüktü dışarı aktı kanama alanj 4 gn hastanede yattm pedler dolusu kanamam olmuştu.. Ama ufaksa sorun olmuo
Bama güven
En yakn gelişme pazartesi @NealStreet den gelecek inş abLa
Ayyy ben imzayı unutuom hepAşk olsun bu konuları okuya okuya Prof olduk sence ben bilmez miyimimzanın altında bilem yazıyor
Olumlama yapan yerlerin daha çok istifa etmiş gibi geri işe dönsünlersahil havası da almışsın iyi gelmedi mi içinin açılmış olması lazım 🏞
Abla bayılıorm sana yaAa heycan dorukta o zamann @NealStreet !! Insallah guzel haberler gelecek hepsinden ben inaniyorum. Ya boyle demek hos mu ya da dogru mu bilmiyorum ama benim olduysa herkesin olur. Sadece zamani vardir. Allah insallah kolaylikla ve hizli sekilde kismet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?