Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne heyecanı ya bütün hevesimi, heyecanımı emiklediler çektiler vakumladılar, kalmadı bir şey. Dün bitti. Taze bitti
Kız aynısını yaşadm ama hiç öyle olmadm
Hiç hemde.. 3 gn snra bdaha gittim tamam dediler felan güldük eğlendik çıktım
Sorun yokki kuzum.. Kötü bişide yok güzel terelellim
Herşey güzel olcak

Onca ilaçla nar suyuyla 6,5 mm ancak kalınlaşabilmiş bir rahim duvarım var. İçimden nar ağacı çıkacak ama rahim bana mısın dememiş

Onca ilaçla nar suyuyla 6,5 mm ancak kalınlaşabilmiş bir rahim duvarım var. İçimden nar ağacı çıkacak ama rahim bana mısın dememiş
Gayet iyi kız... Kötü değil.. Zaten cok oluncada sorunki..
Az az olup tam olur.. Pazartrsi bu iş bitmiş olcak gr bak

Bunlara bugün ben de baktım da millet 10-12'lerle transfer olmuş. 8-9 üstü olması daha iyiymiş falan ne bileyim. Hayır bir de öyle bir şey ki birkaç kadın doğumcunun sayfasında şey yazıyor. Doğal siklusta yumurtlama günü 11 mm oluyormuş falan. Yoğartık dedim. Benim ilaçlarla takviyeyle zar zor buraya gelmiş. Doğal siklusta rahim duvarım eksi mm'de miydi nedir yani?

Sen öyle düşünme.. Senin yumurta toplaman oldu.. Rahim kendini yeni toparlıyor.. Doğalla kıyaslama.. Anaaaa

Sen öyle düşünme.. Senin yumurta toplaman oldu.. Rahim kendini yeni toparlıyor.. Doğalla kıyaslama.. Anaaaa
Olum millet giriyor çatır çutur yapıyor çıkıyor hamile kalıyor. Benimki uzadıkça uzuyor. Hayırlısı olsun, sağlıkla olsun sorun değil de sanki bir şeyler zorla mı oluyor? Gecikecek mi bu sefer de, öyleyse iptal mi olsa falan diye düşünmeye başladım. Pazartesi 17. gün oluyor çünkü.

Bu arada nar suyumdan da karınca çıktı az önce. Kendimi mi kesem napam bu neydi böyle ya ters ters

Ayyy senin nar sularn olay oldı bacım
Ben zaten size demiştim ben kendm sıkıodum
O değilde sana bi ara yazmştm hatırlıomsn
Regl 3.gnü baişladm ilaca
20. Gün transfer oldım.

Kuzum cok aşırı yürüme
Yürü yani.. Elbette ama kendini zorlama

Pazartesi transfer gnü söliecek
Hazırmısın?
Heycandan ölmezsn demi?
Aslında çok değil ama uzun süredir yürümedim ya çok geldi sanırım.arabada midem de çok bulandı uykusuzlukta olunca ağır geldi sanırım.önümüzde tır vardı içi full tavuk dolu sanırım ölmüşlerde vardı içinde leş gibi bir koku arabaya doldu camı kapattım ama öğüre öğüre yol bitmedi.tavuklara da bana da yazık
neal bu dönem hep karamsardı bende şaşkınım hepimize umut dağıtıyordu her şey güzel olcak diye düşünüyorum hevesin hiç kırılmasın yakında bebiş geliyor Allah’ın izniyle @NealStreet

Ayyy senin nar sularn olay oldı bacım
Ben zaten size demiştim ben kendm sıkıodum
O değilde sana bi ara yazmştm hatırlıomsn
Regl 3.gnü baişladm ilaca
20. Gün transfer oldım.
Benim her şeyim olay. Kışın da kan yapsın diye aldığım kuşburnu marmelatından sinek çıkmıştı. Ben bela paratoneriyim. Hayırlısı inşallah
Nar yok ki olsa sıkmam meyvesini yerim. Kışın yiyordum ne güzel
Ben 5. gün başladım ilaca ya ondan geç mi kaldım acaba. Pazartesi tamam dese bile 5 gün sonrasına veriyorsa 22. gün oluyor işte

Benim de ayrandan küçük sinek çıktı atıp içmeye devam ettim yeni düşmüştür hemen düştüğünde bir şey olmaz derler

Ben bu işten hiçbir şey anlamadım

Cnm bide gerildin ondanda olur
Veeee en önemlisi bebek büyüyo
Büyüdükçe ağrı olur
Evet kuzum ondandır sanırım
Yani hiç stres olup moral bozcak bişi yk

Benim de ayrandan küçük sinek çıktı atıp içmeye devam ettim yeni düşmüştür hemen düştüğünde bir şey olmaz derler
Yeni düşmedi işte evdeyim karınca nerden düşsün zaten. İçindeydi. Olan oldu artık. Sinek çıkan kuşburnu marmeladını da salak gibi birkaç gün yemeye devam etmiştim. Halbuki aşırı korkarım böyle şeylerden "Ya bir şey olursa" diye. Amaaaağn zamanı geri alamam şu an

Ben bu işten hiçbir şey anlamadım
negatif düşündükçe negatifi çekiyorsun yapma.o yüzden tüm aksilikler üst üste geldi denir.olumlama yap
Cnm bide gerildin ondanda olur
Veeee en önemlisi bebek büyüyo
Büyüdükçe ağrı olur

Evet kuzum ondandır sanırım
Yani hiç stres olup moral bozcak bişi yk
Aklıma o da geldi.bu dönemde bir anda büyüme olurmuş belkide ondan.sağolasın bal0ncuğm tecrübelerinden faydalanmak iyi geliyor insana
benim evde hep karınca var sende yok mu.düşmesi normal tatlıya geliyorlar direk ama yeni mi bilmem sineğin bir kanadında şifa vardır diyorlar şifalı kısmına denk gelmişsindir öyle düşün bir şey olmaz.evet giden zamana üzülüp sıkılma anı güzel yaşa yakında bebişle birlikte daha çok stres yükleneceksin şimdi rahat ol en azından

Tam rahmin büyüme zamanları kuzum..
Yakında artk sana kgsini boyunu sölemeye başlayacak

Ne heyecanı ya bütün hevesimi, heyecanımı emiklediler çektiler vakumladılar, kalmadı bir şey. Dün bitti. Taze bitti
hacı senin kaç embriyon var diye bi ara da sormuştum cevap vermedin sen benim sorumu sorudan saymıyon mu
burası birinci kısım
netice de akarsuda pislik tutmaz içilir derler

yeminle sesli güldüm kahkaha attım bulut mahvettin beni yaa yeerim seni yavrulu panda ya varya bi laf var s.cma svama gibi (kötü anlamda değil de bu ikilem doğru olurdu )
burası da ikinci kısım
kız sinek kanadında şifa mı varmış ilke kez duydum karıncadan tiksinmem düşse sinekten iğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…